• (13-12-2016, 18:18)   
  •   0   
  •  1285 
Мебелни щори


При споменаването на мебелни щори неволно изскочи в паметта на старите бюро, които добавка беше оборудвана именно такива фасади. Тази мебел деветнадесети век даде нов тласък за развитието на мебелното.
Мебели, в която вместо на вратата охрана, се използват щори, по-функционална, тъй като не се изисква допълнително пространство за отваряне на вратата охрана, при този дизайн изглежда стилно и модерно. Особено рационално решение е да се използват такива щори в малки помещения.
За направата на шторок щори се използва пластмаса с високо качество, на който се прилага износостойкая фолио с различен цвят, или дърво. Конструкторско решение по отношение на отваряне на врати, щори, може да има три възможности: вертикално, насрещно и хоризонтално.

Където се използват мебелни щори?Мебелни щори за кухня са новаторски решения, да съчетаят в себе си оригиналност и удобство, можете да ги използвате като в шкафове от дърво, така и от метал. Продукти и вещи, намиращи се в помещения с фасади щори, не се "задушават", в тях не тръгва мол. Хоризонтални мебелни щори са незаменими в случаите, когато на тях трябва да се оборудва с висок тесен шкаф, като например кухненски молив случай, за да се избегнат стандартните люлка на вратата охрана.
Щори могат да бъдат използвани в тези предмети, мебели, достъпът до които е труднодоступным, и други проекти на системи за отваряне на врати не използва рационално. За по-голямо удобство може да се комбинира наличието на хоризонтални щори с вертикални разделяне на шкаф в две части, където по-ниско ще се отвори хоризонтално, а най – вертикално, това се прави за да се гарантира, че всеки път не трябваше да се наведе до пода.
Мебелни щори

Мебелни щори

Мебелни щориМебелни щори за кабинет са много практични, тъй като допринасят за свободна циркулация на въздуха, поддържане на стабилен климат. Тези фасади са много удобни за използване в бани, наситени с влага, в тях процеса на вентилация е най-необходимо, за да шкафове не разводилась влага, не разбухали на вратата.
Мебелни щори са намерили своето приложение при оборудването на гардеробных, те са много удобни за монтаж в ниша, използван за тези цели, особено ако няма много свободно пространство за подреждане пълноценен, гардеробна стая. Понякога мебелни роллеты се оказват единственото приемливо решение за оборудване на удобна и съвременна превръзка.
Много актуални мебелни фасади щори за малки коридори, те не са просто рационален вариант, а понякога единственият изход за решаване на проблеми, свързани с недостатък на площада. Възползвайки се използват мебелни щори за мебели в коридора, тя може да направи удобен за употреба, с модерен и стилен.
Богат избор на цветови решения - от едноцветни, до имитация на дърво и метал, ще вземем такива щори под всеки интериор.
Мебелни щори

Мебелни щори

Мебелни щориМатериали за производство на мебели, щориЗа мебелни фасади щори подходящ разнообразен материал, това може да бъде и естествено дърво и MDAS. За различните помещения избира този материал, който е най-практичен. За кухнята или банята повече от подходяща пластмаса, тъй като този материал не е податлив на образуването на плесен, не е деформиран от влага много гигиеничен.
За използване на щори в спалнята, гардеробна стая или в какъвто и да е друг жилищен закрито, може би използването на естествено дърво. Мебелни щори, изработени от дърво, с успех може да се използва в помещения украсени както в модерен стил, като хай-тек, така и в класически.
Мебелни щори

Мебелни щори

Мебелни щори
Заедно с"Мебелни щори" също четат: