Всичко от света на
модата
» » Как да осъществим желанията

Как да осъществим желанията

8-10-2014, 14:06
1410
0
Когато бяхме малки, вярвахме в чудеса, приказки и митични герои. Ние винаги изглежда, че за изпълнението на желанията, е достатъчно просто някой за това питам. И чудеса се случваха. Но времето минава, ние сме зрели и преставаме да мечтаем. Ясно е, че ние вече не можем да вярваме в Дядо Коледа - това би било странно, но тук ние сме длъжни да мечтаят. Мечтата вдъхновява човека, стимулира и позволява да започнете живота си по нов начин. Нашите желания могат да бъдат най-разнообразни, фантастични. Най-важното е да се помни за това, че тяхното изпълнение е изцяло в нашите ръце.
Как да осъществим желанията

Гледайки хората около нас хора, ние забелязваме, че някои от тях - истински везунчики, които се озовават в точното време, на точното място, а други - не могат нищо да се постигне, въпреки че много работят. Защо се получава така? Всичко се дължи на това, че до сбъдване на желания ние подхождаме по различен начин. Всеки човек е в състояние да направи чудеса и да реализират своите желания. Достатъчно е просто да вярваме в себе си и да се изпълнят определени ритуали.

Технология на изпълнението на желанията


Така че, не забравяйте, че няма нищо не възможно. Така че помислете за своите най-съкровени желания и смело пристъпи към тяхното изпълнение.
За това променете отношението си към заобикалящия ни свят. Късметът е с хората, които се отнасят към живота по-лесен. А за тези, които всеки ден прекарва в оплаквания, недоволство на всички наоколо, едва ли късмет. Изпълнение на желания зависи от емоционалното Си състояние. Затова бъдете добри към себе си, ценят доброто, което има в живота Си и желание за маршрутизиране.
Произнасяте думи на благодарност. И няма значение на кого ще бъдат разгледани: на Бога, на съдбата, родителите, себе си. Думи на благодарност преобразят живота Си. Да благодаря на всички ни има за какво: за любим човек, за дом, добра работа, да, само за слънчево време през прозореца. За да направите това, е необходимо малко време, но повярвайте, прекрасно настроение Ви сутринта ще обеспеченно. А това помага в изпълнението на желания.
Напишете всичко, за което мечтаеш е на хартия. След като направите това, Вие вече частично материализуете техните желания. Само ги запишете, е необходимо правилно. Не си струва да пиша "ще се от тази стари апартаменти", по-добре да се замени израза "аз преместя да живея в луксозна къща". За момент си представете, че Вашето желание се изпълни, какво чувствате при това. Запомнете това усещане.
Желанието трябва да бъде добър, и то ще се сбъдне. Най-лошото и не е правилно формулиран желание - това са много пари. Едва ли тази мечта се сбъдне и Ще спечелите един милион. Помислете, че ще Ви дадат пари: почивка, чисто ново жилище, в красива рокля или кола. Нека те да станат обекти на Вашите желания.
Как да осъществим желанията

Не се страхувайте да фантазират. Струва ни се, че желанията не могат да бъдат изпълнени, защото у нас днес няма нищо за тяхното изпълнение. Но това не е така. Погледни към небето, което виждате?
Някои от тях - сиво небе, затянутое тучами, а други - облаци странни форми, приличащи на животни или предмети. Опитайте се да видите добро, дори там, където изглежда, че го няма. Повярвайте ми, така Ще преобразите живота си.
Изпълнение на желания ще се случи, ако промените своите навици. Жени мечтаят за перфектно тяло, мъж, семейство. И най-често, докато лежат на дивана гледат мелодраму и ям бисквити. По този начин, желанието никога да не се сбъдне. Обърнете внимание върху себе си от страна, мисля, че не Ви харесвам на Вас и започнете да работите. Запишете се в фитнес -клуб, е да отидете на солариум, прочетете интересна книга.
Загадав желание, не се обезкуражавайте, ако не веднага се материализира. Научете се да чакаме и да вярваме. Изпълнение на желания зависи само от нас. Затова вземете нещата в свои ръце и не забравяйте, че само от нас самите зависи, ще сме щастливи или не! Нека се изпълняват всички Ваши мечти!