Всичко от света на
модата
» » Рамки за снимки, направени със собствените си ръце

Рамки за снимки, направени със собствените си ръце

8-10-2014, 11:34
3565
0
Рамки за снимки със собствените си ръце, да не е трудно. Ако искате да украсяват дома си снимки в красива рамка? Тогава възползвайте се от нашите съвети.
Снимки - това не са просто снимки, това фрагменти от живота на всеки човек. За нас винаги е удоволствие да гледам на снимка, защото на него е изобразена част от живота ни.
Рамки за снимки, направени със собствените си ръце

Човек обича да гледа на своето изображение от външната страна. На нас ни е приятно да осъзнават своята красота. Ние като снимки, където сме млади. Тези снимки ние не крием в бой шкафче, а се опитваме да постави всички в предвид, че всеки да може да се нас и да направите комплимент.
Но не само снимки има значение, е, доста важна роля играе рамка за снимки. Дори и най-страхотна снимка ще потъмнее, ако го сложите в ужасна и неинтересную рамка.
Рамки за снимки, направени със собствените си ръце

Фотографията, като всяко изкуство, обича красива презентация. Ето защо е необходимо да се обърне я с внимание. Ще се съгласите, ще ви бъде много хубаво, ако снимка с вашите близки ще застане пред вас на работния плот в обикновена картонена рамка.
Рамки за снимки, направени със собствените си ръце

Рамката позволява да демонстрират на околните вашите лични моменти от живота в най-добрата си форма. Затова у всеки човек, дори и най-не публично, трябва да бъде няколко снимки на красиви рамочках.
Рамки за снимки, направени със собствените си ръце

Сега в магазините може да видите различни опции за рамки за снимки. Те се предлагат в стъклени, дървени, пластмасови. Какво само струва електронни рамки, в които можете да качите голям брой снимки. Но, колкото и далеч не влизаше напредък, и в какви експерименти, които не са отишли дизайнери, най-ценна ще бъде рамка, която е направена със собствените си ръце.

Как да направим рамка за снимки


Рамки за снимки, направени със собствените си ръце

За да се направи рамка от началото до края, ние се нуждаем от тези материали:

 • Много плътен картон

 • Специален лак

 • Лепило

 • Бои за рисуване

 • Четката, моливи

 • Мъниста


 • Изготвяне на лична рамка:

 • За начало трябва да изберете снимка, за която вие и ще бърникането рамка. Правим това, за да не се заблуждават с различни размери на снимките. За снимка нормално беше в рамка, тя трябва да бъде 15 см по-голям размера на снимката.

 • С молив върху картонке равен на необходимия контур и нарязани му. Правим две такива еднакви детайла.

 • На една събиране на начертаете размери на снимки, за това просто може да се кръг.

 • Сега се освобождава от начертаните линии от всяка страна на 5 мм. По този начин, трябва да бъде правоъгълник с размер по-малък, отколкото на снимка.

 • Само внимателно с ножица този правоъгълник.

 • На рамка поставили мъниста. Може да се направи от гледна лепило на рамката и забожда към нея мъниста.

 • Ако ви харесва цвета на топчета, може да се остави рамка в тази форма. Както може да се вземе боя и украсяват мъниста в различни цветове.

 • След боядисване изчакайте пълното изсъхване и заключете цвят лак.

 • От картон изрежете опорна стойка и я залепете към задната част на рамката.

 • Свържете две части за рамка с помощта на лепило и всички.


 • Като цяло е много по-удобно просто декориране на вече наличната рамка. Желателно е тя да е била от дърво. Като декор можете да използвате всичко, което позволява на вашата фантазия.
  Рамки за снимки, направени със собствените си ръце

  Това могат да бъдат малки китки, например, от шипка и есенните листа. Може да направите украса от мъниста, перли, ресни, панделки. И това не е всичко.
  Приятелката си за рождения ден може да представи рамка, украсена с цветни копчета. Със сигурност у вас се е натрупала доста не на точните пуговичек. Просто вземете дървена рамка, лепило и пуговки. Внимателно залепете ги към рамката и всички - чудесен подарък е готов.
  Рамки за снимки, направени със собствените си ръце

  Безумно изглеждат красиви рамки за снимки, украсени с орнаменти. Не е задължително за тази цел се вземат скъпоценни метали, може да се използва бижута месинг, която отдавна не е носен. Принципът украса на същата. Просто приклеиваем камъни, брошки и веригата на рамката.
  Рамки за снимки, направени със собствените си ръце

  Със сигурност много от тях посещават морето, се събират камъни и миди. Така че защо да не ги използва, за да създаде уникална рамочки. Приклеенные миди задължително трябва да се отвори лак за допълнителен блясък.
  Рамки за снимки, направени със собствените си ръце

  Със собствените си ръце може да се направи не само рамки за снимки. Важното е да имате желание да украсят своя живот. Както и да направи, никога не е твърде късно, не си мислете, че де фото - рамка е детска игра. Напротив, за вас това е една чудесна възможност да се отпуснете душата.