• (15-12-2016, 18:22)   
 •   0   
 •  2664 
Калъф на дивана


Почти всички ние си спомняме от детството седалките под формата на килими , които нашите майки застилами цялата налична в къща, мебели. Тогава тя изглеждаше малко смешно и старомодно. Но с появата си на семейството и децата започват да разбират, че никой, дори и най-здрав материал в света, не може да издържи дълго време, ако не го покрива калъф. Трябва да се отбележи, че и самият калъф на дивана е претърпял големи промени и сега това вече не е старомодна и много модерен аксесоар за интериора на стаята.Как може да бъде калъф за двуместен диван?


Има няколко вида/, които са предназначени за определен тип проекти, така и за всички налични.

 • Само за няколко години на пазара се появи натяжной калъф на дивана . С развитието на търговията във всички ние имаме възможност да придобият най-интересните неща на доста приемлива цена. Не много отдавна нашите домакини започнаха да поръчате еластичен калъф на дивана, простираща се от специална тъкан. Неговата популярност рязко се е увеличил поради няколко причини. Първо, калъф е наистина универсален и той буквално се спрях на много видове дивана. И още тъкан е не само лесна за оформяне, но и доста привлекателна. По-късно са се появили специални антивандальные тъкан, която да защитава вашите мебели от ноктите на вашия домашен любимец. Този вид е добър и факта, че тя не се събира в гънките, а напълно равномерно покрива цялата повърхност на мебелите.

 • Калъф на дивана

  Калъф на дивана

  Калъф на дивана • По традиция в продажбата остават модели на седалките на разтегателен под формата на покривки за легло с завязками . Но това вече не е толкова гъвкав вариант, тъй като трябва да се мисли за дължина и ширина. В допълнение, този тип своята практика ще бъде трудно да се намери в ъглов диван. Но в случая с останалите модели проблеми и обикновено не се поставя. Когато в стаята е много дребничка или срещу обемисти мебели, има смисъл да се шият за носене на облегалката на дивана по своите замерам. За сумата от тази да излезе дори по-изгодно, тъй като направите това сами по себе си не е толкова трудно и ще спести на работа, но потраться за по-практично плат. Са те с помощта на завязок, с цип или липучек.

 • Калъф на дивана

  Калъф на дивана

  Калъф на дивана • И накрая, най-простият вариант, както и на нашето детство, нормално покривалото . Обикновено калъф лежеше на дивана, без подлакътници. Тук има и стари модели, подобни на килими, а много използват в своята практика като на диван книжка обикновен каре.

 • Калъф на дивана

  Калъф на дивана

  Калъф на дивана

  Плат /на разтегателен


  Различни модели универсален /на разтегателен отшивают от много здрав, но простираща тъкан. Тя не се страхува нито петна, нито агресивно миене. Това е много добро решение, ако разтегателен се превърна в място, където всеки ден се събира цялото семейство. Често се купуват калъф за ъглов диван от този тип, тъй като не трябва да се променя често и приличен външен вид се запазва дълго време.
  Когато става въпрос за някой определен стил интериор, трябва дори покривалото се мисли за това. Естествени стилове като еко или прованс предполагат липса на синтетика като такива. Но тъй като плътни памучни калъфи ще бъдат идеалното решение. Колкото повече покрывале вискоза, по-мека и по-приятна за кожата ще кърпа. Но независимо от тактилни усещания, качествен памук обикновено е траен и служи дълго.
  Опитайте се да играят на контраст и комбинация съвсем различни материали. Например, у вас стои кожен диван: опитайте се да победи на кожата и сложи върху него калъф от ленено семе. Той може да бъде компактна и цветен. Ще има разлика и оригинален микс от текстури. Но бъдете готови за това, което отгладить лен и да го приведе в приличен вид, ще бъде трудно. И накрая, най-актуалните модели от велур и флока. Флок изобщо рекорд за употреба в мебелната индустрия в последно време. Велур ще стане малко неочаквано, но интересно допълнение на вашия интериор.
  Заедно с"Калъф на дивана" също четат: