Всичко от света на
модата
» » Как да направим модерни и стилни къси панталони

Как да направим модерни и стилни къси панталони

7-10-2014, 22:30
4414
0
Както е позната ситуацията, когато вие ще сънува купуват кратки шортики, които сега са много популярни сред младите хора, а също така са много удобни и актуални дрехи в разгара на лятото, но когато отправляешься за пазаруване, започват перемерять десетки варианти, а не един не е подходящ.
И това изобщо не е така, защото шорти такива, просто на всеки е необходима собствена дължина, цвета и размера, че понякога е много трудно да се намери в един екземпляр. Но, за щастие, дънкови шорти това е дреха, която лесно да се направи със собствените си ръце, прибегнув до някои простото съвети.
Как да направим модерни и стилни къси панталони

Почти всяко момиче е тъжен опит за самостоятелно изключване на стари дънки с цел превръщането им в краткосрочен и модни шорти мечтите си. Защо е тъжен?
Да, защото малко кой от младите особи са завършили курсове за професионална шивачка, така че някои моменти не са обхванати, и шорти получените твърде къса или криви, а може и да не успя да ги декорирате по подобаващ начин. Не се притеснявайте, лош опит изобщо не говори за това, че не си струва да опитате още веднъж. И така, как да се направи модни шорти със собствените си ръце?
На първо място е необходимо да изберете "материал", от която ще изпълнява на нашата идея. По-добре само за тази цел са подходящи старите дънки, не са нови, в противен случай вие няма да получите желания резултат.
Да, и освен това, сигурно е, че всяко момиче има в гардероба си няколко потрепанных дънки, които вече не са подходящи за чорап, или може би те просто са излезли от мода. Ще дадем втори живот на стара вещице, може тя да бъде по-дълъг и по-щастлив за първата, кой знае.
Преди да реши, как ще разискваме стари дънки, трябва да се запознаете с някои модни тенденции, които е необходимо да присъстват във вашите нови шортиках.

Че сега е на върха на популярността? • На мода са красиви отворени крака, така че шорти правим, колкото е възможно по-кратък, това ще даде на вашите шортикам немалка сексуалност.

 • Рванка и ресни отново са популярни, това се отнася както за къси, така и към джинсам, така че смело добавете дупка, висящи парчета плат, размер на отворите, че това е фантазия, стига толкова!

 • Ярките и сочни цветове, комбинации от тях, на цялата дъга на къси панталони - всеки е добре дошъл, тъй като никога. Така че, запасаемся боя за дрехи, выбеливаем дънки и раскрашиваем ги в ярки нюанси.

 • Да Не забравяме и за други декорации: пайетки, метални нитове голямо разнообразие от форми и шипове, различни платове с мотиви и дантела. Фантазируйте, а изведнъж ще получите най -, че там, ексклузивна го.


 • Как да шорти от стари дънки?


  За да осигури на себе си всичко необходимо в такъв творчески истината, важното е, запасете стари дънки и ножица. И, в зависимост от вашето желание, може да се наложи форцепс, железни нитове и малко плат. Така, че най-важното?
  Как да направим модерни и стилни къси панталони

  Преди да се пристъпи към техническата стари тъкани, примерьте в себе си стари панталони и, като се определят визуално желаната дължина, отбележете го изрично в себе си парче креда или суха светъл и сапун. Ако искате в крайна сметка да шорти с малки отворотами, а след това добави към желаната дължина еще5 сантиметра.
  Силно не се препоръчва нарязани дънки веднага на линията, която ограничава желаната дължина. По-добре първо отсече пъхтя крака малко над коленете, да пробвам, а след това се реже още. Такива действия трябва да направи няколко, а изведнъж ви допада получена дължина, дори не се налага да се стигне до желаната марка. Или обратното, прекъсването, започвате да разбирате, че на дължина е прекалено къса.

  Категорично не се препоръчва да се режат само две пъхтя крака заедно, това най-вероятно ще доведе до това, че някоя от тях е точно ще излезе крива.

  Ако сте решили да се разрежда класически вариант дупки и ожулвания, тук важното е да не се прекалява, особено що се отнася до дупки. Принципът е: ако решите да holing си новоиспеченное творение, а след това пробива в точното място шорти пилкой за нокти, след като направи малка дупка. Вече е възможно да се разшири с остри ножици, а за да получите къдрава разрези, тогава може да се прибегне до помощта на бръснач. Най-добре се режат с мокри дънки, както и да се избегнат излишни дупки, просто подложите на штанину нещо твърдо.

  Така че, правим скъсани шорти с шипове и ефект омбре


  Както казахме, отмеряем необходимата ви дължина и да започне да съкращава постепенно, като се приближава до желания резултат. Задната част на крак е по-добре да се направи малко по-дълъг в предната част, за да покрие всички недостатъци, ако разбира се има такива. Важното е да следи за преминаване е максимално плавно, т.е. задната част не може да бъде значително по-дълъг от предната част.
  Как да направим модерни и стилни къси панталони

  След като сте получили шорти необходимата ви дължина, пристъпваме към създаването на scuffs и дупки. Ако преди това никога не са правили нищо подобно, най-добре е да се започне с джоба му, ако това, и можете да отрежете. Прорезаем две равни и успоредни на линията на негов джоб, от ляво на шева на дясното. Ако се приближите до структурата на материала, а след това може да забележите, че дънки се състоят от бели и сини конци.
  Трябва да пинсети, един по един, се изтегля всички нишки на синьото между две надрезанными ивици. Първата ниточка изтеглени най-трудното, но след това всичко върви много по-лесно. По този начин, сте се погрижили рваную бяла ивица. За постигане на естествен ефект, може да се отвори разлохматить и покарябать материал пинсети, около бели конци.
  Как да направим модерни и стилни къси панталони

  След това можете да преминете към предната част, разбира се, ако всичко е устроило в задната част. Ако не се получава веднага, а след това може да се тренират в отделен парче плат. На предната част можете да направите същия ефект във всеки понравившемся ви място. По-добре, ако е над вътрешните си джобове, за да си разрези не изглеждаше прекалено вулгарно.
  След като чехъл и отвори готови, трябва да се пристъпи към боядисване. Всичко е в ръцете на вашата фантазия. Ние ще се оцвети в два нюанса на синьо - светло синьо и тъмно синьо. Боя за тъкани се разрежда в топла вода, след което в нея се спуска част от вашето изобретение, например, само пъхтя крака. Достатъчно пет минути, след което шорти трябва да извадя и подсушете. На следващия ден, когато те са абсолютно сухи, могат да бъдат боядисани в горната част, потапяне ги в по-тъмен нюанс, след това отново да изсъхне. След такива процедури, панталоните трябва да простирать.

  По желание се добавят шипове и нитове, ние, например, железни нитове украсяват втори джоб. Железни нитове достатъчно да се сложи на супер лепило, бъдете внимателни, не оставят петна по штанинах, а след това целият ефект ще бъде развалена.

  Надяваме се, че нашите препоръки са помогнали да се отговори на вашия въпрос, как да се направи от панталони шорти, а вие сте, чрез прилагане на получените знания, вече активно производство на светлина на ново творение.