Всичко от света на
модата
» » Модни дамски есенни пуловери 2013-2014 г. (12 снимки)

Модни дамски есенни пуловери 2013-2014 г. (12 снимки)

5-10-2014, 19:28
2492
0
Когато стане студено, а около неудобно и промозгло, така искам, пуснати в нещо топло и меко, което е в състояние да създаде комфорт и уют. В него с лекота, може да помогне на пуловери те отдавна са спечелили сърцата на момичетата и на жените, защото за комфорт и практичност се крие красота и уникален стил, който може да пресъздаде само благодарение на трикотажным изделия.
Модни дамски есенни пуловери 2013-2014 г. (12 снимки)

Всяка година известни световни дизайнери неуморно произвеждат нови и нови модели пуловери и кофт, като по този начин добавят свитерам популярност и търсене.
И този сезон не е изключение, модни пуловери 2013-2014 г. са невероятно стилен и модерен външен вид, но заедно с това, те не загубиха основната си функция: да си обладательницу при всякакви условия. И така, какво ни приготвиха модни дизайнери тази година? Опитайте се да разберете.

Обемна, но не и безформени


Безспорно основната тенденция този сезон ще станат свободни и обемни пуловери, които притежават много достойнства: практични и топли, удобни, но едновременно с всичко това, са в състояние добре да коригира фигурата, придават обем там, където ги няма, както и визуално прикриване на излишни килограми в "говорители" места.
Модни дамски есенни пуловери 2013-2014 г. (12 снимки)

Такива модели могат да се носят с всичко, обемни пуловери перфектно с лосинами или тесни дънки, при това, за да изглеждате по-женствени, на колана е възможно равенство шал тънък пояс, който визуално да отпусне линия на талията. Още свободни модели отлично се съчетават с поли - подходящи и макси модели, но в последните колекции на почти всички пуловери са представени с поли, които са с дължина малко над коленете.

Прекалено пълни момичета по-добре, пазете се от такива горнища, защото те могат да придадат на фигурата още по-голям обем, което е съвсем нежелателно в техния случай.

А ето тънък момичета може с голяма увереност да се купуват такива модели, те ще придадат на фигурата на повече нежност, само си представете колко крехка изглежда тънки дръжки на фона на обемни ръкави, пуловери! Такива модели се срещат в голямо разнообразие от най-новите колекции на Calvin Klein Collection, Paco Rabanne, Sonia Rykiel и Louis Vuitton.
Модни дамски есенни пуловери 2013-2014 г. (12 снимки)

Пуловери с врата и пуловери-болеро


Незаменими в студените зимни време отдавна са се превърнали възли дамски пуловери с висока врата. Тяхната висока популярност се дължи на факта, че тези модели са в състояние добре предпазват от студ и замръзване, освен висока горловина с лекота може да замести шал, който постоянно е някъде можете да забравите или не можете да вземете под пореден облекло.
Модни дамски есенни пуловери 2013-2014 г. (12 снимки)

От обем ще яка, толкова по-добре, тези модели ще могат да придадат на своя образ на женствеността и романтичности. Ако искате да постигнете допълнителен декоративен ефект, след това трябва да се обърне внимание на модели с голяма вискозни или с релеф на яката.
Още един хит на настъпващият сезон - пуловери-болеро. Разбира се, тези модели трудно се нарече практични, от силен студ те едва ли ще могат да се защитят, но, въпреки това, те набират все по-голяма популярност сред момичетата.
Модни дамски есенни пуловери 2013-2014 г. (12 снимки)

Облечен като основна дрехи, не си струва, ако не искате да си позволят нещо чил, но в като добавка или за украса на целия образ - този вариант е подходящ за идеално. Със стилистичен гледна точка, болеро по-подходящ тънък и висок момичета, а да ги комбинирате може с тесни дънки-дудочками или поли-макси.
Модни дамски есенни пуловери 2013-2014 г. (12 снимки)

Рокля-пуловер


Каквато не е била на улицата времето, една жена винаги трябва да остане една жена и това, което може най-добре да се подчертае женското начало, тъй като не е красиво и хармонично рокля ?
Модни дамски есенни пуловери 2013-2014 г. (12 снимки)

Точно затова почти не една колекция от модни дрехи, не е без рокли, защото те по-добре, отколкото обикновен трикотажный пуловер, са в състояние да я стопля, но при това умело се подчертае всички достойнства на фигурата. Те могат да се носят с плътни найлонови колготками, гамаши и тесни панталони. Актуални са и комплекти, които представляват комбинация от рокля-пуловер и кардигана.

Ретро винаги е на мода


Модни дамски есенни пуловери 2013-2014 г. (12 снимки)

Популярна след полукръгла форма на раменете и ръкавите, отново е на мода. Невероятни нотки на 80-те години, които се изразяват в потници с подплечниками, както и съкратени варианти ръкави, способни да придадат на женския начин на тайната и без конкуренция шик особено, ако тези модели са съчетани с меховыми яки и инкрустации.

Що се отнася до щампи, цветове и материи


Есенните и зимните пуловери този сезон трябва да бъдат изпълнени в заглушен цветова гама, в модата спокойни и топли нюанси. Тук, например, се отнасят орехи, шоколадови, бледо розово, бордо и бежово на цвят, никога не остава настрана класика бяло и черно, не слизат от световните модните подиуми.
Модни дамски есенни пуловери 2013-2014 г. (12 снимки)

Много популярен ще завладеят дълбок зелен и син нюанс. Що се отнася до цветове и щампи, пуловери със сложни орнаменти и шарки в етнически стил буквално ще завладеят световната мода. Остават в сила оригинални абстрактни рисунки, както и всички видове животни щампи, особено леопардовый цвят. Но и тук няма да мине без класика: разнообразна ивица, буквата надписи и апликации всичко и остава в тенденция към намаляване.
Модни дамски есенни пуловери 2013-2014 г. (12 снимки)

Що се отнася до тъканната компонент, в този сезон дизайнерите са предпочели мохеру, който използват, както за създаване на козината, така и за рокли-пуловери. Връхната точка на сезона стомана комбинираната модели, които съчетават в себе си една тънка шапка от плат, кожа и замшу. Не мина без кожа, който е актуален като оригиналните апликации, а също така практични и богати яки.
Модни дамски есенни пуловери 2013-2014 г. (12 снимки)

Как да изберем добра пуловер?


Превръзка дори и най-модни кофточку, може да изглежда скучна и неказисто, това се дължи на факта, че не всяка фигура е подходящ всеки модел пуловери. Например дамите с фигура тип "круша" няма да се побере твърде къси, или, напротив, по-дълги пуловери.
Модни дамски есенни пуловери 2013-2014 г. (12 снимки)

Обладательницам буен бюст трябва да спрете своя избор на модели с V-образно деколте, която успешно подчертае вашето женско достойнство, и ако на двете страни и на корема се още и пригрели няколко излишни килограми, тогава по този начин да се отвлечете от тях губят поглед. А ето и пуловери с високи яки, така дами съвсем не са подходящи, те ще изглеждат безинтересно, визуално обтягивая фигура.
На тези, които са доста по-широка талия, подходящи модели, които обтягивают надмощие, но се разширяват към дъното, т.е. на А-модел. А ето дребничка момичета могат да се доближава плътно прилепнали плетени пуловери, с единствена тоналност. При избора на пуловери, трябва задължително да се обърне внимание на качеството на плата, от който тя е изработена. По-добре е, разбира се, живеят в насипно състояние трикотаж, тъй като синтетичните материали могат да раздразнят кожата.