Всичко от света на
модата
» » Коледни подаръци със собствените си ръце

Коледни подаръци със собствените си ръце

8-10-2014, 11:31
2458
0
Коледни подаръци със собствените си ръце ще ви донесе безгранична наслада. А от онези, на които можете да ги направите, завинаги в душата ще остане любов и топлина. В толкова голям празник трябва да е в къщата, душата и сърцето съществувало само по-приятни чувства. А нещо от нас така и не пожелае приятни подарочки. Ако все още не знаете, че решава да даде на Коледа, ние ви с удоволствие ще го кажем.
Коледни подаръци със собствените си ръце

Традицията за даване на коледни подаръци има вече няколко хилядолетия. И по-точно от времето на раждането на Исус Христос. Именно той донесе първата в света подаръци за Коледа. Те са символичными, и със сигурност не са първото, което ми хвана окото. Христос даде злато, смирна и тамян. Първият подарък означава Слънце, а вторият - на нивото на третия - божественост.
В момента подаръци няколко са се променили. Вашите роднини ще бъдат шокирани, ако можете дайте им същите презенты. Така че по-добре да не следват традициите на сто процента и за даване на подаръци, които ще символизират доброто и благодат.
На традиционния коледен оценят дарове може да се дължи на: поздравителни картички, свещи, коледни сладкиши , ангелочки, венци. И спокойно може да се даде образи на Светци. Нека тези дарове на по-подробно.

Подаръци за Коледа: най-добрите идеи за празника на


Най-добрият подарък за Коледа трябва да бъде нито колко са полезни, колко да има духовно, сакраментално значение. Ще се съгласите, глобус добър подарък, но той ще бъде подходящо за всеки друг празник.
Определено, подарък за Коледа може да се закупи в магазина. Там сега е просто огромен избор. Да се твърди че коледни подаръци от сувенирни магазинчета лоши, защото в те не са частици на вашата душа не е правилно. Там могат да се открият уникални произведения на изкуството. Освен това над тяхното създаване са работили професионалисти, ето защо тези подаръци са много красиви.
Коледни подаръци със собствените си ръце

Този коледен подарък ще бъде уместно, ако сте солиден човек, който вярва на всички ръчно творчество са пълни глупости. Вие не искате да губите времето си в създаване на подарък със собствените си ръце и в това няма нищо осъдително. Важното е да сте си купили презенты, не skimping и не се терзая за изразходвани средства.
За колегите и шефовете на Коледа можете да дарите сладки ангели. Само нека те няма да бъдат опаковани в монотонност целофан, а са скрити в красива кутийка, разрисованную заснежени модели. Закупуване на подарък в магазина, вие трябва да следвате "златното правило" - той трябва да изглежда скъпо и чист.

Коледни подаръци със собствените си ръце деца и възрастни


Стигнете до най-интересно раздел. Няма значение, че понякога домашно приготвени подаръци изглеждат малко смешно и не е леко. На тези " против " никой няма да обръщаме внимание, защото е толкова приятно да приема подарък над който са работили нито един час и всичко е в името на това да предизвика у вас на лицето си усмивка.

Вкусни коледни подаръци


Коледни подаръци със собствените си ръце

За всяка жена не е трудно да се готви вкусно лакомство. Сладки са необходими не само, за да ги поемат с чай, но и за да ги раздават. В Европа е прието за Коледа представи на близките си, джинджифил бисквити, коледни сладкиши и различни фигурки от тесто. Само на този празник, не си струва да правите житен кръгли торти. Направете ги във формата на ангел, коледни елхи или снежни човеци. Задължително украсете бяла остъклени , глазура и ядки. Сложете бонбоните в специална кутия и вратовръзка червена панделка.

Коледни подаръци от хартия: как да направим ангел


Коледни подаръци със собствените си ръце

Понякога може просто да загуби дар слово, след като видя какви шедьоври, майстори правят от хартия. Освен поздравителни картички, направени със собствените си ръце, от хартия може да се направи още фигурки на ангели.
Имаме нужда от такива материали:

 • Бели листове А4 - 2-3 (в зависимост от броя на ангелите)

 • Конци-бял цвят

 • Картон

 • Лепило

 • Ножици за маникюр и обикновени


 • Процесът на създаване на коледен ангел:

 • Изтеглете в интернет шаблон силует ангелочка. Или равен на себе си. Изрежете го от дебела хартия.

 • Добавете А4 два пъти. В средата поставяме картон.

 • Правим шаблон на ангел на една страна на белия лист и се поставят нещата на прост молив. Нарязани на стик фигура.

 • Както виждате, имате излезе три еднакви ангел. Вземете лепило и склеиваем всички части между себе си.

 • Картон, необходим за устойчивостта на ангел. От бял картон отрязани крилца. И лепило на ангели.

 • Украсете ги с пайети и камъчета. Правим дупка за въже и подаряваме на тези на ангелите, на всички близки на хората.


 • Свещи, като вариант за коледен подарък


  Коледни подаръци със собствените си ръце

  На Коледа в къщата задължително трябва да бъде светлина. А това може да се даде само на свещи, така че този подарък е полезен за абсолютно всички. Ако вие сте далеч преди технологии за производство на изделия от восък, препоръчваме ви да не рискуват нерви и проблеми. Купете си в магазина обичайните големи бели свещи и декорирайте ги по свой вкус. Например, разрисуйте ги бои, приключи с перли. В крайна сметка, проявете въображение.

  Коледен венец


  Коледни подаръци със собствените си ръце

  Коледен венец може да се направи от различни материали. Например, смърч, клони, дождика, хартия, плат. За начало просто се прави рамка от картон или на тел. След това към него са приложени основни елементи. Ами украсяват такова чудо може да ядки, бонбони, топки, ангелочками, панделки и дантела.
  Въпреки факта, че на Нова година от нас хората са свикнали да харчат много повече пари и усилия, за Коледа в никакъв случай не бива да се забравя. Този празник е много по-важно. Така че не забравяйте да зарадвайте своите близки хора доста изненади.