• (16-12-2016, 11:27)   
  •   0   
  •  1100 
Директни дивани


Директни дивани винаги намират своя потребител. Тяхната проста геометрична форма позволява не само да се поставят такива мебели почти навсякъде, но и с течение на времето се позиционират си от място на място, като по този начин охлажда ги обстановка, а също така с течение на времето се движат такъв диван в друго помещение.


Прости и директни дивани


Прости и директни дивани са чудесен избор за кухнята или хола, ако имате допълнително място за приемане на гости или вие не очаквате, че някой може да остане у вас спи. Достатъчно дълъг мек директен диван и без допълнителна подредбата може да бъде доста удобно спално място за известно време. Предимство директно на дивана над ъглово, без съмнение, е, че за инсталирането може да се използва като стена със свободен ъгъл, така и без него, докато ъглова модел задължително се изисква наличието на свободно място в ъгъла на стаята.
Директен кухненски диван подходящ за достатъчно големи помещения. Този диван може да се използва като допълнително място за сядане, по време на почивка, така и като постоянен обект на мебели, алтернативен стульям, в който някои членове на семейството са поставени по време на хранене. Най-удобни условия за кухня са директни кожени дивани или модели от экокожи, които лесно се мият.
Директни дивани

Директни дивани

Директни диваниВ хола може да се избере директно диван с тъканната тапицерия, дори много скъпо и богата. Съвременните дизайнери предлагат придобият преки дивани с вградено масичка, която може да се превърне в отлична алтернатива журнальному масата или нощното шкафче.
Директни дивани

Директни дивани

Директни диваниДопълнително директни дивани


По-функционално е сгъваем директен диван със спално място, което лесно се превръща в истинско легло. Голямата такава разтегателен през нощта може да замени и легло за двама души, което е особено важно за апартаменти с малък брой стаи, където в една стая, трябва да комбинирате функция хол и семейната спалня.
Директни дивани

Директни дивани

Директни диваниРазтегателен директен диван бебе може да остане в детската стая, където ще се превърне в удобно място за игра и почивка на бебето, а в кухнята такъв диван може да се стои в случай на пристигане на гостите.
Директни дивани

Директни дивани

Директни диваниПо-добре, ако този механизъм раскладного дивана ще бъде доста проста и ясна, както и достатъчно силен. Това ще използва тази мебели за дълго време. Това е особено вярно, ако разтегателен диван разделя всяка вечер, че се използва като основен спане. След това си струва да събере модели с усилване на метални детайли разтегателен механизъм.
Заедно с"Директни дивани" също четат: