Всичко от света на
модата

Защо жените клюки

8-10-2014, 14:06
914
0
Клюки - част от женската същност. Ние просто не можем да живеем, не като говорите с някого или нещо. Въпреки че на етикета сплетничать не може да бъде-това е признак на лош вкус. Мъжете са сигурни, че клюки - това е прерогатив на жените, да се спори с тях по този въпрос е безсмислено. Въпреки това, аз съм сигурна, че го правят всички. И как според мен няма нищо лошо в сплетнях. Просто трябва да се спазва мярката и определени правила.
Защо жените клюки

В действителност, клюки - това е обмен на различен вид информация, има общуване. А комуникацията в съвременния ни живот е безценен. Говорейки по този начин, жените се подкрепят взаимно, изказвайки своето мнение и нагласи. Аз не отричам, че също правя това: ние с приятелките си обичаме да се обсъждат и критикуват. Но, ние правим това, така, за да обсъжда не чух ни дума, за да не нарани никого.
Сплетничая, споделяме впечатления за външния вид на околните, и съответно разбираме какви норми трябва да се спазват, за да не се превърне в обект на критика. Эпатажная външния вид на човека еднозначно ще се превърне в повод за клюки, така че хората, които предпочитат този стил, най-вероятно, искат да бъдат в центъра на вниманието. Е, а ние съответно даваме им това, което те желаят.
Обсъждане на нещо или на някого, момичета, да освободи напрежението и стреса, обучават внимание, забелязваме детайли. Наскоро четох в едно списание едно смешно нещо, една жена на ден произнася двадесет и три хиляди думи, а мъжът - две. В сравнение със силен пол ние сме реални болтушки.
Защо жените клюки

На живо трябва да е в хармония с околния свят, така че сплетничая важно е да не се премине границата. Обсъждане на човек, не си по-до унизителни думи, не използвайте обидни думи. Смъдене на коментари няма да се хареса на никого, дори на онзи, с когото Сте сплетничаете.
Проблемът сплетников - това е неспособност да се съхранява тайни. Това може да навреди на Вашата репутация. Можете дори няма да забележите, как выболтаете на някого е тайна, и по този начин силно обидите човека. Пазете тайните и не болтайте излишно.
Сплетничая, трябва да се разбере, с които това може да се направи и с кого не. Вие не знаете как в действителност Вашият събеседник се отнася до обект на клюки, това може да стане причина за сериозен проблем.
На работа все пак е по-добре да се въздържат от излишни дискусии. Клиент, като чуха Си "разговори", едва ли ще иска да продължи сътрудничеството си с Вашата фирма. Ръководител, толкова повече ще оцени Вашите клюки, той прецени, че прекарвате на работното време за бърборене.
Не участват в обсъждането на обществени места. Както знаете може да стои до близък роднина на лицето, което Се "перемываете кости".
Трябва сериозно да се отнасят към обсъждане на хората в социалните мрежи. Неприкосновеност на личния живот при тях не е много сигурна, поща може лесно да се справи. И тогава Вашата кореспонденция, става достъпна за различните хора. Представете си, че Вашият шеф учи това, което Ти всъщност мислиш за него. Така че може и работа да загубят.
Сплетничая, ние не искаме да този, които ние обсъждаме, чух нас. Това не е правилно, но, все пак, това е факт. Клюки - това е част от женската природа, от тях е трудно да се откажат и да не си струва. Просто правете това е правилно.