Всичко от света на
модата
» » От момичетата носят модни кофточки? (15 снимки)

От момичетата носят модни кофточки? (15 снимки)

5-10-2014, 16:32
1615
0
Изглежда винаги модерни, стилни и разнообразни - мечта едва ли не всяка втора жена, която, за съжаление, не винаги е реална в условията на ограничени финансови средства, както и стандартни гардеробни, които не могат да се настанят в себе си повече полагаха.
Че и да говоря, всеки ден нов лък - това, разбира се, е добре, но е много трудно, въпреки че, ако са правилно подбрани неща в гардероба си, е напълно възможно!
От момичетата носят модни кофточки? (15 снимки)

Дамски кофточки, които отново са на върха на популярността, са именно онази универсална нещо, което и място на много не е и лесно комбинируется с почти всички дрехи, което позволява на своя притежател да се променя всеки ден!
Блуза - едни от най-популярните и често срещани видове дрехи, защото те могат да носят не само момичета и момичета, но и жени и дори баба! Богато разнообразие от модели, материали и аксесоари ви позволи да създадете най-гъвкав модел, който ще се слее с вкусови предпочитания на най-различни възрасти и модерните зависимости.
Най-интересното е, че всеки модел ще бъде по свой начин привлекателна, интересна и уникална, тя е лесно да се съчетае с добре развит стил, но подчертава конкретен образ и допълването му пълно съвършенство.

Между другото, смята се, че това е обикновена jacket - понятие е доста обширно, което включва вид на дрехи с цип по цялата дължина, именно то се превърна станал родоначалник на всички вече ни е познат и обичан подвида: пуловери , жилетки , пуловери, turtlenecks и други.
От момичетата носят модни кофточки? (15 снимки)

Интересно, но повечето му производни днес са по-известни и популярни, отколкото на самата kofta, която от времето на появата е преминал през безброй броя на преобразуванията.
В съвременния свят жените блуза едва ли не един от най-популярните елементи на дрехи, единственият въпрос, който възниква от представители на нежния пол - какво носите модни кофточки, защото правилната и успешна комбинация на дрехи - това е 95% успех, е само начин!

Дамски блузи - това е модерно, стилно, вярно!


Всъщност в гардероба на най-тази мода трябва да бъде поне 2-3 модели кофт, които ще бъдат коренно се различават един от друг не само по цвят, но и фасону, материал. Такива помощници точно ще се справи със създаването на най-разнообразни и необичайни дневно образи.
Една от най-популярните в последно време модели - това е жилетка, толкова практични, стилни и елегантни елемент от гардероба на жените хармонично се вписва почти за всяка ситуация.
От момичетата носят модни кофточки? (15 снимки)

Такава уникална нещо може експертно да се подчертае всички достойнства женската фигура, в зависимост от вида си, може да изберете един от четирите основни стилове: дълъг, съкратен, монтиране на фигурата или свободен.
В зависимост от сезона можете да пуснати в топъл и уютен вязаный жилетка, или се хвърли трикотажный, лесен и развиващ се в посока на вятъра, който ще се впишат в топлите летни или есенни вечери.
Стилисти препоръчват топли дълги жилетки се комбинират с тесни или прави дънки, лосинами, в действителност, те изглеждат страхотно в комбинация с всеки женски дрехи, окромя топли и тежки вълнени, трикотажни рокли. От обувки може да изберете ботуши-ботфорты, обувки на токчета или ботильоны.
От момичетата носят модни кофточки? (15 снимки)

Летни жилетки, белите дробове и доброто, изглеждат чудесно върху topa или ярки ризи, свободни модели копчета изглеждат чудесно като самостоятелен елемент, който може да комбинирате с къси панталони или къса права пола.
Съвет на сезона - мач дълга кофту или жилетка с тънка каишка на кръста, който ще даде образа на допълнително изящество и чар.

Обемна женски кофточки


Ако в този сезон да избират между запознаят новите дрехи форма монтаж модели и нововведенными обемни фасонами, тогава вашия избор е уникално, трябва да се направи в полза на най-новите, защото те са на върха на своята популярност.
Красиви обемни блузи с необичайни завеси, щампи и широко деколте, което разкрива едно плечико, много ярко вид на миниатюрни женски фигурке.
От момичетата носят модни кофточки? (15 снимки)

За разлика комбинация от тънки ръце и обемни ръкави, създава много интересен спектакъл, такива модели са комбинирани с прави и тесни дънки или панталони , пола-молив, а също и дълги, свободни поли!
През този сезон дизайнерите са направили специален акцент в такъв необичаен комбинация: обемна сако, за предпочитане с модерен начесом, както и лесно дълга женска пола. Така че тези дами, които не се страхуват от екстравагантни комбинации, могат спокойно да създават такива образи, които не са точно ще ви оставят без внимание на околните.

Приталенные модели


Приталенные и стегнати женски кофточки, макар и да се отдалечи в този сезон на втори план, все още са популярни, особено сред момичетата, които искат да подчертават достойнствата на вашата фигура, защото именно с помощта на тези модели е възможно да се направи, не може да бъде по-добре.
От момичетата носят модни кофточки? (15 снимки)

Те могат да бъдат изпълнени от ажурна е задължителен за употреба, фино трико, успокояващи цветове, богата дантела или големи плетени, за да изберете модел на копчета или с цип, куки или завязки - въпрос на лични предпочитания.
От момичетата носят модни кофточки? (15 снимки)

Такива женствени блузи, най-добре се съчетава с леки рокли, поли и сарафанами средна дължина, които леко разкроена или достатъчно обемни надолу. Хубаво изглеждат приталенные блузи с директни рокли, дънки или панталони, по цвят той може да съдържа в себе си основните тонове на цялото изображение, или ярък контраст с положението на тях.

Как да вземем кофту по своята фигура?


Всяко нещо, независимо от предназначението и фасона, задължително трябва да са подчертае предимствата на вашата фигура, само в този случай, тя ще изглежда наистина стилно и елегантно. Как да изберете кофту на фигурата?

 • Момичета, които са обладательницами "момчешки" форма, това е ширината на талията и бедрата приблизително един и същ, трябва да се коригира количеството на таза, за да направи фигурата по-женствена. В такъв случай на помощ ще дойдат такива популярни през този сезон свободни и обемни модели, които подчертават талията, но отделят линия на раменете. По-добре да се откаже от цветни щампи и огромни фигури, а да се предпочитат лесно драпировкам и однотонным расцветкам .

 • Момичетата с фигура на "apple" трябва да се скрие пълен корема, това може да се направи, ако се носят блузи с А-образен силует с дълбоко деколте, които подчертават пищната гърдите, смещая акценти от лак, корема и отсъствието на талия.

 • Момичета, които сте късмет с достатъчно балансирана фигура "пясъчен часовник" е възможно да се експериментира на практика с всички фасонами и модели, но за да е още повече подчертават пищната гърдите и да се постави акцент на талията, избирайте блузи с V-образно деколте и тънък колан или широк ластик на талията.

 • С фигура тип "круша" (широки бедра, тесни рамене) е необходимо да се направи основен акцент на горната част, като изберете блузи с ръкави-фенерчета или допълнителни рюшами, завеси за яката.


 • Още няколко снимки


  От момичетата носят модни кофточки? (15 снимки)

  От момичетата носят модни кофточки? (15 снимки)

  От момичетата носят модни кофточки? (15 снимки)

  От момичетата носят модни кофточки? (15 снимки)

  От момичетата носят модни кофточки? (15 снимки)

  От момичетата носят модни кофточки? (15 снимки)

  От момичетата носят модни кофточки? (15 снимки)

  От момичетата носят модни кофточки? (15 снимки)