• (12-12-2016, 09:35)   
  •   0   
  •  1083 
Багажник-купе класика


Класика никога не излиза от мода, така че и помещения в такъв стил се радват на голямо търсене. Те съчетават луксозен дизайн, чудесното оформление, се различават практичност и функционалност.

Видове гардероби класикаЦветовата гама на кабинета-купе класика може да бъде в бял , кафяв колере, нюанси на дъб, череша, орех. Използването на огледално-рефлексни вложки, класически рисунки с swirls, рамки и вензелей, позлатяване създава категоричен елегантен декор.

Материали за кабинет-купе са дърво за скъпите модели или МДФ, като вариант на мебели широк търсенето.
Популярни сега са модели на гардероб-купе класика от беленого дъб. Технология на производството на този материал се предвижда използването на дървесина, боядисана по технология на иновациите. Шкафове имат много нюанси – от студените сиво-виолетово до топлите млечно-розоватых или сиво-пясъчни тонове. Тези мебели съчетава в себе си удобство и лукс.
Багажник-купе класика

Багажник-купе класика

Багажник-купе класика


Вградени гардероби-купе класика заемат цялата стена, или монтиран в ниша. От класически елементи на фасадите се използва от голям брой огледала, фрезеровка дограма, луксозен обков. Класическите модели са ясни форми и меки нюанси, се прилага гипс, резбовани стрехи и странични подпори, може да се използва цокъл.
Багажник-купе класика

Багажник-купе класика

Багажник-купе класика


Ъглови модели на гардероб-купе класика по-вместительные и масивна. За украса могат да се прилагат пиластри (от двете страни), корнизи, пясъкостройно рисунки по фасадите. Вместо плоски боковин често се използват заоблени рафтове за малките неща, които дават възможност на мебели красиво изглежда от всички страни.
Багажник-купе класика

Багажник-купе класика

Багажник-купе класика


Гардероб classic можете да поставите навсякъде – в антре, спалня, всекидневна. Приятни нюанси на линия и ще създаде подходяща атмосфера. Той винаги ще изглежда луксозно, благородно и хармонично.
Заедно с"Багажник-купе класика" също четат: