Всичко от света на
модата
» » Аксесоари за дома със собствените си ръце

Аксесоари за дома със собствените си ръце

8-10-2014, 11:32
3142
0
Атмосферата в нашия дом зависи само от хора, които живеят в него. Ето защо се навлиза в един апартамент, на нас не иска да си отиде от него, толкова по-комфортно се чувстваме. А от друг дом иска да избяга колкото е възможно по-бързо, въпреки че визуално в него всичко е нормално. Енергетика на домовете, в които живеем, е много силна. За да се чувстваха уютно в дома си, е важно постоянно да се положат усилия за неговото облагородяване. Най-добрият начин за това ще аксесоари за дома изработени със собствените си ръце.
Аксесоари за дома със собствените си ръце

За това, че начина на усъвършенстването на аксесоари знаят абсолютно много. Но за повечето от нас това е израз се дължи единствено с външния вид на жените. Въпреки че в действителност аксесоари играе роля в много сфери на нашия живот.
Въпреки огромния избор на различни стоки в магазините, по същество, навсякъде ние виждаме едно и също нещо същото. Едни и същи цветове, фасоны и материали. А защото така искам в живота си уникалност, поне в подробности. Така че може да се отиде по два начина: първият - закупуване на аксесоари за дома в скъпите антикварни магазини, втори - да направи собствените си дръжки.
Аксесоари за дома със собствените си ръце

По-добре да се предпочитат втория вариант, защото само в този случай можете да получите това което наистина искате - красива и уникална нещо в своя интериор.
Аксесоари за дома със собствените си ръце

Дори и най-стандартен ремонт може да се превърне в истинско произведение на изкуството, гарниран с неговите необичайни елементи. Това могат да бъдат: красиви възглавници, вази, картини, снимки и рамки, часовници, завеси. Ние ще разгледаме основните идеи за дизайн на дома.

Декоративни възглавници със собствените си ръце


Възглавници са създадени, за да на човек не е просто удобно да лежи на дивана, а още и за да се създаде уют в дома. Голям брой възглавници могат да направят ярък акцент в проекта на цялостен дизайн на стаите в .
Възглавнички със собствените си ръце може да се направи от различни материали. Например, остатъци от тъкани. При пошиве неща никога не изхвърляйте парчета от тъкани. Нарежете ги шият между себе си ярки нишки и при вас се окаже сладък възглавница. Украсете я дантела, и тя може да стане добър подарък.
Аксесоари за дома със собствените си ръце

В последно време модерен аксесоар за дома стомана възли възглавници. Любительницам този вид бродерия не е трудно да се обвърже малки възглавнички. Изберете оригинален модел и разноцветную прежда. Набивайте тези възглавници мек материал.
Можете да украсите стандартни възглавници декоративни елементи, например, копчета. Едва ли в такава възглавница искате уткнуться лице, но тя ще изглежда необичайно и атрактивно.
Аксесоари за дома със собствените си ръце

Също така и възглавницата могат да се преобразят с помощта на апликации, бродерии, мъниста и бантов. А още е възможно да се нанесе върху възглавницата снимка на домашен любимец. Идеи много, така че изберете това, което е по-подходящо за вашия интериор.

Как да направим свещник със собствените си ръце


Нито една романтична вечеря е невъзможно да си представим без този елемент, като свещи. А по-добре ги, поставени в красиви свещници. Този елемент на интериора, за съжаление, вече не е толкова популярен както преди. Но само на свещи в свещници са способни да придадат на дома аристократичность и лукс.
Аксесоари за дома със собствените си ръце

Свещници, може да се направи от нищо: чаши, метални кутии и тъкани. Също така може да се даде втори живот на стария и выброшенному подсвечнику.
Стъклени чаши може да се нарисува красиво бои и лепило камъни. Метални кутии, вратовръзка красива лента или вратовръзка калъф от красивите конци.
Старите свещници затрите, премахване на ръжда и покрасьте избрания от вас цвят.
Аксесоари за дома със собствените си ръце

Просто шик изглеждат седалките от мъниста . Тъкани му не е трудно, а изглежда той като истинско произведение на изкуството.
Като аксесоар за дома може да се превърне в симпатично постелката в банята. Не е задължително за него да се прилага собствена снимка, като няма как да не е хубаво, когато ти топчут краката. А ето го шият от различен плат или лепило декоративни камъчета това е напълно възможно.
С помощта на специални бои може да разрисовать кухненски уреди, например захар. Не бързайте да изхвърляте старите скринове, съдове и килими. Професионални дизайнери буквално на лов за тези предмети, тъй като знаят, че може да се превърне в истински акцент в интериора на всеки дом.
Използвайте аксесоари за декориране на своя дом, и тогава със сигурност ще се зарадват в него се връщат отново и отново.
В следващите статии ще разгледаме по-подробно различните идеи за създаване на аксесоари за дома с ръце.