Всичко от света на
модата
» » Изделия от фолио със собствените си ръце

Изделия от фолио със собствените си ръце

8-10-2014, 11:29
2653
0
Изделия от фолио - необичайни и изключителни украса на вашия дом, които могат да станат увлекателно занимание за цялото семейство. Вие дори си нямате представа колко невероятни елементи и машинарии може да се направи, да се прибягва до помощта на лист фолио и собствената си фантазия.
Изделия от фолио със собствените си ръце

Особено интересно е лудост, на децата, дори за най-малките, защото е лъскава и преливащи се цветове, парчета фолио предизвикват у тях безпрецедентно любопитство. Да се ангажират по ръкоделието могат не само възрастни децата , но и съвсем малки, че ще допринесе за развитието на творческите им способности.
Какво може да излезе от обичайните фолио ? Да, всичко, което пожелаете - разнообразни картички , обемни фигурки на животни и не само, цветя и свещници, коледни играчки и декорации и много други! А най-важното е, че вие, без да се прибягва до особено сложни техники, да бъде в състояние да овладее себе си и да научат децата си на толкова интересна лекция.

Къде да вземат фолио?


Най - лесният начин е да отидете в магазин с канцелярскими стоки, там ще ви предложат най-различни видове фолиа-роли, листа, цветна, златна, сребърна.

Има дори специални готови комплекти за това творчество. Но не бързайте да избяга и да купуват цялата налична фолио в магазина. Много подходящ и това, което остана от шоколадок и шоколадови бонбони, фолио, от шампанско.

Все още съществува специален вид - синтетични фолио, тя е най-здрава, но и го нарежете възможно само с ножица. Гънките на нея да направи ще бъде по-трудно, отколкото на обикновена, но когато те все пак се обърка - вие ги за нищо не расправите! Такава обикновено фолио използват за конфети или за твърди основи.
Изделия от фолио със собствените си ръце

Diy от фолио е доста подходящ алуминиева кухненско фолио на рула, която се предлага в присъствието на почти всяка домакиня. Може да се подходи и фолио, наклеенная на хартия, сега тя се среща рядко, но по-рано често в нея увити бонбони и други лакомства.

Как да направите няколко прости от фолио занаяти собствените си ръце?


Техника обръща


Най-загадъчен и светъл празник, Нова година, служи като повод за украса на цялата къща играчки и висулки с различни форми и размери. Особено добре дошли преливащи се цветове, искрящи и нестандартни играчки. Тези декорации ще отмие направи с помощта на фолио, да се прибягва към помощ дори съвсем малки деца.
Така че, най - лесният начин е оборачивание. Тази техника позволява да се "переодевать" обикновените битови предмети и продукти в празничната дрехи. Много интересно ще изглежда коледни играчки от орехи. Увийте няколко парчета орехи във фолио, но внимавайте да фолио отпред на тънък слой, не образува гънки и цепки, за да се мотае нишка, блестящи ядки на дървото.
Изделия от фолио със собствените си ръце

Може да се отиде и по-нататък. За разнообразяване на воображаемся свят на вашето дете, можете с помощта обръща направи цели композиции, например, като флакончики от парфюм и малки съдове от алуминиево фолио - вие ще получите цялата алхимическую лаборатория или кабинет на магьосник.

Можете също така украсяват и външния вид на вашия дом - обикновени клони оборачиваем на филийки, нарязан във формата на ресни от фолио.

По този начин, вие ще постигнете блясък на клоните, един вид на скреж. Домашно клони могат да бъдат пуснати в ваза , обернутую фолио, за да излезе цяла композиция. Вместо ваза, можете да използвате обикновен буркан.

Отпечатъци от фолио


Има и друг начин за създаване на diy от фолио със собствените си ръце. Фолио притежава чудесни свойства - тя лесно се свива, разглаживается, се поддава на лепке, рула, завъртя. Така че само не се прави!
Изделия от фолио със собствените си ръце

Но ни интересува друго свойство - ако се наложи парче фолио върху нещо твърдо и поводить нещо трудно, тогава върху фолио се формира печат с мрежа в този обект. По този начин, можете да копирате, например монета. Печат с мрежа може да се направи от двете страни, обрезав на допълнителни фолио и скрепив две парчета, вие ще получите десет цента.

Какво още може да се направи от фолио?


Ами, например, ще направим коледни венец. За това валцовани фолио в малки топки, от различен или еднакъв диаметър. Нанизываем тези мъниста на конец правилната дължина - венец е готов!
А как хубаво направи за нова година картичка със собствените си ръце, особено привличане към това на детето!

Тези теми най-добре от цветно фолио, за да картичка изглеждаше по-ярка и праздничнее.

Обикновено за тази дейност е необходим лист цветен картон, който ще бъде в основата на очакваната картички. Е, а по-нататък - дело на ръцете си фантазии. Да от зелената фолио направи три триъгълника, един по-малко от друго, за да се направи на пощенска картичка коледна елха.
Дори децата от предучилищна възраст е в състояние да изпълни такава задача. Изрежете златни звезди и разноцветны топки - украсете, като по този начин си коледна елха.
Изделия от фолио със собствените си ръце

Много красиво и необичайно под коледната елха изглеждат цели коледни панорама - зимна приказка, заснежените върхове на село с безлюден езеро, в които се извършва от идеалния отглаженной фолио, която е поставена върху твърда основа, на снежни човеци от усукани топки фолио, закрепени с лепило. Цялата композиция може да се поръси с пайети, за да създадете ефекта на трептене на скреж.
Хората, които все още и има възможност за шиене, могат да се прилагат фолио за шивашки фантазия костюми. А също така можете да създадете отделни атрибути на тези костюми.
Ами, например, ако искате да направите костюм на принцеса за своя малышки, а след това тя ще трябва короната!
Направи карнавальную корона не е за вас труд - подготовка на скелета на короната ги твърд материал, като например картон. Отрязани от него корона желания размер и необходимата форма. След това поставили фолио върху картон, внимателно, за да не се получават гънки и бръчки, даваме фолио изсъхне. Когато фолио изсъхне, а след това поработаем ножица - внимателно изрежете излишните парчета фолио по контур картон. Прибиране на валцовани, за определяне на - короната е готов! Вместо картон може да се направи рамка от тел, само по-добре, тя е доста твърда.
В тази статия, ние говорихме само за най-простите поделках от фолио, които не изискват специална подготовка в тази област и могат да се правят дори най-малките представители на обществото ни. Но, освен всичко това, съм такива технологии, които ви позволяват да създадете занаяти, изработени от фолио във формата на обемни цветя, плодове, животни, и колкото сложни композиции.

Създаването на такива машинарии изисква някои умения, така че преди да премине - прочетете един урок на тази тема, можете да посетите майсторски класове - сега ги прекарват все по-често и по-често. И тогава, бъдете сигурни, е вълнуващо преживяване трайно се установят в живота си.

Интересен по темата
Лунен маникюр
Лунен маникюр
Как да лунният маникюр: класически полумесец Лунният маникюр: основното понятие. Характеристики на лунния маникюр, цветови решения и
Как да се пекат ябълки на фурна: 3 рецепти
Как да се пекат ябълки на фурна: 3 рецепти
Как да се готви и печени ябълки: народното лечение Печени с различни добавки ябълки - традиционни за нас и достъпни за цялото лечение, което
Как да се пекат зеленчуци във фурната фолио: 3 рецепти
Как да се пекат зеленчуци във фурната фолио: 3 рецепти
Как се пече вкусни зеленчуци на фурна: един напълно нов вкус Печени във фолио, зеленчуци - истинска съкровищница на полезни вещества.
Сом на фурна в фолио: 3 рецепти
Сом на фурна в фолио: 3 рецепти
Som печени във фолио: короната риба на масата Благодарение на нивото на средната калоричност на месото на сома е подходящ и за тези, които