Всичко от света на
модата
» » От сега е модерно да се носят кецове? (12 снимки)

От сега е модерно да се носят кецове? (12 снимки)

5-10-2014, 16:01
2941
0
Кецове - това е класика, защото това кецове не излизат от мода в продължение на много-много години, постоянно преобразовываясь, развитие и радост на своите почитатели нови и интересни панделки.
Че и да се говори, отминаха дните, когато просто тъмни кецове с гумирани плоска подметка, използвани от тийнейджъри и млади хора единствено в часовете по физическо възпитание. Днес такъв предмет на гардероба трябва да присъства на всяка съвременната мода, и то не в един-единствен екземпляр.
От сега е модерно да се носят кецове? (12 снимки)

Разнообразие от модели буквално пое витринами всички модни магазини, популярни дизайнери, които още вчера всички шокира ультрамодной и извънредно обувки на високи обувки на висок ток, днес по цялата изненадват стилни и необичайни модели на спортни обувки и кецове там заемат далеч не на последно място.
Ако до все още не е наясно с това, с което днес е модерно да се носят кецове, не е тъжно, ние сме специално подготвени за вас най-интересните и популярни препоръка по този въпрос.
От сега е модерно да се носят кецове? (12 снимки)

Много момичета и млади жени са до такава обувки с повишено внимание, особено тези, които са свикнали винаги да се ходи на токчета, но ние с увереност можем да ви уверим, спортни обувки, не по-лошо моделиране туфелек, е в състояние да се начин най-девчачьим и стилен. И абсолютно няма значение, ще го класически тъмни модели или нещо по-ярко и смело, важното е да хванеш правилната вълна, че е съвсем лесно.
От сега е модерно да се носят кецове? (12 снимки)

Веднага искаме да ви предупредя: кецове не излизат всички, например, зрели жени в такива обувки може да изглежда малко абсурдно, по изключение, естествено, ще представлява класически спортни снимки.
И до такава обувки с внимание следва да се прилага момичета с пищни форми и излишни килограма, в края на краищата, обувки на равна подметка, а дори и в комбинация с какви ли някой обтягивающими лосинами, може да е много неизгодно да се подчертае всичките си налични недостатъци. Ето и всички реални ограничения, които могат да се налагат в подобни обувки, а в останалата част - пълен полет на фантазията и творчеството!
От сега е модерно да се носят кецове? (12 снимки)

Но, преди да започне да се съберат нов и интересен начин, трябва да разберете в модели, които ни днес предлагат известните световни марки.

 • Класически обикновена кецове на равна подметка.

 • Кецове за представителите на музикални субкултури, обикновено те хвана ярки и киселинните цветя, эмблемами, надписи, на повърхността на тъканите и стъпалата са възможни различни комбинации от цветове, рисунки и изображения, свързани с музикалната тематика.

 • Кецове в стил кънтри или прованс (в дребни цветчета или модел, обикновено светли и нежни нюанси).

 • Високи кецове на платформа или кецове на ток.

 • Кецове на равна подметка с всевъзможни шипове, нитове, пайети, кристали и други гламурными вещицами.


 • С какво се носят класически кецове?


  Стандартните класически варианти много само да се разграничи от останалите - те не са някакви рисунки и орнаменти, обикновено те са изработени в стил унисекс, и, следователно, са подходящи, както за жените дневно образи, така и за мъже.
  От сега е модерно да се носят кецове? (12 снимки)

  Но не мисля, че освен спортен клуб, такива обувки да се носят повече къде: като минимум, в комбинация с конвенционалните прави дънки, светла толстовкой или тениска ще ви тази аристократкой, която отиде, например, да пазарувате или за разходка с приятелките си.
  А че е удобно, комфортно, стилно и молодежно! В допълнение на стандартните класически начин, доста добре изглеждат сладки спортни малко рокли или поли-клеш, стегнати тесни дънки или лосины, които задължително се приготвят в кецове.
  От сега е модерно да се носят кецове? (12 снимки)

  Още един продаваният начин с класически модели, това е комбинация от такава обувки с джинсовыми къси панталони или поли - много лесно и изкушаващо, особено, ако можете да се похвали с гладки и красиви крака.
  Единственото нещо, което трябва да запомните е, като се носи кецове с дънкови дрехи: те трябва да се хармонизират помежду си, както по цвят, така и по структура, дисбаланс е изключен.
  Например, ако нямаш светли дънки и кецове трябва да бъдат светли, близки по тон. Може да се опита да играе на яркия контраст: например, червени тесни дънки и черни обувки.
  От сега е модерно да се носят кецове? (12 снимки)

  Между другото, специално внимание бих искал да се обърне бял кедам - наистина универсална обувки. Те идеално се съчетават с всякакви дрехи, което ги прави все по-популярни сред стилен младежи, а днес бели кецове взето се комбинират дори с по-елегантни дрехи, отколкото обикновените дънки и блузи.
  От сега е модерно да се носят кецове? (12 снимки)

  Много интересно и изглежда изгодно комбинация от бели кецове и палто или те, в съчетание с лека лятна рокля, като бих искал да забележите, че то не е задължително спорт и не е задължително да е кратко. Екстравагантни комбинации на бяло и други цветни представители на спортни обувки с дълги рокли в пода става все по-популярен с всеки изминал ден, но, все пак, струва си да се отбележи, че това е смела комбинация, която е трудно не всяка моднице.

  С какво да се носят високи кецове?


  Високи кецове са станали модерни разновидност на техните ниски колеги, днес те се радват на изключително популярна сред младите дами и рискови дами, които се стремят да привлекат вниманието към собствената си персона.
  От сега е модерно да се носят кецове? (12 снимки)

  Високи кецове на танкетке прекрасно се съчетават с къси шорти и поли, както и да добавите специален чар на този начин е възможно с помощта на интересни аксесоари: фенечки , гривни, очила, както и на тези, които помладше подходящи armlets или ръкавици.
  Не обикалят страна и спортни снимки: високи кецове са изглежда с гамаши, лосинами и толстовкой с качулка, особено подобно съчетание на пролетното и есенното време: топло, комфортно и стилно.
  Екстремно и смела комбинация - кецове на висок ток, които сега са на върха на популярността си сред световните дизайнери, с кожена или джинсовым рокля.
  От сега е модерно да се носят кецове? (12 снимки)

  Ако все още всички платьям и юбкам предпочитат дънки, тогава нека така да бъде: тук е уместно всички възможности, дънки-бойфренды, дънки-скинни, класически преки или джеггинсы. Но и тук, както и в случай с класически модели, не забравяйте за правилата цвят: обувки трябва да се комбинира с дънки, а в начина, не трябва да присъстват повече от 4-те различни цветове, в противен случай рискувате да приличат на многоцветни вкус светофар.
  Не забравяйте за аксесоари: кецове са перфектно съчетани с коланите, устойчивост на скалите и не е задължително спортен стил, шалове и повязками на главата, влязат с украшения-гривни и задорными фенечками, кулонами и големи пръстени.
  От сега е модерно да се носят кецове? (12 снимки)

  Ако ходиш пресъздаде бляскав стил и в собствения си начин, тогава на помощ ще дойдат модели, осеян с разноцветни камъни, кристали, бодли или пайети. Такива възможности, е вярно, по-подходящи за младите момичета и юноши, момичета, след 25 години от подобни модели, може би вече е време да се откаже.
  От сега е модерно да се носят кецове? (12 снимки)

  Обладательниц красив и снажен краката са подходящи комбинации кецове с кристали или камъни с мини поли, къси шорти или лесно платьицем, което да предаде на вашия начин на романтика.