Всичко от света на
модата
» » Подаръци за Св. Валентин (14 февруари) със собствените си ръце

Подаръци за Св. Валентин (14 февруари) със собствените си ръце

8-10-2014, 11:31
3130
0
Подаръци за Свети Валентин " със собствените си ръце излъчват не само любовта, но и грижа, радост и самочувствие. Всеки от нас се увеличава самочувствие, когато ни правят скъпи (не само в материален план) изненади в деня на влюбените. Това означава, че ние в този живот е да правим нещо правилно, защото заради нас се опитват. Важно е да не бъде егоист и да се научат да мислят за скъпи хора. Така, за приближаването на Деня "Свети Валентин " е задължително дайте на любимия човечета собственноручный настояще.
Подаръци за Св. Валентин (14 февруари) със собствените си ръце

За съжаление, към днешна дата парите са в основата на нашия живот. За тях можем да си купя всичко, което пожелаете. Затова всички влюбени отдавна вече не се изненадвайте, в празник на всеобщата любов. Ние знаем, че ние ще трябва да кражби свети валентин, купени в цех магазин торта и шампанско. Сигурност това е добра възможност за среща на 14 февруари, в края на краищата, безразличие и липса изобщо на всякакъв подарък, много по-безобразна. Въпреки това, всеки дълбоко в себе си иска да получи нещо специално. Какво точно? Ще научите по-нататък.
Изненада за свети Валентин , който можете да направите със собствените си ръце, трябва да бъде романтичен, красив и символичным. За създаването му е да се наложи вдъхновението, което ви естествено ще значи. За да започнете да реши идея за подарък, след това купете си всичко необходимо и за да завърша, дайте го на любимия човек.

Оригинални подаръци за Св. Валентин (14 февруари) със собствените си ръце момичето


Ние с вас дори не подозират, колко сме талантливи. Така че позволете на своята душа да се отворят и създаване на нестандартен подарък за своята втора половина.
Най-трогателно изглеждат подаръци, които е направил със собствените си ръце мъж. Повечето хора са уверени, че ръкоделие - това е изключително занимание на жените. Така че момичета безумно се радват, когато им дават подаръци направени от ръцете на своя любим човек.
Подаръци за Св. Валентин (14 февруари) със собствените си ръце

Момиче на 14 февруари можете да дадете апартамент, пълна с балони. Човек може прекрасно да тренира белите си дробове. Изберете топки не само във формата на сърце. Те трябва да бъдат с различен размер, цвят и фасона. Най-важното е на брой. Да ги окачите на стената, поръсете на пода и на леглото легна на сърце от малки топки. Повярвайте ми, това е доста сладък подарък.
Подаръци за Св. Валентин (14 февруари) със собствените си ръце

Момичета идват във възторг от меки играчки. Така че, защо да не дари я плюшено мечка. Само не закупени от магазина, а се съединяват на вашите ръце. Намерете в интернет модел инструмент или направете в очите (все пак това не е самолет ще строят), купете си кожа хубав цвят, конци и памук, за да го набивания. Върху корема мишке задължително залепете сърце. Тази мека играчка за момичета ще бъдат по-скъпи от стотици други.
Можете също така да работим усилено и да един свети валентин, направен със собствените си ръце . И не е задължително тя да е от хартия. Плат и фантазията ви е в помощ. Важното е да изрежете от тъканта на две равни половини на сърцето, а иначе всичко е елементарно.
Подаръци за Св. Валентин (14 февруари) със собствените си ръце

Ако искате да изненада своята дама на сърцето, подарете я на 14 февруари украса. Естествено не може да ги купите в магазина. Намерете подходяща гривна, закупите материали и сплетите му. Може би, за първи път при вас няма да излезе шедьовър, но тя е толкова сладка осъзнават, че вашият човек се опита да ви направи по-красиви.
Пекат любимата торта - сърце. Плюс е, че той се подготвят просто. Все пак не трябва да се забъркваш с коржами. Също така, ако правите всичко по инструкциите, имате окаже великолепен десерт на Деня на Свети Валентин . А това е не само приятно, но и вкусно.

Подаръци за Свети Валентин " със собствените си ръце на човек


Такива презенты най-голямото този начин ще оценят романтична природа. Вие можете да направите за вашия любим мъжете красива рамка за снимки със собствените си ръце . Украсете си сърце, сложете си най-доброто споделяне на снимка и на обратната страна напишете признание в чувствата си.
Дайте на любимия авторът тениска. Върху обикновена бяла тениска пишете водоустойчиви мастила за всички чувствата си. Може да се нарисува портрет на човек. Не се обиждайте, ако този подарък той не ще носят на работа. Все пак това е един красив спомен, а не ежедневни облекла.
Подаръци за Св. Валентин (14 февруари) със собствените си ръце

Оригинален подарък за 14 февруари ще чаша. Но не проста, а рисувани от вашите ръце. Купете боя, обикновена чаша и тънка четка. Начертайте върху нея червено сърце и скромно пишете: "обичам". Дайте необичайно, като например, изсипете в нея любимата си напитка своята половина и донеси го.
Вържете човек пуловер. Това е чудесен, топъл подарък за Св. Валентин. Само, ако искаш да си мъж носеше подарък не само у дома, след това изберете при вязке модерни цветове и десени.
Подаръци за Св. Валентин (14 февруари) със собствените си ръце

Подгответе необичаен подарък със собствените си ръце. Изпратете вашето млад човек на работа анонимен покана за среща, на необичайно място, например на стадиона, театъра или в библиотеката. В това време в назначенном място, организирайте му спонтанен секс. Такъв подарък му се забравя за цял живот.
Подарък за Свети Валентин трябва да бъде запомняща се. Така че винаги има смисъл да се положат усилия. Ако ви даде подарък ръчна изработка, макар и не най-сладкото (не всички родени артисти) - радвайте се. Това означава, че наистина ви обичат.