Всичко от света на
модата
» » Как със собствените си ръце украсяват фланелка и тениска

Как със собствените си ръце украсяват фланелка и тениска

7-10-2014, 22:29
2209
0
Всяка момичета своите идеи за мода, всички свои собствени вкусове и предпочитания, но почти всяка е случило така, че нещата, които ни се предлагат в магазините не ги харесвам, изглеждат скучни или безвкусни, а тези, които приглянулись ще струват доста стотинка.
Така че днес ние ще говорим за начините, по които ще се превъплъти най-обикновен и скучен фланелка в една интересна и модерна. За това за да се подчинявам на тези уроци не трябва да си гений или изключително творчески човек, просто трябва малко фантазия, желание и време.
Как със собствените си ръце украсяват фланелка и тениска

Има много различни начини, които помагат да се превърне най-обикновена фланелка или риза в креативную и модни го. Красотата на собственноручного творения на такива неща, така че това е нещо, което вие сте в действителност, ще получите уникална нещо, указът, който вече никой не ще.
И дори ако следвате тези, описани тях, винаги може да се направи нещо за себе си, като по този начин се защитават себе си от възможността да попадне в "еднакви" кръгове. Преди да се пристъпи към работа, запасете се с всичко необходимо материал, че в критичния момент, не трябваше да тичам по магазините в търсене на правилния парчета плат или липсващата боя.

Как със собствените си ръце украса на фанелката или тениска?


За начало трябва да определите нещо, което ще бъде предмет на редизайн. Ако вие ще бъдете в по-голяма степен нарязани нещо с ножица, тогава по-добре изберете хлопковую риза или фланелка, тъй като те не ще се проточи и не губят формата си, като ги стрейчевые модели.
Как със собствените си ръце украсяват фланелка и тениска

Също така трябва да се ръководят от това, че не винаги, особено от първия път, може да получи е нещо, което сте искали, така че по-добре да тренират първоначално в неща, които ще не съжалявам разваля и се изхвърля в случай на повреда. След това определяемся с това, по какъв начин да изберете и започваме да творим.

Украсете гърба на старата тениски или ризи


Дълбоко деколте на гърба си винаги смотрелся много стилно и секси, и, ако ви има и с какво да се похвали, а след това ще се пристъпи към оголению на облегалката. Нежни и романтични момичета подходящ тениска, която има на гърба си огромен силует във формата на сърце. За да направите тази модерна тениска, достатъчно, за да получите остри ножици, малки, клеящейся тъканната лента и обикновена копринена панделка. И така, повече.

Деколте във формата на сърце


За да е красива украса проста фланелка, не е нужно да прекарват много време и сили. Избираме фланелка свободно, намаляване, внимателно се разлагат го на твърда повърхността. Вземете лист хартия, върху него трябва да се представят точни сърцето на тези размери, което и ще бъде на ваша тениска.
Как със собствените си ръце украсяват фланелка и тениска

За сърцето се случи пропорции, по-лесно да се сгъва лист хартия на две, равен на една сродна душа, в средата на сърцето ще се окаже на мошеник. След това разкриваме лист от получаване на гладко и сърцето, и изрязани с ножици.
Правим го към тениската, откриваме нейния център, обрисовываем шаблони малък. След това остри ножици внимателно изрязани сърцето на посоченото контура. Вземете клеящуюся плат лента, налагат я по контура под формата на сърце и се подложи на термична обработка - проглаживаем желязо.

Лепило ще се преместят в плат, отстранете лентата, а насочваме вниманието си върху коприна лента. За сметка на лепкав вещества по пътека, тя лесно се наслагва, върховете на лента подгибаются навътре, за да не остана на конци. Ако не сте намерили такава клеящуюся лента, няма значение, лента, можете да шият с конец в тон, на ръка, шев.

Силует във формата на скелетика


Вземете обикновена жилетка-борцовку, по-добре, ако тя ще бъде черен. Вземете молив и намечаем на гърба на "гръбнака", т.е. обърнете внимание на централната линия, на която ще отидат един след друг на малки деколтета, с ширина около 3-4 виж
По този начин, ние рисуваме на гръбначния стълб, след това пристъпваме към ребрата, фините линии на разстояние 2 см един от друг. След това вътре майки по-добре да поставя лист от картон, за да може по време на рязане на детайли, не вреди на предната част на ризата.
Как със собствените си ръце украсяват фланелка и тениска

След това вземете остри ножици и внимателно прорезаем линия, ако, когато излезе, не твърде точно, не се безпокойте, това придава особен чар на вашия продукт. Когато съкращения ще бъдат готови, плат между тях се разпада в една тръба, като по този начин се формира, сладък и привлекателен "ребра".
Тениски, естествено, може да де, не само на гърба си, и не само различни изрези. Сега на мода изобилие декор, например, са добре дошли кристали, дантела, мъниста, панделки, шипове и нитове, които, като не може по-добре, ще могат да украсят всяка риза или жилетка. Даваме пример за няколко от най-популярните и необичайни начини.

Украсете фланелка с помощта на дантела


За създаването на привлекателна потници с дантела, ви трябва да е доста просторна тениска и лейси плат, остри ножици и нишката с игли. Изберете дантела, така че те се съчетава с цвета на тениски, на голяма популярност се радват на дантела пастелните цветове: бяло, бежово, кремаво и шампан.
Как със собствените си ръце украсяват фланелка и тениска

Нарязва тениска по шев от яката до края на ръкавите-с една и на друга страна. След това отмеряем лента от дантела с ширина 5-6 см, отрязани я по дължина на ръкавите и вшиваем в распоротый шев, като по този начин се разширява ръкав. На гърдите може да се направи завързана джоб или допълване на дантела в долната част на ризата. За това отрязани дъна тениски, а на нейното място пришиваем дантела.

Стара светкавица винаги се нуждаят от!


Нарязва старата жилетка на гърба от центъра на устата до средата на гърба. На това място вшиваем старата, но по-добре тя да е контрастная и с бегунками в двата края, с цип. По този начин получаваме нова фланелка с отворен гръб, ако ви се прииска да откопчавам цип. Шев може да бъде украсена с нитове и пайети, а при желание може да се комбинира двата стила в едно, например украса тениски цип и дантела.
Как със собствените си ръце украсяват фланелка и тениска

Как да се украсяват с бяла риза или фланелка с помощта на боя?


За това ви трябват специални бои за тъкани, например акрил, няколко кисточек и картон. За да започнете да реши това, което искате да начертаете върху тениска, набросайте на лист хартия скица, може изобщо да се направи шаблон.
Как със собствените си ръце украсяват фланелка и тениска

Може, например, да се направи много пъстра жилетка, която ще бъде украсена с плавен преход на цветовете. За тази тениска навлажнена с на места, където ще стенописи, а след това с четка парцел с различни цветове, за предпочитане съчетани помежду си, те започват да се разпространи по повърхността. След това фигурата трябва да се оставя да изсъхне.

Ако искате да се инжектира узору ясни граници, това може да се уреди гореща батика: парцели площи, които няма да бъдат раскрашиваться, накиснати в гореща кола маска, това обикновено се прави с помощта на четка.