Всичко от света на
модата
» » Как да се върна в отношенията си страст

Как да се върна в отношенията си страст

8-10-2014, 14:04
1624
0
Страстта на хората изпитват много често. Това чувство е в състояние на изключване на ума, кара да се мисли само за едно нещо - за човека без който струва ни се, ние не можем да живеем. Страст като вълните в морето, тя закрива лице с главата, от докосването на любимия човек сърцето започва да често да се бият и да иска само едно - да се разтвори в обекта на своята страст. Това чувство барес всички най-тайни желания на човека, като накара да забравите за морал.
Как да се върна в отношенията си страст

Страст - това е изблик на емоции, които човек никога не забравя. Понякога тя се превръща в първоначалния етап, преди дългите и продължителни отношенията между един мъж и една жена. А се случва така, че страстта преминава също така бързо, както и се появи, оставяйки в душата си само спомени.
Някои хора са в състояние да се бъркат страстта и любовта. Любовта - това е чувство за живота, които могат да променят характера и навиците на човека. А страстта е нещо повече от "лек": хората, сготвени на това чувство, не винаги искат да бъдат заедно дълго и щастливо. Но разбирането на това идва с времето.
Тя, между другото, може да доведе до сериозни проблеми. Понякога хората в пристъп на страст, са в състояние да извършват престъпления, защото в това състояние всички чувства обостренны и ревност включително. Ако видите, че партньорът започва да "губи главата си" и да се премести на рамка за безопасност - бягайте от него. Подобно чувство - това е добре, но да бъдат здрави, още по-добре!
Как да се върна в отношенията си страст

Най-често силно емоционално чувство възниква между колеги. Скучната работа на компютъра, постоянни отчети, но все още има проблеми в личния си живот зад граница на работното място, принудени да търсят емоционално щастие работниците и служителите. Но, страстта отминава, Вие ще разберете, че повече не искам да бъда с този човек, да продължи корпоративни връзката ще бъде трудно. Постоянен дискомфорт, обсъждане и осъждане на колеги, най-вероятно ще Ви накара да търси друго място за работа. Заслужава ли си да загубите добре платена работа, поради краткотраен желание, Вие решавате.
Ще страст полза или не, това зависи единствено от човека. Се страхуват, че това чувство не струва, да се избягва още повече. Много двойки се притесняват, че след като са живели заедно много години, те вече не усещат спиралите емоции. Те започват да се съмняват, така ли човека живеят. Ако будоражащее чувство премина в отношенията ви, не бързайте да залагате на тях кръст. Тя може да се съживи.

Как да възкресят страстта в отношенията


Първата започнете да променят нещо. Разбира се, хубаво е когато инициативата идва от мъжете, но момчетата сега са отишли не са смели и така и не чакам необичайно акт от любим човек. Така че никого не чака и пристъпваме към процеса на възраждане пламенного чувства.
Как да се върна в отношенията си страст

Направете нещо, което никога не сте правили. Ако всяка вечер Се с младия човек прекарва разполагат с телевизор или компютър, спешно промените този навик. Да отидете на кино, дискотека или просто да отидете на разходка по улицата. По време на разходка неочаквано поцелуйте любим човек, в очите на всички. Не се срамувайте от чувствата си.
Разнообразят сексуалния си живот. Експериментирайте в леглото. Говорете откровено с партньора си за своите фантазии, за своите също не забравяйте да се спомене. Реализовывайте своите желания, защото страст не търпи комплекси.
Ако Имате деца, се опитват в момента да остане без тях (баби, сестри, детегледачки в помощ) и посветете това време за мъжа си. Няколко часа в седмицата, посветена на само един приятел, не позволи на страстта утихнуть.
Следете с външния си вид. Сериозни отношения, понякога лошо за жена знае, че мъжът вече принадлежи към нея, жената престава да се грижи за външния си вид. Това води до факта, че в един прекрасен момент, човек поглежда на жена с други очи и ще има в тях, не е желанието, а уплаха и ужас. Така че не при никакви обстоятелства не спирайте да изглеждате добре!
Направете спонтанен секс. Без дълга любовна игра и дори на публично място (само така, че приятели не е) Повярвайте ми, че Си млад човек от Вас да не очаква. Той ще бъде много съм Ви благодарен за този изблик на емоции. Или станцуйте за него красив стриптийз .
Поддържа силни емоции в една връзка е възможно! За това се нуждаят от хармония, увереност и желание да експериментират. Т.е. всичко е във Вашите ръце!