• (8-12-2016, 18:55)   
 •   0   
 •  1396 
Овална разтегателна маса


Овална разтегателна маса – централна и функционален елемент за всекидневна, кухня или трапезария. В сглобени той изглежда компактно, а при необходимост раздвигается за сметка на разположение на разделите и става все по-просторен. Геометрия на масата сигурна, показва пълната липса на ъгли, изглежда празнично и създава комфорт при общуването по време на вечеря.

Видове овални масиКухненски овални плъзгащи маси са изработени от няколко вида материали. При избора и инсталирането трябва да се вземат предвид някои нюанси дизайн.


 • Овална разтегателна маса може да има стъклен плот тогава краката се правят от дърво или хромированного метал. Метални подпори превъзхождат дървени за дълголетие. Маса от стъкло е доста здрава е, не се страхува от надраскване, топлина и влага, красиво и лесно изглежда. Съвременно каленое стъкло има дълъг срок на експлоатация, може да окрашиваться в различни цветове, украшаться рисунки и стилни модели. Такъв материал се нуждае от специални грижи и допълнително полиране.

 • Дървена плъзгаща овална маса може да има от 1 до 4 на стълбове, мебели за една масивна дръжка е по-удобно, тъй като дава възможност свободно да седне или да отидете. Крака за маса от дърво играят важна декоративна роля. Особено красиви изглеждат издълбани, извити подпори на балясинах. Плотове от дърво, покрити защитни материали, често украшаются корнизи, изваяни ръбове.

 • Кухненска разтегателна маса с овална форма трансформатор е най-добре изглежда в центъра на помещението. В действие, той е даден чрез хоризонтално дърпане на двете части на плота в противоположни посоки. Допълнителна правоъгълна раздел се определя в центъра на масата и създава дълга и равна повърхност.

 • Овална разтегателна маса е особено елегантно изглежда в бяло нарядном цвят. Той позволява на да се разшири визуално границите на пространството, което го прави по-свободен и по-светъл, особено ако повърхността на плота е покрита с модерен гланц. • Комплект маси предоставят максимално функционален в трапезарията при използване на минимум пространство в стаята. Овална форма масата изглежда най-изгодно, хармонично се вписва в интериора. А разтегаем система ви дава възможност да седнат голям брой гости, увеличаване на масата до размер, при необходимост.
  Овална разтегателна маса

  Овална разтегателна маса

  Овална разтегателна маса

  Овална разтегателна маса

  Овална разтегателна маса

  Овална разтегателна маса

  Овална разтегателна маса

  Овална разтегателна маса

  Овална разтегателна маса
  Заедно с"Овална разтегателна маса" също четат: