Всичко от света на
модата
» » Като женщнам да се научат да флиртуват

Като женщнам да се научат да флиртуват

8-10-2014, 14:08
1003
0
Всеки ден общуваме с много хора. Едни ни харесват повече, други по-малко. С някой, ни се иска да продължат комуникацията, а други - желаем повече никога няма да види. Аз вярвам, че жените, за сметка на по-развита интуиция, добре се чувстват хората, особено мъжете. Това ни помага в общуването с противоположния пол. Не само добра интуиция може да се похвали с дами, но и умение да флиртуват.
Като женщнам да се научат да флиртуват

Флирт - това е начинът, по който хората общуват, и особено на момичета. Някой флиртува по-добре, кой по-лошо, но това го правят абсолютно всички хора, дори и тези, които са го енергично отрича.

Как да се научат да флиртуват?


Момичета много често използват това умение, тъй като той дава възможност да се разбере достоен ли до нея кавалер, дали с него продължим комуникацията, доколкото е интересен събеседник. Не трябва да се приема и да представлява флиртующую едно момиче, тъй като невоспитанную и распущенную. В края на краищата, флирт - това е изкуството на общуването! Но, за съжаление, има момичета, които наистина лесно преминават границата, между флиртом и пошлостью, в резултат на което стават вулгарни.
Имам една позната, утвърди, че той абсолютно не знае как да флиртува. Аз дълго време не й вярваше, защото вярвам, че това умение при жените в кръвта. Но, след като видях я общуването с човек, аз осъзнах, че тя трябва да се научат на много неща. В противен случай, колкото и да е тъжно да звучи, може 10 години да чакаме, докато някой реши да започне с Вас отношения.
Като женщнам да се научат да флиртуват

Какво се разбира под флиртом? Това е, преди всичко, поглед на човека. Очите ви трябва да свети, излъчва положителна енергия. Поглед може да се разбере човек какво чувствам към него. Само не си струва честно пялиться - това може да изплаши всеки човек. Ако един мъж Ви харесва, достатъчно е да издържи на него очите си за няколко секунди и се отмести настрана. Играйте през очите - това е интересно.
Усмивка - неразделна част от изкуството да флиртуваш. Да се усмихва изобщо е полезен за организма, а в общуването тя помага да се прекъсне психологически бариери. Само при особенном общуването не трябва да се усмихва, с участието на всички прекрасни зъби, достатъчно лека, спокойна усмивка. Тя ще разбере обекта на Вашия интерес, че Имате добро настроение, и искате да говорите с него.
Ако Си "сигнали", на разстояние неуспешни и е дошъл момент за комуникация, с понравившимся мъж, важна роля ще играе глас. Той трябва да бъде спокоен, манящим. Не си струва да говорим за повишените тонове командирским глас, дори и ако така са свикнали.
С едно докосване на тази част от изкуството флирт се случва само в случай, ако Вие, след като говорите с мъж от 10 минути, не са избягали от него, а напротив интересуват още повече. Така че тук трябва да се отнасят спокойно, нека мъж си мисли, че Вие сте го направили случайно. Докосване трябва да продължи няколко секунди. И не забравяйте да се усмихнете.
Като женщнам да се научат да флиртуват

Флирт - това е начин на невербални комуникация между мъж и жена. Думите тук нямат значение, те ще бъдат тогава. Той ви позволява да разположите към себе си хора. Вярно е, че това умение трябва да се ползват разумно. Шефове, колеги - това не са най-добрите обекти, освен в случаите, когато една жена преследва някаква цел. С кого флиртува и да се направи това или не, се решат красиви дами.