Всичко от света на
модата
» » Като изрежете красиви снежинки със собствените си ръце?

Като изрежете красиви снежинки със собствените си ръце?

7-10-2014, 22:28
1839
0
Коледни празници - това е винаги нещо тайнствено, родния и леко приказно, родом от детството, страната смях, безгрижие и веселие. И дори да е вече абсолютно възрастен човек, все още чакам на този празник е нещо необичайно.
Украсата на елхата и развешивание мишуры у дома си, и света на суетата с подаръци на приятели и роднини, избор на меню, любими салати - всичко това повдига настроението не по-малко от самото честване новогодишната нощ.
Като изрежете красиви снежинки със собствените си ръце?

Но къде е приказката? А това е точно над създаването, трябва малко да се работи, спомни си детството си, с което до голяма степен е свързана подготовка за празника? Разбира се, с изрязване на снежинки, тези творчески пориви почти винаги завършва с успех, а трудовете на вашите произведения на изкуството с гордост, настанени в дома или расклеивались на прозореца.
Като възрастни, ние сме започнали да забравяме тази традиция, но колко радост носи в детството! Смята се, че традицията да изрежете снежинки от хартия, като на път-пак се очертава в Русия и много преди появата на самата хартия. Зимата в Русия тежки, снежни, а руски човек - наблюдателен и находчив, много идеи, той черпи именно от заобикалящата го природа.
Като изрежете красиви снежинки със собствените си ръце?

Изрежете след това и от брезова - кора от бреза, такива фалшификати, естествено, воден от не една година, те биха могли да украсяват предмети от бита. С течение на времето, сега вече изрязване на снежинки носи чисто символично значение, а украсени от тях на прозореца в студеную време, стопли си великолепие сърцето на минувачите.
Сега техниката на рязане и създаване на фалшификати влезе доста далеч, ако се работи усърдно, може да се получи много необичайно и наистина страхотна фалшификати. А за да ви е по-лесно, ние сме ви разкажа за това, как красиво нарязани снежинки със собствените си ръце.
Целият процес няма да ви отнеме много време, ако, разбира се, не увлечетесь каквито и да е труден техници.
Хартия за снежинки, трябва да е доста тънък, тъй като ще трябва да се прибират в няколко слоя, но и достатъчно плътна, за да е готова снежинка може да поддържа своята форма.

Често за тези цели използват специална хартия за оригами, можете да използвате обичайните альбомные листове, а ако искате да получите нещо съвсем специално, а след това ще трябва да включат въображението си. Използвайте стари вестници или холни страницата, ще отговарят на цветна хартия или фолио, ярки опаковки от бонбони и шоколад, всичко това богатство ще ви помогне да направите най-необичайни и интересни коледни снежинки.
[img]http://brjunetka.ru/wp-content/uploads/2013/08/A-e`to-ob[/img]

Какво ни трябва за творчество?


На всъщност, за да създаде редовна снежинки от хартия, вие само трябва лист бяла хартия, остри ножици, разгорещена фантазия и няколко минути свободно време.
Ако сте решили да сътворят нещо много необичайно, например, цял украса от снежинки, някаква песен или, може би, искате да направите снежинка извънредна красота, но не знаете как да създадете красив модел, тогава може да дойде по-удобно схеми, по които може да изрежете снежинки от хартия или от тъкани.
Като изрежете красиви снежинки със собствените си ръце?

Между другото, последното е много интересно следствие от този на познатите хартиени композиции. Всички отдавна са свикнали, че снежинките трябва да бъде от хартия, а ето и техните представители, от плат, можете да направите обемни и меки, да ги украсяват с мъниста, пайети или мъниста, парчета мишуры, което ги прави доста нестандартни и са изключително красиви.
Сега, когато всичко е готово, може да пристъпи към основните случай - вырезанию снежинки. Ако сте решили да направите снежинки от хартия, а след това се научите правилно да се сгъва, от броя на загибаний хартия ще зависи броят на лъчи най-снежинки. Цялата работа може да се раздели на три категории, в зависимост от вида на най-снежинки:

 • Снежинки-прилика. Това са продукти, които наистина приличат на истински сняг красоти, да ги направи доста трудно, но поинтересовавшись изчистени форми в учебниците, може да направи много необикновени творения.

 • Снежинки-орнаменти. Най-често срещаният вид, кликнете тук може да развихри фантазията, защото те могат в своя повторенията са най-разнообразни орнаменти, завитушки и постройки, всичко зависи само от вашата преценка и желание.

 • Снежинки-силуети. Ново и модерно посока, което предполага създаването на цели произведения на изкуствата, на венчелистчетата такива снежинки, могат да бъдат покорни и цели сюжетни линии, всичко се основава на силуэтной графика. Много популярни фигури на силуета балерини, които вместо опаковки имат пола-снежинка, при всеки полъх на вятъра тази балерина се върти, като че ли в танц.


 • Когато изрежете снежинки, внимавайте, за да отвори са чисти, не твърде голяма, колкото повече и по-сложен от самите рисунки, толкова по-красиви и по-богати ще излезе самия продукт.

  Как да направим обемна снежинки?


  Има много различни техники, които позволяват създаване на обемни изделия, голямо разпространение в момента е натрупала техника квиллинга, продукти, получени изключително плътни и ажурни и гранули, като истински снежинки!
  Като изрежете красиви снежинки със собствените си ръце?

  Усилено над създаването на такива красиви и големи снежинки, всеки може, така че лесно се достига до този урок на своите близки и приятели, дори нарязани, заедно с децата, насочването и подпомагането им в този завладяващ действие. Допълнително, освен на хартия и остри ножици, ще ви се наложи линия, лепило PVA, канцелярский нож и клечка за зъби.

  От клечки за зъби ни е необходимо да се направи специално устройство: просто изрежете единия край, а след това рассекаем го на две в дълбочина на 1 виж на Хартия трябва да са нарязани на ивици, 3 мм и 30 мм.
  Сега ще създадем спирала - компонент е част от нашата насипни снежинки. Вмъкнете ръба на ленти от хартия в нашият разрез на зубочистке, а след това започва да накручивать спирала на хартия, важното е в този случай да не се бърза! Спирали трябва да стане чист и доста здраво. Когато спиралька е готова, извадете я с клечки за зъби и даваме я малко се приберат на масата. В края На ивици капаем минимално количество лепило и натиснете му на върха, първата деталька е готов!

  Само тези части трябва да бъде точно толкова, колкото имате съставки в интерес на повторенията, а те могат да бъдат доста много - 50-70 парчета лесно! Така че е време и търпение ви трябва, но пък каква красота се получава в крайна сметка! Съставни части се придържат между себе си лепило, създаване на уникален дизайн и орнаменти.

  Как да използвате изрязани снежинки?


  Повечето от нас, който поне няколко пъти в живота си изрязани снежинки, фантазия, където и да ги приложим, достатъчно леко, много.
  Украсяват прозорци, виси на дървото, а къде другаде? Всъщност, от снежинки, може да се направи цели композиции, например, е много необичайно изглеждат цели веночки от снежинки, които вешаются на входната врата.

  А ако снежинки се придържа към твърда цветен плочи, след което са получени оригинални плакати, на които може да се мотае у дома или на работа. Също така от тези ажурных красавици може да се направи цели гирлянди, продевайте им чрез нишка, балансирайте различни по цветове изделия, може дори давайте им най-различна форма и големина, в края на краищата не е задължително, че те всички са еднакви. В крайна сметка, фантазируйте, и след това, вашият дом ще искрят с нови цветове!