Всичко от света на
модата
» » Какви поли и да изберете пълна жените? (9 снимки)

Какви поли и да изберете пълна жените? (9 снимки)

5-10-2014, 16:16
2673
0
Повечето представители на нежния пол с пищните форми се избягва възможността за попълване на гардероба си няколко най-модерни и интересни прагове, защото вече доста отдавна живеем с мисълта: пълна дамски поли не вървят.
Корените на този убеждения се формират в този период, когато на мода са влезли откровени мини, разбира се, като поли-колан изглеждат добре само на перфектна, дълги, плоски и спортни крака, допълнителни обемите няма абсолютно нищо.
Какви поли и да изберете пълна жените? (9 снимки)

Максимума на което са способни "пышечки" - това пуснати в безформена сива врана до петите, който, по тяхно убеждение, скроет всички недостатъци и комплекси за дебела кърпа. Оказва се, че не е станало така, тази безразмерная нещо само ще добави фигурата си още по-голям обем и зрителния тегло, а ето скрие нищо особено няма да успее.
Но не се отчайват необходимо: оказва се, че ако правилно изберете стил след това всяка, дори и най-пълно момиче, става грациознее, по-тънък и женственнее.
От всеки модел има своите предимства и недостатъци, за които пълното хората трябва да се вгледате внимателно, с максимално внимание, защото има и такива фасоны, които не само количества се добавят, но и възрастта, а това на нас съвсем не е необходимо.
Какви поли и да изберете пълна жените? (9 снимки)

За да не се загубим в многообразието на възможните варианти, трябва да се знае кои са поли за пълни жени и, най-важното, кои от тях са най-подходящи за определен начин и форма.
Преди да замине отново за пазаруване, погледнете се в огледалото, внимателно се проверяват имиджа си и не забравяйте, че заоблени форми - не винаги е недостатък, повечето мъже, между другото, смятат, че именно жените с форми изглеждат максимално женствени и съблазнително.
Какви поли и да изберете пълна жените? (9 снимки)

Всяка пищна дама е важно да се знае как правилно да подаде своите форми, така че целият начин се получава хармонично и елегантно, оказва се, това не е толкова трудно, колкото може да изглежда на пръв поглед.
Безформени торби оставете бабулям в напреднала възраст, а също и да се откаже от ultrashort мини, които могат да отговарят само много плахо барышням. Там също изпратете поли-трапец и поли-ма с дължина до средата на коляното тези странни фасоны в състояние дори най-снажен и изящните момичета да се превърне в странен перетянутый и расклешенный към дъното връзка, да не говорим за пълния барышнях.
Какви поли и да изберете пълна жените? (9 снимки)

И така, сега ние знаем, какво точно не си струва да се обърне внимание на облика "пампушкам", но в края на краищата, има опции, които подходящ за вашата фигура е! И така, как да изберете перфектната прическа? Четем и помним.

Избираме модни поли за закръглени дами


Пола-молив


Този универсален стил, който подхожда на почти всички, независимо от вида на фигура, най-добре изглежда в дамах, които имат е светло претеглят на таза, но заедно с това могат да се похвалят с гладка и достатъчно постно щиколотками.
Какви поли и да изберете пълна жените? (9 снимки)

Ако краката пълна по цялата дължина, а след това по барышням трябва да се обърне внимание на фасоны дължина до най-щиколоток: бъдете внимателни, подобна пола може да попречи на движението ви и трябва да семенить малки шажочками.

Пола-молив с дължина до средата на коляното ще е страхотно на буйни дамах, които, макар и да се оплакват от наднормено тегло, но все пак имат ясно изразени основни линии фигури: на бедрата, талията и гърдите.
Ако до апетитен бедрата добавя още и говорител на корема, тогава по-добре да се обърне внимание на пола-молив с висока талия, която скроет вашите нежелани складочки.

Пола-лале


Защо-то това фасоном е свързано още едно стереотипни мнения: те са подходящи само за миниатюрни и худеньких млади дами, тъй като закръглени в ханша и суженая надолу полата-лале, по-точно ще добави допълнително обем на пълен барышням.
Какви поли и да изберете пълна жените? (9 снимки)

Оказва се, че всичко не е така, има няколко малки тайни: буйни отгоре трябва да е "да седне" върху бедрата, а следователно, не се различават особено по отношение на обема от тях, дължина такава пола трябва да бъде малко по-ниска от обичайната средата на коляното.
Завършек: линията на талията трябва да бъдат завишени, както и мека тъкан и вертикални декоративни завеси ще направят такава прическа е просто идеален за женственных "толстушек".
Какви поли и да изберете пълна жените? (9 снимки)

Поли-клеш


Разкроена модели - винаги е интересно, модерно и красиво, те са безупречно са подходящи, както за худеньких, така и за закръглени дами, обаче, тук също е важно да познае с дължина: най-често, е вид на макси, по-рядко - midi, мини изобщо не се брои.
Какви поли и да изберете пълна жените? (9 снимки)

Изглеждат добре разкроена пола с А-силует, поли-полусолнце, камбанка или шестиклинка, най-добре да изберете модел от белите дробове и-диференцирани менюта падащото материали.
Ако искате да подчертаете достойнствата на своите форми, под дъното е по-добре пускането на коригиращото бельо, което утянет на талията, подчертават бюста и произвежда бедрата. Въпреки това е важно да не се прекалява - силно перетянутые на талията, дами изглеждат много странно, припомня пережатую сардельку или наденица.
Много демократично изглеждат популярни поли-ма, най-важното е, че продължителността на такъв модел не е "точно под коляното", в противен случай рискувате хубаво "отреже" краката си.

Много хармонично изглеждат поли-ма на момичета с добре закръглени линии и форми: чрез този фасона много изгодно изглежда плавен преход от талията до бедрата и талията до гърдите си. В последно време на мода е включен още един интересен стил - дълги възли поли, които са подходящи в гардероба на почти всяка жена, най-важното уверете се, че задължителен не е прекалено голяма.
Какви поли и да изберете пълна жените? (9 снимки)

Още няколко важни трикове  • Специално внимание винаги отделяйте материал, от който пошита пола: по-добре е, че това са били плътни материи, с малко добавка на синтетични влакна. Идеално изглеждат тези прагове, които "са в състояние да поддържат форма", а ако предпочитате лесно и отдавна тъканите, тогава спомни друго правило: под тях винаги трябва да се подплата.

  • Не забравяйте, цвят и фигура: в случай на пълните дами не е задължително да се обърне внимание само на тъмни и мрачни цветове, светли, пастелни и ярки също е много хубаво изглеждат страхотно на "пышечках". Важното е, избягвайте големи и контрастни рисунки, а също така се придържаме към правилата: ако пола е ярка, а след това нагоре трябва да бъде най-скромен и неутрална.

  • Широки и поли-клеш не може да се комбинират със свободна горна част - това изглежда вкус и мърляв. Под тези прагове е добра в умерени монтиране нагоре, чиято дължина не повече ще започне линия на бедрата.

  • Дамите с пищни форми по-добре да избягвате всички видове рюшей, плиссировок, гънки и обилно количество драперии, переливающихся камъни и стразинок.

  • Не забравяйте, че всяка пола ще е страхотно само в случай, че тя ще бъде обновявана, макар и не голям, но все пак ток, без маратонки или босоножек на ниско движение!