Всичко от света на
модата
» » Защо мъжете винаги изневеряват на жените

Защо мъжете винаги изневеряват на жените

8-10-2014, 14:04
1108
0
Предателство - това е проблем, с който човек трябва да се изправи достатъчно често. За съжаление, от нея не е застрахован никой. Това е предателство човека, когото обичаш затова тя носи силна болка и промени живота си драстично.
Защо мъжете винаги изневеряват на жените

Оцелее измяна трудно е, защото се отказваме от хората неприятно, особено в тези, които се предаваше душата и тялото. След като научава за предателството на любимия човек, жените могат да направят много грешки. Първата от тях е да обвинявате във всичко, което се е случило себе си: не е добра домакиня, нямам големи гърди и дълги крака и т.н.

Разбира се, в разрушаването на връзката са виновни и двамата партньори, но точно човек прекрачи границата, така че чувството на собствена вина може само да доведе до сериозни психологически проблеми.

Втората грешка, присъщи на жените - това е желанието да отмъсти на всяка цена. Чувство за отмъщение не ще Ви предпази от болката, а само още повече ще влоши ситуацията.
Обучение за държавна измяна, не приемайте никакви решения! Определено, Вие ще бъдете в шоковом състояние и може би дори ще иска да убие предателя. Ето защо, изчакайте малко и на хладно главата вземане на решение за създалата се трудна ситуация.
Ясно е, че ще се успокои, след като те "смачкват" трудно ще може да върне психичното равновесие занимание със спорт (най-добре бокс или борба), консултация с професионален психолог (разбира се може да се оплакват от съдбата си, на близка приятелка, но и от нейното предателство, Вие също не са застраховани), смяна на обстановка (по-добре да отиде в друг град или страна).
Защо мъжете винаги изневеряват на жените

"Защо той ме е променил?" - този въпрос си задават много жени. Във всеки отделен случай свои причини, но можете да се опитате да подчертае основните от тях.

Защо това се случва


1. Изчезна любовта. Когато чувствата минават, човек може да започне търсене на нова любов на страната. Приятен тази малка. Обвиняват мъж от охлаждане на чувства безполезен, защото неговата вина в тази малка. Така се случва! И тук се сърди на него, за това, че веднага не е признал това, че неговата любов е минал, има право на всяка жена.
2. Променя защото е свикнал да го прави. Това е много опасен тип мъже. За тях всяка жена да стане поредният експонат на колекцията. Мъжете от този тип просто не могат да принадлежат на едно момиче. За тях е важен процес за държавна измяна, по този начин, те самоутверждаются.
3. Изневярата, като средство за спасение. Звучи доста странно, но мъжете наистина могат да променят, за да се спаси от своите жени. По-точно от постоянните претенции, недоволство, оплаквания, скандали. Когато в семейството напрегната ситуация, човек иска по-бързо да избяга от нея, а не за решаване на проблеми. Затова той е намерил жена, която го по idolizes, добре, или поне не доставя неприятности.
4. Незадоволена сексуалния си живот. Еротични фантазии присъстват в съзнанието на много мъже. Това се случва така, че постоянно си партнерше те просто се притесняват да се каже за тях, или нещо по-лошо, признавайки в техните тайни желания, получават твърд отхвърляне и осъждане. Фантазия от това, нищо няма да изчезне, ето и тръгва човек в търсене на онази, която ги на драго сърце ще реализират в живота.
Защо мъжете винаги изневеряват на жените

5. Слабост. Именно заради нея се случва повечето измен. Мъжете не са толкова силен пол, особено по отношение на жените. Например, ако един колега на мъжа Си "сложи на него око", то тя ще направи всичко, за да затащить го в леглото. Съпротивата на мъжете разграждат лесно, щеше да е желание. В нетрезво състояние мъж може да отидете за страст , правят много грешки и след това дълго за тях цената.
6. Липсата на секс. Ако по някаква причина една жена откаже на мъж в секса, той не може да отидете наляво". Такова предателство е особено обидна, ако една жена се откаже от секс не по своя воля: бременност или болест.
7. Навик. С годините партньорите се опознават напълно. За мъжете всичко става известен и разбираем, той знае за тази жена всичко. Човек губи интерес и започва да търси нови усещания на страната.
8. Социален статус. За богатите мъже, особено солидна възраст се смята за престижно да имат юную любовница. По този начин те се опитват да се покажат всички, че са способни да обикалят главата за младите момичета.
Предателство ще Ви донесе болка, за съжаление това е неизбежно. Но за него животът не свършва. Силен характер и спокоен разум ще Ви помогне да вземете правилното решение!