• (8-12-2016, 10:53)   
  •   0   
  •  1131 
Тапети в стил арт деко

Популярен стил арт-деко стил се характеризира с плавни елегантни форми, с помощта на наситени нюанси и скъпи материали. Този стил съчетава в себе си знатност и домашен уют. Тапети арт-деко трябва да изглежда елегантно и да създават фон за стилни мебели и екстравагантни аксесоари.

Тапети в стил арт декоПо стените на интериора в стил арт деко трябва да се използват тапети с шарки и необичайни фигури или линии, swirls, абстрактни композиции. Най-много изисканост, стил подчертават, черно-бели нюанси на стените, цветни рисунки. Възможно е използването на сиво, кафяво, бежово, бардового, светли и тъмни цветове. Принт на стените може да бъде доста голям, с помощта на очарователното извити, плавни линии, зигзаги, вълни, растителни мотиви, сложни симетрични картини.
С помощта на тапет могат да се разделят помещението на зони, с помощта на няколко нюанси, контрастни цветове за дизайна на стените. Интересно изглежда хоризонталното разделение на стените – долната част от по-тъмната и цветни, а горната представлява неутрален светъл тон.
Ярки тапети арт-деко в този интериор винаги ще привлекат към себе си поглед при влизането си в помещението, но те не трябва да се дърпайте много внимание от останалите елементи на дизайна в стаята. Тапети за стени в грациозном стил арт деко служат само на заден план, за луксозен дизайн. Мебели на фона на тези стени трябва да изглежда впечатляващо. В стил широко се прилагат луксозни платове, свещници, мебели от скъпи видове дърво, огледала с декоративни рамки, кристален масивен полилей. В обзавеждането присъства позлата, сребърна, хромирани детайли.
Стил арт деко носи в себе си лукс и изящество, изразителността и комфорт. Стая в този богат стил – това е произведение на изкуството, скъпо, изключителен, елегантен и важна роля в създаването на този интериор играе декорация на стените оригинални тапети.

Тапети в стил арт деко

Тапети в стил арт деко

Тапети в стил арт деко

Тапети в стил арт деко

Тапети в стил арт деко

Тапети в стил арт деко

Тапети в стил арт деко

Тапети в стил арт деко

Тапети в стил арт деко
Заедно с"Тапети в стил арт деко" също четат: