• (16-12-2016, 11:30)   
  •   0   
  •  2551 
Корнизи за римски щори


Римски щори отдавна са намерили своите фенове. И това не е изненадващо - зашторенные ги прозорци са красиви,като спуснати, така и с вдигнати завеси, благодарение на внимателно свисающим гънки. Най-лесният начин да се мотае римски щори – да си купите специален корниз . Въпреки че много хора предпочитат да се справят без него, възползвайки се от други оригинални методи.


Какви са корнизи за римски щори?


Корнизи за римски щори, които осигуряват удобството на експлоатацията им, има в няколко варианта. Най-популярни са кордовый, цепочно-роторен мотор и механизми за управление. Въпреки нестандартни прозорци също не обделены внимание. За тях се предлагат специални модели.
Към всеки карнизу за римски щори, прикрепена инструкция, която определя всички ваши действия. Например, кордовый механизъм - това е регулиране на завеси с помощта на въжета. Системата не представлява трудност, но ограничава избор на завеси. Тя не е предназначена за масивни платна.
Цепочно-ротационен корниз под римски щори е по-подобрена конструкция. Най-често се купуват именно от него. Блок, като средство за повдигане и спускане на щори, привежда в движение верига.
Моторизованная система се регулира от дистанционно управление. Това е почти идеална конструкция, снимающая всички ограничения за избор на тъкани.
Инсталиране на корниз за римски щори са на разположение, тъй като над прозореца, така и към тавана или към рамката на прозореца. Бране на перваза на прозорец на вратата, трябва да се обърне внимание на неговата ширина. За определяне на профила има специални скоби изработени от пластмаса или метал, в зависимост от начина на закрепване.
Най-удобен начин за придобиване на римски щори, това ги поръчате заедно с корниз в салона. Има много салони, специализирани за производство на корнизи по поръчка вече е на разположение завеси.
Корнизи за римски щори

Корнизи за римски щори

Корнизи за римски щори

Корнизи за римски щори

Корнизи за римски щори

Корнизи за римски щори

Корнизи за римски щори

Корнизи за римски щори

Корнизи за римски щори
Заедно с"Корнизи за римски щори" също четат: