Всичко от света на
модата
» » Как може човек да оцелее в женски колектив

Как може човек да оцелее в женски колектив

8-10-2014, 14:08
1640
0
За това, че женски колектив - това е особена структура, писах по-рано. Много е трудно да се организира служба за работа в място, където цари постоянна конкуренция. Ние жените винаги са скептично настроени към други представители на нежния пол. Женския пол, както и мъжки, присъщо чувство за съперничество. По принцип, в света не съществуват перфектни, задружен колектив. Някой ни е по-близо по една или друга причина, с някого, ние започваме истински приятелства, а и с някои хора дори години по-късно не можем и не искаме да говорим. За съжаление, се случва така, че именно с такива хора ни се налага да работи.
Как може човек да оцелее в женски колектив

В живота идват в различни ситуации. Например, трябва да сменят работата си и да свикне с новия екип. Много е важно да заеме своето място в женски колектив, защото ако по този въпрос Ще се провалят, тогава повярвайте нито Си добро образование, нито качествено изпълнение на задълженията няма да ви помогнат да запазите работата си.

Като решаване на конфликти в екип:


За началото на отговорен подход към избора на гардероба си. Жените винаги оценка на външния вид на един друг, а в женски колектив веднага всички ще искат да се намери във Вас недостатъци. Така в първия работен ден трябва да се обличат стилно, но не предизвикателно. Подходящо ще бъде скъп рокля , което ще изглежда скромно, тя трябва да бъде приятен цвят, обувките и чантата трябва да са в добро състояние. Минимум декорации, естествен грим, свеж маникюр и добрата прическа. Трябва да се харесвам на себе си.
Никога и на никого нищо не казвайте за лични житейски проблеми. Още повече, ако те са тясно свързани с колеги от работа. Ако искате да опазим собствената си нервна система, да не говорим за тези неща. Също така не си струва да се отделят от колегите си в своите минали подвизи, слушане на вас "приятелка" от душата посмеется, и веднага ще разкажем на всички ваши тайни.
Дори ако имате днес ужасно настроение, опитайте се да не се показва неговите колеги са жени. Те веднага ви ще истеричкой. От този отличителен белег е изключително трудно да се отървете.

За да се нормализират отношенията в женски колектив аванс и четете книги. Ако имате голям запас от знания и творческа мислене, тогава може би ви и ще недолюбливать, но шеф на вас ще оценят.

Ако вече спечели неприязън към себе си, не се получава, трябва да се научат как да бъде по-висока от всичко това. Качествено правете работа и се опитват да отнеме по-успешна пост. Повярвайте ми, да бъде шеф на една жена е много хубаво, защото тогава у вас ще се появи силен коз - трябва да могат да уволнят един колега във всеки един момент.
След като първото впечатление е произведен, трябва особено внимателно да следят за поведението му и да се прилагат определени правила.
Преди всичко, прикусите език и не сплетничайте. Вие все още не знаете как живее този колектив, което за него нрави. Невнимателно казана дума може завинаги да Си развалят имиджа. Така че на първо време слушайте и запоминайте.
Как може човек да оцелее в женски колектив

Женски колектив, без интриги не може да живее. Така че на първо време възползва от скандали далеч. Не приемайте, нечия страна, в края на краищата, Вие всъщност дори не знаят същността на конфликта. Не се бъркайте.
Не грубите и не хамите. Може да възникне такава ситуация, че някой от колегите ще намери във Вас човек, на когото може да се каже. Когато цял ден да отвличат вниманието на празно бърборене, това може да бъде досадно. Но не срывайтесь, иначе не замолкающий картечница незабавно ще бъде в обръщение за Вас негативна информация. Просто избягвайте такива хора, но, ако се скрия, не се получава, а след това първо време може да е малко да се изчака.
Хвалете колеги. Жените обичат комплименти, така че те винаги, приятно ми е да чуя прекрасни реч. Но не прекалявайте. Комплименти трябва да бъде по делото. За една добра, бърза, качествена работа. А по отношение на външния вид на колеги, по-добре да не казвам нищо. В противен случай, може да репутация подлизы.
Бъдете будни и коммуникабельными. Затворени хора се отблъскват, още повече, когато за тях нищо не знаеш. Вие сте начинаещ, така че се пригответе за увеличаване на внимание от страна на колегите. С нетърпение отговор на всички въпроси, но и не забравяйте да се интересувам от живота на човек.
Ако се чувствате мъж, не флиртуйте с него. Забравете за това. Иначе шанс да оцелее в женски колектив няма да има. Той е собственост на колектива, и всяка от сотрудниц, а Вие чисто нова и автоматично ще стане конкуренткой.
Опитайте се внимателно да изпълнява своите отговорности, за да не са активирани, е да се намери виновен. Но и не труситесь за всяко едно работно място, а след това ще натрапник.
За да оцелее в женски колектив бъдете себе си: уверен, праволинеен, добре поддържан. Слабите се чувстваме и пренебрегва, а силните мразим. Нека силата Си ще се прояви по-късно, когато вече ще си в женски колектив.