Всичко от света на
модата
» » Наклонена бретон: прически и фризури с нея (9 снимки)

Наклонена бретон: прически и фризури с нея (9 снимки)

5-10-2014, 18:03
3052
0
Понякога в живота идва момент, когато искате да промените нещо в себе си и във външния си вид, а най-лесният вариант за момичета - отрежа бретон, ако има такъв до този момент не е имало.
Разбира се, выстричь класическата пряка бретон на пода на челото ще е страшно, освен това тя отива далеч не всички и не винаги, а това е вариант на наклонена бретон съвсем подходящо в такава ситуация.
Наклонена бретон: прически и фризури с нея (9 снимки)

Тя ще ви даде възможност да усетите какво е "разходка с бретон", всичките му предимства и недостатъци, но тя ще бъде само леко допълнение към вашия начин, а не показно стъпало в поредното стил.
Разбира се, може да смените цвета на косата си, накратко подстричься или изграждане на къдрици но в края на краищата, може да се започне с малки промени, които може да се превърне в нещо ново и вълнуващо.
Още повече, че наклонена бретон - това е такава форма на прическа, която отива почти на всички, без изключение, момичета, е възможно да се направи дълга и къса, права или парцалива, с цветни кичури или в тон с косата, всичко зависи от вашата фантазия и желание.
Такава прическа да изберат как световната слава, така и обикновените хора, а това говори за това, че наклонена прическа наистина си има определен чар. И това не е изненадващо, защото наклонена бретон отлично се съчетава с повечето от прически и прически, с нейна помощ може лесно да допълни всяко изображение, което му бележки официоза или, напротив, романтика и злонамереност.
Наклонена бретон: прически и фризури с нея (9 снимки)

Вярно е, наклонена бретон е по-добре да не правим момичета с кудрявыми и вълнообразен коса, тъй като тя едва ли ще успее да даде "правилен" вид, тя постоянно ще лохматиться и сворачиваться, че не ще бъде от полза за своята любовница.
Разбира се, това може да се води с помощта на гладене и плойки, но постоянното изправяне на косата може да доведе до проблеми с тяхното здраве, така че с това си струва да бъде внимателна. А ето и останалата част от момичетата, независимо от дължината на косата и на лицето, вид, можете да експериментирате с коса, бретон.
Не забравяйте, че идеалното му изпълнение, когато направления лежат гладко, блестящо, не се разпада на отделни части и да не изглеждат бити, взлохмаченными. Ако всичко това е вярно, то това означава, че вашата бретон подстрижена абсолютно правилно.

Вид на лицето и наклонена прическа


За да изберете за себе си най-подходящия вариант наклонена бретон, е необходимо, първо да се започне от своя типажа, а вече след това от вкусовите предпочитания.
Както е известно, най-успешната форма на лицето - овални - по момичета по-лесно да изберете прическа или прическа, им е чудесно ще дълги косите бретон, на края на която да завършва на височина от върха на носа или брадичката. Същите варианти на прически са подходящи за квадратен или правоъгълен тип лице.
Наклонена бретон: прически и фризури с нея (9 снимки)

Момичета с овални или кръгли вид на лицето овална могат да се обърне, както на кратки, така и дълги бретон, но тук трябва да се обърне внимание на ширината на лицето, за да го стесните визуално, могат да се възползват от дългата наклонена бретон, която достига до брадичката.
Триъгълна форма или под формата на формата на сърце изискват кратък, за предпочитане е да не е твърде гъста, бретон, подходящо ще бъде само идеално гладка вариант, без никакви скъсани ръбове или направления.
Наклонена бретон: прически и фризури с нея (9 снимки)

А и като цяло, дълъг бретон е подходящ само представители на нежния пол с големи и ярки черти на лицето. А ето момичета с малки и кукольными черти необходими къса коса, тъй като в гъстите и дълги локонах те просто затеряются.
Наклонена бретон върви перфектно както на дълги или средни, така и за къси коси, неговите разнообразни дълги или къси възможности ще могат да си прическа е много необичайно: секси, привлекателна, може би дори малко тайнствена.
Наклонена бретон: прически и фризури с нея (9 снимки)

Наклонена бретон, което е леко и изважда до миглите, "изглажда" остри черти на лицето, придава на образа на нежна и спретнат вид, както и черти на лицето стават много са изрично. Следете за това, наклонена прическа не лезла в очите, тя трябва да изглежда спретнато и уместно.

Как да снасянето за такава прическа?


За да се справят с новия си начин, ви е достатъчно, за да получите добра гребен за стайлинг на коса, сешоар и какъвто и да е начин за подреждане, което ви е най-подходящ: гел, пяна, пенка, лак или восък за коса.
За да получите красива прическа, е достатъчно взбрызнуть бретон средство за полагане, след което пригладить четка за графична линия на подстригване.

Сешоар трябва да се държат на върха, за да се потоци на въздуха са действали на прическа е отгоре-надолу. Ако вашата наклонена прическа има няколко скъсани направления, придайте й още по-голям ефект небрежност такъв начин ще се окаже, лесно и кокетливым. За това взъерошьте на косата, а след това заключете с помощта на лак. Поставете и няколко закачливите направления, които можете да изберете с помощта на няколко капки от гела.
Наклонена бретон: прически и фризури с нея (9 снимки)

За да създадете романтичен начин може да се прибегне до различен начин на полагане: с помощта на плойки. Разбира се, този вариант е подходящ за дългия бретон, просто накрутите няколко тънки кичура коса с помощта на плойки, но не забравяйте предварително да нанесете средство за заключване, за да си къдрици се проведе, колкото е възможно по-дълго.
Останалата част от косата да се оставя на пряка или също леко ощипвам, всичко зависи от вашата фантазия. А ето за каре с коса, бретон е подходящ друг начин: зачесываем си преди предварително парцел на косата средство за оформяне и фиксиране, след което ги оставете да изсъхнат на косата и постоянно зачесываем ги на рамо.
Наклонена бретон: прически и фризури с нея (9 снимки)

Когато косата е суха, след това за определяне на ефект с помощта на лак със силна фиксиране. По този начин, се оказва доста необичайна и стилна прическа .
Много стилно изглеждат косите бретон, които са украсени с цветни кичури, разбира се, най-екстравагантен вариант - това са ярките и сочни цветове, но се различават само в някои тонове тънки кичура, за да придадат на вашата прическа допълнителен обем и очарование.

Като се режат наклонена бретон?


Ако не сте професионален бръснар, а и като цяло никога нищо подобно не се прави, това е напълно възможно, че ще е по-добре да се отложи затею самостоятелно подстригания на косата.
Наклонена бретон: прически и фризури с нея (9 снимки)

Опитен майстор може да открие ви в желаната форма и дължина, ще я направи равна или скъсани, а най-важното - тя ще изглежда много стилно и елегантно. Но ако вярвате в собствените си сили, а след това за тази процедура ще ви е необходима много остри ножици и суха коса.
На мокри косата си по-добре да не отрежете, тъй като, когато косата изсъхне, те малко ще се покачват нагоре и бретон може да стане твърде кратко.

Решете с това, на коя страна трябва да легне нова бретон, а след това дърпайте косата си с помощта на гребен. Внимателно отмеряем желаната дължина, след което захватываем на това място коса с помощта на гребен и започваме да ги режат.
Наклонена бретон: прически и фризури с нея (9 снимки)

Ножици трябва постоянно да се държи под ъгъл от 45°, след това расчесываем косата с рядък гребен и почистваме назъбени парчета, които са останали в процеса на рязане. След срязване може да се извърши филировку коса със специални ножици, а може да напусне, тъй като има.
Ако потренируетесь само няколко пъти, след това подстригване вашият бретон ще стане много по-лесно. Не се страхувайте да експериментирате, вярно е, че навсякъде имайте мярка и повишено внимание, тъй като е известно, че отрежешь, назад не приклеишь.

Интересен по темата
Прически с превръзка за коса
Прически с превръзка за коса
Красиви прически с превръзка за коса! - Дълги коси - това е прекрасно! Много често съм чувала тези думи и все не се решавах да къса подстрижка.
Модни прически за овалния лице
Модни прически за овалния лице
Най-добрите прически за овалния лице - експериментирайте за имиджа на Съвременни и модерни прически за овалния на лицето трябва да се подчертае
Обемна прическа за тънка коса
Обемна прическа за тънка коса
Обемна прическа за тънка коса: ефектни прически Тънка коса не може да се нарече женски накити. За редки и тънки косми подчертае красотата им