Всичко от света на
модата
» » Първа среща и всичките му грешки

Първа среща и всичките му грешки

8-10-2014, 14:05
1626
0
Някои хора казват, че на първа среща - това е като скок с парашут, също толкова вълнуващо и незабравимо. Нашата памет съхранява само най-ярки впечатления и емоции, така че едва ли Ще запомни пето, шесто среща, но първата среща ще помните цял живот.
Първа среща и всичките му грешки

Как да се държим на първа срещаДата - това е срещата на две души, между които има съчувствие, с цел - да се опознаем един друг по-добре и може да започне сериозна връзка.

На първата среща си струва да се подходи отговорно, защото от вълнение и глупави грешки, които Да не са, може лесно да загубиш скъп човек. Определено грешки на първата среща правят много, но е важно, за да не развали настроението на Вашия събеседник.

Грешки на мъжете за среща №1


Първа среща и всичките му грешки


 • Баналното. Момиче от нови запознанства чака ярки впечатления, а покана в ресторант тя най-вероятно ще получи и по-рано. Да, и на кино, по-добре да не отида, изведнъж филмът заинтересува момиче, повече отколкото трябва. Организирайте среща на необичайно място, за да изненада едно момиче, тя непременно ще го оценявам, защото ще разбере, че Сте се старали по-голяма от него.

 • Цветя. Цветята също е доста често срещано атрибут на първа среща. Но от него по-добре да не се отказват. Всички момичета обичат цветята - похвали ги, Вие ще можете да подредите момиче на общуването. Липсата на букет натолкнет дама на мисли за Вашия алчността и несерьезном към нея отношение.

 • Artsy външен вид. Видя пред себе си един човек, външен вид, който "крещи" за неговата красота, сексуалността, и манерности, момичето ще искате "да" сложи го на място, а не да се развиват романтични отношения. Достатъчно е просто подреден, със стилни дрехи.

 • Неприятна миризма. Погрижете се за чистотата на тялото си и липсата на мирис от устата, нито един уважаващ себе си жена няма да отиде на втора среща с лошо пахнущим мъж.

 • Срамежливост и скромност. Разбира се, комуникацията на среща предполага вълнение, но не толкова, че да не се връзвам на две думи. Момичето също е страхлив, но Ти си мъж и трябва да се вземат в ръце.

 • Самовлюбленность и не е способността да слуша. Дори и Да има, какво да разкаже за себе си, не си струва да дават цялата информация наведнъж. Първа среща предполага диалог, а не монолог. Задавайте момиче въпроси, Вие искате да научите повече за него. Слушайте внимателно отговорите си.

 • Липсата на елементарни маниери. Задръжте вратата, пододвинуть стол, се налива вино, да помогне да се носят палта - всичко това трябва да се направи на първата среща. И непременно изключете телефона.

 • Измислица. Бъдете себе си, е необходимо винаги. Хората се чувстват измама. Вие, разбира се, можете да вземете заем пари и харча ги преди дама, за да покажете, че Сте материално осигурени, но повярвайте ми, че не си струва да правиш. Ако едно момиче дойде до Вас на среща заради пари, да знаят, че ги нямате, тя все още ще си отиде. Но, и едно момиче, което първоначално е било все пак, Имате ли пари или не, не ще простя изневяра.

 • Не приставайте. Секси и темперамент - това е добре, но на първата среща, това може да изплаши момичето. Едва ли е нормално момиче ще бъде приятно да прекарват времето си в компания с човек, който просто иска да затащить си в леглото.


 • Грешките на жените на първа среща


  Първа среща и всичките му грешки


 • Точност. Жената не гласным правила е разрешено да закъснее с 10-15 минути. Не повече! Никой не обича да чака, а още повече на първата среща. Дори, ако Си кавалер няма да покаже вид, че час чакане го вбеси и разочарована, повярвайте ми, той добре ще си помислят гостите Ви в него още веднъж или не.

 • Един тон грим на лицето си. Боен грим за първа среща не е подходящо. Мъжете е добре подкован по външния вид на жените, и лош вкус могат да научат веднага. Така, че заложите на естествения грим, който да подчертае своето достойнство и скроет недостатъци.

 • Прекалената приказки. Любовта към разговорите на жените в кръвта, но още на първата среща най-добре да се контролира и да не изтърва ненужна информация. Разговорившись, може да се каже е излишно. Задавайте въпроси и любезно отговаря на въпросите на мъжете, само да не е прекалено обемно. Подробности за детска градина и всяка година училищния живот може да се пропусне.

 • Похвала. Дори, ако Се печете на най-добрите торти в света, не си струва да говорим за това на първа среща. Ако той е Вашата съдба, то с течение на времето и сам ще може да прецени Вашите кулинарни способности. А истории за това, че Вие сте чудесна домакиня да предизвика само усмивка и недоверие.

 • Критика на други мъже, а още по-бивши. Това да не правим на първа среща никога! На първо място, мъжката солидарност не е отменено, и второ, Вашият спътник от тази вечер може да се замислите за Вашите недостатъци, на трето място, това просто не е красиво и не са културно.

 • Навязываться. Дори, ако човек безумно хареса, той сам трябва да Ви поканят на втора среща. Не губете гордост.

 • Телефон . Той трябва да бъде изключен както при жените, така и мъжете. Планирайте всичко по такъв начин, че на дата, от Вас нищо не вече го бях изслушал от общуването.

 • Пиянство. Не напивайтесь на първата среща. Това ще сложи кръст на всички Ваши опити да продължат комуникацията с мъж.


 • Първа среща и всичките му грешки

  Първа среща - това е нещо като тест и дори опитните ловеласы могат да правят грешки. Но, отчайвайте, не си струва, просто бъдете искрени пред себе си и обекта на своята симпатия.