Всичко от света на
модата
» » Какво да направите подарък със собствените си ръце на 8 Март

Какво да направите подарък със собствените си ръце на 8 Март

8-10-2014, 11:30
1862
0
Какво да направите подарък със собствените си ръце на 8 Март, мама да е щастлива, а на приятелка или сестра най-доволни хора в света? Възможности в действителност голям брой. Важното е да проявите своята фантазия, се вземат предвид желанията на близките си хора и, разбира се, правилно се свържете вашия подарък с празника 8 Март.
Какво да направите подарък със собствените си ръце на 8 Март

Ние подаръци направени от ръце, друг човек много по-голям шанс да остане в паметта на човек за дълъг период от време, а може би и за цял живот. В края на краищата, човешки усилия и труд са ценени повече, отколкото обичайно вещички от сувенирни магазинчета. Жените вече ще оценят подарък, създаден със собствените си ръце . Ето така че за 8 Март може да угодят на близките си за вас нежния пол красиви подарочками.

Кой може да направи подарък със собствените си ръце


Преди да започне да се занимава директно ръкоделието, е важно да определите идея за подарък. За всеки човек е дар трябва да бъде специален. А подарък на мама за 8 март и изобщо трябва да се превърне за вас в най-скоро време главната задача. Така че, ние ви представяме най-приемливи варианти презентов, които без никакви затруднения можете да направите сами и да връчи на майка ми за 8 Март.
Вашата майка много работи здраво, за да ви осигури една и безгрижен живот. Така можете да представите си ден на този блаженство под името "правим нищо е". на 8 Март, абсолютно всички задължения изпълнявате вие. Считайте, че идва вашият звезден час, за да се прояви талант хогуортс, прачки, шивачки и чистачки.
Изпълняват всички домашни задължения с добро настроение и усмивка. Майка ми е приятно, че детето си със собствените си ръце, може не само да смачка всички в къщата, но и да го правила. Грижа, внимание и достойни дела - най-добрият подарък за всяка майка.
Какво да направите подарък със собствените си ръце на 8 Март

Наскоро в града в края на пететажна жилищна сграда (на височина повече от 7 метра над земята) видяхме надпис: "Мамо, обичам те". И това е толкова сладък, че там не развява името на някакъв изчезналото момиче, както и написани думи на обич на човек, който наистина никога няма да предаде.
Ние сме свикнали да правите изненади на хората, с които прекарваме нощта, струва ни се, че в живота ни, те ще бъдат завинаги. В реалността само мама никога няма да бъде изоставен от нас в живота ни, независимо какво. Така че на 8 март задължително организирайте за нея изненада. Не е задължително да рискува живота си и се изкачи на сградата. Просто поставете под прозорците на дома думи на поздравления, купете си букет цветя и силен (за всички съседи чули) поздравете го с празника на пролетта.
Още за мама за осми март може да направи една красива възглавница. Шия я за елементарна. Вземете две парчета от една и съща тъкан и пълнеж. А ето и за украса на декоративни възглавнички възможно да се прояви целия си творчески. От цветни лоскутков смастерите цветя, цветни пъпки и разширяват тях цялата повърхност. Не забравяйте за периферията. А още на възглавницата може да се бродира поздрав за 8 Март.

Каква торта да се готви майка като подарък за 8 Март?


Какво да направите подарък със собствените си ръце на 8 Март

А още мама да хареса, ако се готви на празника на пролетта се нещо вкусно и сладко, например торта. Ние ви препоръчваме торта "Прага". И не се паникьосвайте, че при вас няма да излезе. Важното е да се готви с душата, а изгорели парчета винаги можете да скриете бита сметана. Приготвя торта, трябва да се обърне специално внимание на неговата декорация, в края на краищата, все пак е подарък.
Съставки:

 • Яйца - 6 бр.

 • Какао доказана марка - 3 ч. л.

 • Захар - 200 гр.

 • Масло - 220 гр.

 • Брашно - за малко повече от половин чаша

 • Жълтък - 1 бр.

 • Сгущенка - 200 гр.

 • Вода - 1 с.л.

 • Ванилька за аромат

 • Конфитюр от малини

 • Млечен шоколад - 1 теракот


 • Как да готвя торта "Прага" със собствените си ръце:

 • Вземете яйца от хладилника и съставя стандартна процедура: споделяме на белтъци и жълтъци.

 • В протеинови част от яйца се изсипва 100 гр захар и разбийте с миксер до получаване на пяна.

 • В жълтъците и добавете 100 гр захар и разбийте на ниска скорост уреда до разтваряне на захарта и изсветляване на маса.

 • Сега на специална шпатула се комбинират две маса. Желтковую трябва да се добавят в протеини, а не обратното. При това всичко внимателно се разбърква.

 • Вземете сита и в яйчената смес пресейте брашното половината какао и на края брашното. Отново всичко се разбърква шпатула.

 • На няколко се разтопи една супена лъжица масло. Добавете бавно в тестото и се разбърква маса.

 • Кръгла форма, които ще се прилагат за печене, покриваме още пергамент. И легна на него всичките ни тестото.

 • Печем му трябва повече от полчасика при 200 градуса. Проверяваме готовността на обичайния начин - пронизва спукан.

 • Готовата торта се оставя да изстине за няколко часа. След това го нарежете на торти (2-3 в зависимост от дебелината на изходния торти).

 • Докато нашата торта се охлажда, използвайте времето за създаване на крем. Жълтъка на едно яйце разбийте размахване с вода.

 • На яйцето, добавете кондензирано мляко (не варенное). Поставяме на масата на бавен огън. Постоянно се разбърква около 30 минути.

 • Маслото с миксер, разбийте с ванилькой. По една супена лъжица от маслото, добавете кондензирано мляко и отново се разбърква. Крем трябва да излезе обемна и въздушно. По желание в крема може да се добави чаена лъжичка какао.

 • Естествено крем гипс торти. Не пощади го, за торта се получи меко и вкусно.

 • Малинов конфитюр смажете върха и отстрани на тортата.

 • Бял шоколад се разтопи и леко равен на него осем и поздравителни думи на майка ми. А още можете да направите цветя от плодове.


 • Опитайте се да направите вашата торта изглежда по-пролетта ярко и празнично.

  Кой може да направи подарък със собствените си ръце приятелка и сестра на 8 Март


  Не забравяйте за своите подругах и сестрите на 8 Март. За девченок може да направи интересни гривни или други декорации. Ще се съгласите, тези вещички излишно, никога не ще.
  Какво да направите подарък със собствените си ръце на 8 Март

  Всеки един подарък за 8 Март може да се украсяват пощенска картичка, направена със собствените си ръце. На нея задължително трябва да покаже осмица. Използвайте колкото се може по-ярки цветове за производството му. И не забравяйте за добрите думи и желания.
  И още в този празник може да даде на близък човек атрактивни снимки. Само това е важно за човек, изобразен на нея, е щастлив и се усмихваше. В края на краищата, дойде пролетта и времето за любов.
  Какво да направите подарък със собствените си ръце на 8 Март

  Приятелка на нейния женски празник може да даде плакат с нейния идол. На обратната страна напишете за това, че в живота си е задължително да се появи такъв принц. А още можете да я покани на концерт или на театър. И не забравяйте да правите снимки на своите малки пътуване.
  Подарък със собствените си ръце не изисква големи финансови разходи. Важното е, че чувствата и емоциите, които сте готови в него да се инвестират.