Всичко от света на
модата
» » Коледни интересни играчки

Коледни интересни играчки

8-10-2014, 11:34
3550
0
Нова година играчки със собствените си ръце може да направи всеки човек, независимо от това на колко години е той: 10 или 45. Ако искате да украсите коледната елха, играчки, ръчно изработени, тогава нашите съвети ще бъдат полезни.
Коледни интересни играчки

За да е празник Нова година запомни вас за дълго време, от вас се изисква да не са толкова много. Най-важното е създаването на коледната атмосфера и настроение, без тях на Нова година да се превърне в обичайно празник.
Да се потопите в атмосферата на главния празник в годината е възможно с помощта на бижута. Жените обичат всичко красиво, и все още обожавам бърникането ръце. Уеднаквят всичко това и у вас става луксозни и уникални коледни играчки, които можете да направите със собствените си ръце.
Взема решение за украсете дома си преди Нова година , ще се изненадате колко много играчки ви е необходимо. Защото те са необходими не само, за да се закача на елхата. От детски играчки можете да направите прекрасни икебаны, те ще станат украшение за маса нова година.
Разбира се, в наше време в магазините могат да се видят и хиляди възможности украса за коледната елха . Но, повярвайте ми най-красива коледна украса, ръчно изработени.
Още повече, не е нужно да си счупиш главата си над новогодишните подаръци за близки и приятели. В този празник няма по-прекрасен подарък от един красив балон или коледен венец , който сте създали за себе си.
Освен това, с началото на зимата често се наблюдава депресия, а ръкоделие - това е чудесно и безплатно лекарство. Надяваме се, вие вече не се съмнявате в това, какво да направя коледна играчка просто трябва за Новата година. В такъв случай разгледаме няколко варианта на бижута.

Как да направим скреж по клоните?


Такива клонки ще изглежда шик в новогодишната икебане. Комбинация от бял сняг и зелени яде винаги изглежда невероятно. За да получите желания ефект на скреж върху дърво коледна клоните, ще ви е необходима голяма тенджера, води и много сол.
Правим здрав физиологичен разтвор, за това водата просто поставете на огъня, изчакайте, докато заври и леко добавете сол. В зависимост от количеството вода, може да се използва 05 кг сол. Колкото повече сол, толкова повече ще получите скреж по клоните.
След това пуснете подготвените клони в кипящия разтвор в продължение на 10-15 минути, след това извадете и оставете подсушете. Всички клончета, покрити със сняг са готови.

Коледна топка със собствените си ръце


Коледни топки това са най-популярни играчки. Предлагаме ви да направите топка от обикновен въздушен топчета. Купуваме в магазина, само берте тези, които са по-малки и по-ярки.
Топката трябва да се издуват и да завърже. Вземете цветни конци, могат да се вземат тези, които се използват за бродерия. Сега започваме в различни посоки с цветни конци приключи топчета. Това ще ви отнеме около 30 минути.
Коледни интересни играчки

На следващия етап трябва да се затегне конци на шарике. За целта може да използвате желатин (в топъл разреден окунаем топка) или лепило (за да смесваме го с топла вода и промазываем топчета).
Необичайни и ярки коледа топката е готова.

Как да се направи на Дядо Коледа със собствените си ръце


Нова година е трудно да си представим без Дядо Коледа. Той е дългогодишен символ на всяка нова година почивка. Направи си портрет ви може да помогне на детето ви, заедно ръкоделието да се ангажират по-забавно.
Така че, вземете яйца от kinder-изненада или някакъв друг предмет с подобна форма. Следващото действие е оклеивание го с цветна хартия, плат или салфетка. Това ще бъде основата, така че-добре е да изберете цвят розов.
Коледни интересни играчки

Шапка на дядо коледа може да се направи от капсула киндера, в такъв случай просто го оклеиваем червена кърпа. Ако знаете как да плета, тогава по-добре да се обвърже шапка от червени конци.
Очите и носа правим от мъниста или перли. За оформяне на брада, ни се наложи снежно бяла вата. Просто приклеиваем си върху лицето на Дядо Коледа.
Не забравяйте да декорирате шапка с памук и дождиком. Забавен Дядо Коледа е готов.

Как да камбанка със собствените си ръце


Ако се опитате и да направите всичко внимателно, това е коледна играчка може да стане добър подарък за гостите. Направи го възможно от обикновените неща.
Трябва да се вземат пластмасова чаша (голям или малък, зависи от това, какъв размер искате да получите камбанка). Ако опит да се направи, подобни играчки нямате, по-добре е за начало вземете една голяма чаша.
Също ни се наложи сребриста картонка, вата, малки фигури на животни, дървета, къщи. Купуват ги с магазини за пейките. Още ви дойде мъниста, перли и пайети.
Коледни интересни играчки

Отрязани от картонки кръг, той трябва да бъде по-голям диаметър от чаша. На ръба на чаша нарязани правим презрамки.

В нашата картон приклеиваем памук, фигурки, мъниста и т.н. Преди да престъпват самия процес залепване, поставете цялата композиция на чаша. Вижте, за да разположението на всички герои ви хареса и едва след това използвайте лепило.
Вземете пластмасова чаша и го украсяват. За това може да намажете тънък слой лепило и отгоре се поръсва с бели и сребърни пайети. Както може да се бои нарисува модели. След като всичко изсъхне, вземете бутона и го правим в една чаша дупка. В него поставете петельку с мънистен.
Сега просто покрийте с нашата кръгла картонена кутия с герои от пластмасово кръгове стъкло. Красива украса за коледната елха е готово.

Как да направите венец от ангелите


Украсете тази венец може да не е само коледната елха, но и своя дом. Направи си лесно, а се оказва тя е много красива.
Трябва да се вземе един тел, мъниста и бяла лента. Тя ни е необходима за създаване на рамка. А може веднага да вземе готови красиви мъниста.
За създаване на самите ангели вземете бял тюл, памук, картонена кутия, мъниста и дантела. Топчета от памук, вълна, вързани с конец, така че ние получаваме главата и тялото. Тюл или дантела, нарязани на малки парченца, обматываем тях ангелчета и за определяне с помощта на златни панделки.
От жълт картон отрязани крила на ангели. Предварително направете скица с молив и изрежете по-удобно на малки ножици.
Златен условия прикрепляем крилата към тялото ангелочка. Мънистен или панделки ги свързваме с ангелчета на основната нишка. Всички венец от ангелите е готов.
Коледни играчки, направени със собствените си ръце да изглеждат не по-зле магазин. Само в тях много повече топлина и душевност. Зарадвайте себе си в Новата година добри играчки и тогава празнична атмосфера ви достъпен. За Новата година ви късмет задължително следвайте новогодишен знаците !