Всичко от света на
модата
» » Правим заедно занаяти собствените си ръце,

Правим заедно занаяти собствените си ръце,

8-10-2014, 11:34
3400
0
Правим заедно занаяти собствените си ръце,

Занаяти собствените си ръце - това е възможност за всеки човек да изповядва своята фантазия и креативност. За да бъде творческа личност и не е задължително да получат образование дизайнер или музикант - да сътворим шедьовър може всеки. От всички подръчни материали, можете да направите красиви неща, заслужава само да искате.
Правим заедно занаяти собствените си ръце,

Създаване на diy е полезно за организма ни. Спомни си, отколкото Сте били прави в градина и началното училище. Всички ние сме били прави с ръцете си детски произведения на изкуството. Шедьоври на техните разбира се, едва ли може да се нарече, но процесът е много пребивават. Когато човек мастерит нещо със собствените си ръце, той успокоява и концентрира. Психолозите, хората, страдащи от депресия, се препоръчва да се отдадете на трудотерапией. Създаване на diy, подходящ като не може по-добре.
За малко дете създаване на diy ръце - неразделна част от нормално детство. Ако Имате бебе, задължително направете с него това увлекателно занимание. За да направите красива поделку, не е задължително да купувате скъпи материали. Заедно с малко дете Ще можете да си направите от хартия, от естествени материали, от пластелин от зеленчуци и плодове. Избор на материали огромен, всичко зависи само от Вашата фантазия.
Нека сътрудничество в процеса на създаване на изделия ще обедини Вас с детето си, ще направи по-приятелски. Важно е да се помни, че основният създател на малък шедьовър - това е дете, а не Вие. Вашата задача е просто да му помогне, подсказывать. Ако имате малко дете, че нещо ще обърка, не викат към него и не се смейте с неговите идеи.
Правим заедно занаяти собствените си ръце,

Предложете на детето да празнична картичка за баба и дядо. За това ще Ви трябва: цветна хартия, лепило, ножици и гел дръжка, стари пощенски картички. Вземете лист цветна хартия, сгънете го на половина. На хартия с различен цвят напишете, например, "честита Нова година", се изрязват с ножица на букви и наклейте на първия лист. След това вземете стари пощенски картички, от които можете да изрежете цветя и залепите на пощенска картичка. Ако детето иска нека сам разрисует поздравителна картичка , тъй като на него му харесва. Напиши пожелания и топлите думи на поздравления.
Направете поделку от пластелин. Нека детето слепит любимите си анимационни герои - дете задължително се радвате на това занимание.
В навечерието на Нова година направете с детето коледни снежинки. На бял лист се прилага модел, нека детето го премахва.

Не мисля, че занаяти - това е детска игра, много от възрастните хора не могат да си представят живота без тях.

За някои хора - това е не само хоби, но и възможност подзаработать. Плетене, beading, влюбен, украса за дома със собствените си ръце - изборът е огромен. Решете какво Ви харесва повече и се пристъпи към създаване на теми.
Правим заедно занаяти собствените си ръце,

Много от обикновените неща можете да декорирате така, че те ще престанат да бъдат сиви и не са интересни. Например, от старите чаши може да направи красиви свещници.
За тази цел трябва да взема копчета един цвят и от един материал, лепило и ,разбира се, на стария чаша, която трябва да бъде леко лепило. Пристъпваме към работа, тя няма да отнеме много време.
Правим заедно занаяти собствените си ръце,

От мъниста и различни мъниста Можете лесно да направи себе си луксозни бижута и т.н. Струва си да се запасите необходими материали: конци или по-добре въдица, мъниста и эскизом бъдещето Си украса. По-добре веднага да помисля, как тя ще изглежда, това ще Ви улеснят работата.
Правим заедно занаяти собствените си ръце,

Изделия за дома са способни да променят дизайна на Вашето жилище. Пердета със собствените си ръце изглеждат много по-оригинално, отколкото закупени в магазина. Точно като импровизирани възглавници, картини, цветя, ваза това Можете да направите със собствените си ръце.
Собственоръчно създадените шедьоври ще Ви даде възможност да си почине от тежкия работен ден и да избягате от грустных мисли. Можете да създадете чудесен подарък за рожден ден ! Така че запасайтесь необходимо материал и смело започвайте да се направи!