Всичко от света на
модата
» » Защо жените са готови на всичко за пари

Защо жените са готови на всичко за пари

8-10-2014, 14:08
1278
0
Много мъже смятат, че жените ужасно транжирами, защото ние не можем спокойно да мине покрай магазина за дрехи, за обувки. Те смятат, че жените не могат да спестяват и нищо не разбират в областта на финансите. Разбира се, може да возмутиться им пристрастия, но отчасти те са прави. Жените обичат парите, и още повече те обичат да ги харчат. И вие сега ще разберете защо.
Защо жените са готови на всичко за пари

Някои представителки на прекрасния пол са отлични разработки на финансите, както своите, така и чуждите. Но ето в случаи на покупки, ние често си даваме воля, не може да се откаже от закупуването на ново рокли . Мъжете не разбират защо, когато гардероб напълни догоре неща, трябва да купя още нещо. Цялата работа е в това, че ние, жените, сме по-различно подредени, и към дрехи, ние имаме съвсем друго отношение.
За момичета, купуват нови дрехи - това означава, че за да получите океан от радост . За нас е удоволствие прекарват часове в ходене по магазините, да избират, да се опитат, а след това се носи, и да се моля за себе си и околните. Разнообразие от наряди ни дава увереност в себе си. Може би в главата на женската са здраво остана мисълта, че се появяват в една и съща премяна два дни подред лош тон. Така че имаме нужда от селекция. За това как изглежда една жена, винаги обръщайте внимание. И не само мъжете, но и най-ужасните критики към света, другите жени. Така че винаги трябва да изглежда добре, а това съответно е необходимо постоянно да актуализира вашия гардероб.
Момичета наистина се нуждаят от повече пари, за да се грижи за себе си. Козметика за лице, тяло, парфюми аксесоари: чанти , очила, колани. Разбира се, в съвременния свят доста мъже, които, не ще отстъпи изобилие от грим, дори и най-напредналите в това отношение на жените, но те, слава Богу, малко. Нито едно момиче няма да изглежда добре, а още повече се харесва на мъжете, ако не ще се грижи за себе си.
Да много не говори, че естествената красота е прекрасно, това е само на думи. Кой нормален човек се хареса на едно момиче, без окосмяване, бръчки, пълна и не е силно конфекционирани. Аз на такива не се срещна. Ясно е, че всички ние не сме идеални, но се стремим към съвършенство трябва. Жените, го правят с помощта на грим и дрехи. И само ние можем да направим така, че нито един човек не се научава, за нашите недостатъци .
Така, че мъже, следващия път, когато ще негодуват за парите, които Вашата любима изразходвани за себе си, представете си за момент, какъв би бил, преставайки да се наблюдава. Хубаво ще бъде да се разхождате с такава жена до? Или все пак е по-добре да върви под ръка с уверен, чудесна, красива, и само на жена Си. Не ме от нас, а обичам.