Всичко от света на
модата
» » Есенни и зимни, мъжки пуловери и блузи, (10 снимки)

Есенни и зимни, мъжки пуловери и блузи, (10 снимки)

5-10-2014, 17:57
2525
0
След като на улицата се наблюдава силен спад на температурата, а след това обикновени тениски и ризи в мъжкото гардероба си тръгват на втория, и на третия план, а водещи позиции заемат тези неща, които позволяват да се почувствате уютно и топло в това време.
Към тях, разбира се, се отнасят пуловери и жилетки, които отлично се съчетават с почти всички стилове на облекло, са универсални и много удобни, че може би ги прави толкова популярни сред мъжката част от населението.
Есенни и зимни, мъжки пуловери и блузи, (10 снимки)

Отбелязвайки тази функция, световните дизайнери, които работят неуморно по създаването на нови и необичайни модели и модели, които да могат с лекота да се победи на всяка мъжки образ.
В този сезон, както и в минали други, нови и свежи модели на зимните пуловери просто поразяват с многообразието си, всички фасоны много различни, но всички ги обединява най-различни стилове, невероятни щампи и необичайни решения по отношение на дължината на изделия.
Есенни и зимни, мъжки пуловери и блузи, (10 снимки)

Радостно е, че такива неща лесно стават като елемент от ежедневната дрехи, така и възможност за оттегляне или за важна среща, всичко зависи само от рисуване и фасона на продукта.
Есенни и зимни, мъжки пуловери и блузи, (10 снимки)

Модерен мъж пуловери и жилетки са универсални още и от факта, че те могат да бъдат като елемент на зимния изображения, така и на есенното, е само за да изберете останал гардероб.
Важното е да се запомни, че е вярно подбран мъжки пуловер в състояние да направи всеки образ завършено и спретнати, важното е, да се подходи към този въпрос с цялата дължимата грижа.

В края на краищата, пуловер - това нещо е не за един сезон, особено, ако предпочитате да придобият качествени дрехи, така че с избора си "на топло спътник", обърнете внимание на всички детайли и тънкости, тогава нещо ще служат дълго време и ще оправдае които участват в нея средства.
Есенни и зимни, мъжки пуловери и блузи, (10 снимки)

Как да изберем качествен мъжки пуловер? • На първо място, ще ви разкажа една малка класификация на пуловери, която ще ви помогне правилно да се съчетаят и да ги останалата под дрехи. Обикновен пуловер представлява самостоятелен и едно парче елемент от облеклото, обикновено той не е застежек или от бутони, което го отличава от кофт и кардиганов. Обикновено мъжките пуловери достатъчно плътни и допълнена с гъста воротом. Друга разновидност на пуловери - това пуловер, той плътно обтягивает тялото, също не е застежек, различен от пуловери с V-образно свитером, който не може да бъде по-добре се съчетава с мъжка риза . Такъв вариант мъжки пуловери е доста популярен и предпочитан фасоном сред силната половина на обществото. Ако силует не е V-образна, кръгла, а след това този мъжки пуловер се нарича джемпером, благодарение на своята форма, силует, той може да се нарече по-малко формален и обязывающим, в сравнение с пуловером.

 • Избор на материал пуловери. Вязаный пуловер обикновено се свързва с вълна варианти, като най-топли и практични, а ето вариации от фин трикотаж са подходящи за demisezonnyh погод, дори понякога изпълнен в гащите и се носи под яке. Разбира се, в гардероба си трябва да има няколко пуловери за различни поводи и времето. Все пак, не забравяйте, че чрез закупуване на пуловер от вълна, по-добре да дадете предпочитание на онзи модел, който има в състава си малко синтетика, тъй като тази добавка ще удължи трайността на продукта и ще го направи по-устойчиви на стиркам и други деформации. В есента може да изберете пуловер от памук и акрил, те представляват доста топло комбинация, но в същото време не толкова, колкото вариации от вълна.

 • Придобиване пуловер, не забравяйте да прегледате шевовете - те трябва да бъде плътна, без пролуки и изпъкнали нишки, защото с такива недочетами вие дълго проносите такъв модел. Ако на повърхността на тъканта се забелязва дори и най-малките и непримечательные гранули, а след това този пуловер е по-добре да оставя на рафта, в противен случай след първото измиване рискувате да не го разберете. Обърнете внимание на еластичност, сако или всяко друго вязаное продукт прослужило, колкото се може по-дълго, го маншета и отдолу трябва да е оборудван с ластик, който ще запази първоначалния вид.


 • Най-модерните мъжки пуловери и блузи,


  Така че там не се говори, а мъжете още тези модники, много от тях внимателно се грижат за външния му вид, за новости модната индустрия и, разбира се, се стараем от тях да не изостане.
  През този сезон мъжките пуловери и топли жилетки имат много необичайна фасоны, насърчаване разнообразие от цветове и модели.
  Есенни и зимни, мъжки пуловери и блузи, (10 снимки)

  Първото нещо, което се набива в очите при гледане на модните хитове от световните модните подиуми, така и за нови модерни и нестандартни модели с необичайна дължина - до средата на бедрото, което ги прави малко по-подобни на рокли, но заедно с това, те не губят своя мъжки чар. Популярни са и стандартни пуловери и жилетки - с дължина малко под кръста.
  Що се отнася до популярността на определени модели, а след това пиковите позиции заемат пуловери с кръгла врата, които лесно се комбинират, както с ризи или водолазками, така и перфектно ръш без тях.
  Есенни и зимни, мъжки пуловери и блузи, (10 снимки)

  На второ място в списъка на популярността - пуловери с високи яки, които отлично защитава гърлото на студен вятър и студ. Тънък модел demisezonnyh пуловеров и джемперов сега взето се презарежда в панталони, които придават мъжки начин на особен чар.
  Есенни и зимни, мъжки пуловери и блузи, (10 снимки)

  Що се отнася до цвят и оцветяване, а след това в този сезон доминират нюанси на синьо, наподобяващи дозиран мастило, нюанси на червено, бордо, жълто, синьо, сиво-зелено и нюанси стил хакове.
  Естествено, своите класически позиции заемат черни и разнообразни нюанси на сивото, които остават модерни цветови решения сред мъжката половина от обществото.
  Есенни и зимни, мъжки пуловери и блузи, (10 снимки)

  В модата и най-различни комбинации от няколко цвята, една игра на контрасти и цветове: червено и черно, бяло и черно, сиво и бяло, жълто и кафяво, зелено и жълто. Що се отнася до отпечатъци, а след това зверски мода не ни оставя дори и тук, в областта на модата всякакви изображения на птици - бухал или орли, за да зверове - изображения на лъвове, елени, най-котешки или рычащих.
  Есенни и зимни, мъжки пуловери и блузи, (10 снимки)

  Този сезон - истинска експлозия от вязаной асиметрия, геометрични фигури, абстракция и всякакви ленти, те могат да съчетават в себе си няколко близки по оттенку модели.
  Есенни и зимни, мъжки пуловери и блузи, (10 снимки)

  Специално място заемат моделите със специфична текстура, които са представени трикотажем "в испанската муха", който се получава в резултат на преплитат нишки от различни, понякога дори противоположни, цветове. Всички диаманти, квадрати, половината от тях, с широки и тънки ивици - това е свобода за модерни и съвременни джемперов и пуловеров.
  Между другото, бележка за момичета: може да се свърже мъжки пуловер със собствените си ръце, което може да бъде отличен подарък за ваш специален повод или за всеки предстоящата почивка.

  Не само, че такъв подарък буквално пропита с вашата любов и:, той все още носи изключителен характер. Различни модели и възможности е задължителен за употреба може да се намери в специализирани в дадена тематика сайтове или в съответните списания.