Всичко от света на
модата
» » Дата на раждане: правим подарък със собствените си ръце

Дата на раждане: правим подарък със собствените си ръце

8-10-2014, 11:34
2316
0
За получаване на подаръци харесва абсолютно на всеки човек. Още нашите предци са знаели, че идват на гости с празни ръце към близките си хора - не е добре. Ето и започнаха хората да си предоставят взаимно подаръци. Тази традиция ние спазваме до ден днешен. Особено, не може да остави човек без подарък за рождения му Ден. Има, разбира се, хората, които не обичат да празнуват този празник, но дори и те високо ценят подарък, който се прави с ръце.
Дата на раждане: правим подарък със собствените си ръце

Аз не се отнасям към запален рукодельницам, но винаги се възхищавам на всичко, което хората правят със собствените си ръце, като се започне от занаяти и подаръци и завършва с картини и скулптури. Аз вярвам на такива подаръци безценни, защото в тях се изливат душата. Човек, който Може да даде такъв подарък, със сигурност ще оцени това. В края на краищата, хубаво е да знаем, че някой, за да Ви моля, прекарваше часове, а може би и дни, а не просто погледнах в един магазин и си купих първото нещо, което попалось под ръка.
Ако с въображение, всичко е добре и има свободно време, посветете го на създаването на подарък за Рожден Ден. Ето няколко идеи.

Идеи за подаръци със собствените си ръце на имен ден


Направете картичка. За това ще Ви се наложи картон, лепило, дръжка и Вашата безгранична фантазия. Украсете я с цветя, панделки снимки на това, някой път късно от стандартите. Като цяло, направете всичко по свой вкус! Само все пак преди да се пристъпи директно към творчеството, помислете за всички тънкости, представете си, че искате да се получи в крайна сметка. На Рожден ден такава картичка се получи много по-хубав, отколкото на стандартната магазина с отпечатана пожелание.
Дата на раждане: правим подарък със собствените си ръце

Дата на раждане: правим подарък със собствените си ръце

Тази идея може да се развие още повече и да направи фотоалбум. Изберете снимка на любим човек, само те трябва да бъдат качествени и харесва това, за кого Се опитваш. Пишете хубави коментари под всяка снимка. Декорируйте всяка страница на албума плат, панделки, рисунки.
Ако знаете как да рисувате, дайте рожденият ден му портрет. Признавам, ми бяха дадени като подарък, беше много хубаво. Досега портрет, който рисува моя сестра, тежи на стената ми и предизвиква приятни емоции.
Дата на раждане: правим подарък със собствените си ръце

Дайте рожденият ден букет. Само нека той ще бъде съвсем обикновен. Предварително купете красиви цветя, елегантно облечен листа хартия и цветни, деликатни панделки. На всеки лист пишете хубави думи за близък за вас човек. Опаковайте всяка пъпка в такава картичка, вратовръзка й с панделка. Такава букетик ще донесе много повече наслада, отколкото обичайно цветя.
Дата на раждане: правим подарък със собствените си ръце

Може да се направи в деня на раждането на своите ръце видео. Винаги е приятно да гледаш на приятни моменти в нашия живот. Изберете най-добрата снимка на рожден ден, под всяка пишете за отношението към него. Не е задължително да избират официални снимки, в неформална обстановка човек е по-искрен и истински. Такъв подарък ще е хубаво преразглежда всяка година.
Ако имате на разположение литературен талант, тогава е време да напиша книга, или поне разказ за имениннике. Със собствените си ръце, можете да украсят обложката. Не е задължително текста да отпечатате, можете просто да го напишете красив почерк. Започнете книга с първия си момент запознанства, повярвайте ми, ако се рови в мемоарите си ще, за което пиша.
Дата на раждане: правим подарък със собствените си ръце

Със собствените си ръце, можете да рожденият ден свържете ефектен пуловер. Той ще согревать го на вашите топлина, и по този начин вие ще бъдете винаги заедно.
Оригинален подарък за рожден ден ще парфюм. Вие също можете да направите със собствените си ръце. Главата на специален магазин и кажете желанието си. Ще ви предложат изобилие от аромати и ще ви информират за основните тънкостите на създаване на индивидуален парфюм. Постепенно смесване на миризми, вие ще намерите този, че имате напълно се свързва с най-близкия си човек.
В разгара на партито дайте рожденият ден на песента. Ако сте талантливи сто процента, тогава пишете собствената си със стихове за скъп човек. А може просто вземете красива песничка и да пееш от душа. Този подарък трябва да се направи само при наличието на глас и слух. В противен случай за него време още не може да забрави всички поканени хора.
Дайте на рожден Ден на герб, направен със собствените си ръце. Преди това научете колкото може повече за семейството на рожден ден, за това възползвайте се от разговорчивостью го по-възрастни роднини. Помислете си с кого сте се свързва близък човек и създаване на семейство реликва.
Може да се направи поделку от естествени материали. Някой може да каже, че занаяти собствените си ръце, - това е детска игра, ами и нека! Важното е, че такъв подарък ще зарадва близките си, особено на майка ми.
Дата на раждане: правим подарък със собствените си ръце

Или да напишете стихотворение, дори може да е смях, само да не е обидно. Това все пак е подарък за рождения Ден!
Ви харесва да бродирам, дайте направена със собствените си ръце картина. Вземете вашата бродерии в красива рамка, направена със собствените си ръце . Сега такива подаръци са много ценени.
Подарък , които Сте направили със собствените си ръце, може да бъдат най-различни, важното е той да бъде изработен с любов! Преподнесите за рождения Ден като подарък и рожден ден момче няма да го забравя никога. Фантазируйте и радуйте помежду си.