Всичко от света на
модата
» » Защо на хората е полезно да се усмихва

Защо на хората е полезно да се усмихва

8-10-2014, 14:08
971
0
Истинска усмивка е в състояние да превърне всяко лице. Когато имаме добро настроение се смеем, излучаем топлина, и всичко около нас придобива нови бои. Въпреки метеорологичните условия, куп проблеми, неприятности, не забравяйте да се усмихнете. Как е хубаво да се види около себе си позитивните хора, особено в обществения транспорт. Когато около теб са щастливи хора, проблеми да изчезнат от само себе си. Смях, носи много ползи на организма.
Защо на хората е полезно да се усмихва

Първо, той се освобождава от депресия . Всичко е въпрос на физиология, по време на усмивки ние напрягаем на мускулите на лицето и действа на нервните импулси. Една минута смях заменя 30 минутен релаксиращ масаж.
На второ място, смехът допринася за подмладяване на лицето. Истинска усмивка ще Ви избави от салонных процедури за подмладяване. Ботокс, селикон, лифтинг всичко това не е необходимо, ако често ще се смея. Цялата работа е в това, че мускулите на лицето винаги ще се намират в добра форма.
На трето място, смехът укрепва имунната система. Когато човек се усмихва, в кръвта ни се отделят хормони на щастието, които помагат на организма да се бори с увреждания. Особено смях е полезно през зимата, тъй като в организма се увеличава количеството на имуноглобулин.
Защо на хората е полезно да се усмихва

На четвърто място, смеейки се, правите си фигура по-добре. Когато ние хохочем, се случва тренировка на вътрешните органи и мускули на тялото. Увеличава циркулацията на кръвта, намалява количеството на холестерол . Спомни си, като след изпълнение на упражнения за преса, който би искал да не чувствате болка, докато не започнат да се смеят. Смях - това е добро средство за тренировка на мускулите на корема.
Защо на хората е полезно да се усмихва

Сега в различните страни по света има специални клиники, които се занимават с лечение на смях. Въпреки че защо да отидете някъде? В края на краищата, може и сами оздоровиться. Свържете се с весели хора, радвайте се на живота, не се колебайте да се искрено да се смея, дори, ако се покажете на някого странно, не мислете за това. Просто вървете през живота с усмивка!
Интересен по темата
Ползи коремни преси за жени
Ползи коремни преси за жени
От полза кляка за момичета: силни крака, подтянутые бедрата Клекове - едно от най-лесните и същевременно ефективни упражнения за мускулите на
Показания и противопоказания криосауны
Показания и противопоказания криосауны
Криосауна - показания и противопоказания: морозное подмладяване Криосауна, лечебни показания. Приемането на процедурата, ефективността,
Аеробика за лице Карол Маджо
Аеробика за лице Карол Маджо
Фейсбилдинг Карол Маджо: уникални упражнения за лице Аеробика за лице от Карол Мадджио позволява на лице да върне младостта. Тя успешно
Как да премахнете бузи с лицето?
Как да премахнете бузи с лицето?
Как бързо премахване на бузите: представяме на лицето по реда на Много жени и момичета не знаят как да премахнете бузи с лице, въпреки че това