Всичко от света на
модата

Видове дънки

5-10-2014, 19:51
3242
0
Днес най-удобни дрехи - дънки са най-различни видове и стилове. Разбира се, не всички модни дрехи, ще се окаже удобен, но джинсам такъв проблем изобщо не заплашва!

Дънки могат да се носят не само по време на разходки, в тях може да се ходи и в университета, и в работата, и в кафенето,

Много важно е, купувайки се вземат предвид всички особености на фигурата, после си дънки ще бъдат такива, че ще премахне малките несъвършенства и подчертават си достойнство.
Видове дънки

Такива дънки всеки има мъже, ги носят всички - от майстори до звезди, малки деца и важни господа. Голям асортимент на често кара да мисля над такива въпроси, като "какво да избера?", "как да намерим идеалната двойка?" За начало няколко правила, за да изберете правилните дънки.
Видове дънки

Дънки качествени, трябва да отговарят на този критерии: • точно за вас да се подхожда

 • да е с правилния размер

 • прическа трябва да ти харесва

 • да бъдат качествени

 • да бъде правилния цвят

 • съответства на сезона

 • да бъдат във вашия гардероба


 • За всяка фигура ще отговарят на вашия стил дънки. Така че да не се объркат по време на пазаруване, ви препоръчваме да се запознаете напълно с всички фасонами.

  Стил дънки се определя като се позовава на два основни критерия: височина на разтоварване и приятелка.

  Приятелка крак (на английски Fit) определя параметрите на ширина или "ограниченост" дънки. Не съществува стандарт за имена на модели, така че един и същ приятелка може да има различни имена.
  Видове дънки

  Straight/Regular Fit/Classic (преки /стандартен, намаляване /класически) - класически прави дънки, с достатъчно тесни, прави или леко зауженными штанинами. Лежат на обувките, не ги покриват.
  Видове дънки

  Boot cut - плътно прилягащо на бедрото, с удължена штаниной, леко се разширяват от коляното до долу, засаждане на бедрата не е много ниска. На няколко сантиметра затворете си обувки, рязане на част от нея.
  Видове дънки

  Slim/Skinny /Tight (тесни/"в облипку") - зауженные им дори може да се нарече втората кожата, толкова силно те обтягивают краката по цялата дължина. Повтарят естествен силует. Skinny - най-тесен вариант.
  Спокойно, Губим - свободно широк намаляване, пъхтя крака са прави и широки.
  Видове дънки

  Ниво на засаждане дънки


  Основните видове култури:

 • Висока (High-waisted) - по-горе естествената линия на талията, пъпа открих нещо покрити

 • Средна или Ниска (low-rise, mid-rise) - дънки на бедрата

 • Стандартна (Regular Rise) - малко под кръста.

 • Засаждане на много заниженна (ultra low-rise) - малко по-срамната кост

 • (Original rise) или дънки, седящи точно на талията


 • Видове дънки за жени и момичета


  Дънки зреещи. За доставка на горната част на тялото, и не много дълги крака, като дънки, суживающиеся към дъното, не са подходящи. Така краката ви ще изглеждат още по-къси. Най-добрият вариант ще широки дънки-зреещи. С тях добре изглеждат обувки с доста висок ток. Тогава краката ще визуално изглеждат по-дълги. Но бъдете внимателни, за да си зреещи не са твърде широки, защото те ще полнить вас.
  Видове дънки

  Дънки с висока талия . Жените с по-широка линия на талията е трудно да се намери дънки. Обикновено, за първи път надеться, нещастен, не всички, тъй като голяма част от съвременните модели шьется доста тесни в ханша. А тези, които преминават на бедрата, на талията ще са много широки.
  Често жените в този случай се избират дънки с ниска засаждане на бедрата, както и проблеми с линията на талията не възниква. Но, най-красив вариант за такава фигура, ще панталони с висока талия: те могат да се подчертае женствеността на фигурата и оптически ще увеличи дължината на краката. Този модел може да се обърне и на тези, които имат широки бедра. Носи тези панталони могат да бъдат с по-дълги туникой.
  Видове дънки

  Дънки клеш(klesh). За тези, които имат широки бедра, не винаги са подходящи широки дънки, те не ще скриете недостатъците на фигурата си, а просто ще седне на вас твърде свободно. Вашият избор е дънки-клеш от бедрата с малък процент участък на тъканите. Такива панталони точно ще седи добре на вашата фигурке и не дърпайте много я, защото еластична ликра няма да пречи на движенията. Към тези джинсам и подходящи обувки с висок ток или платформа, тогава краката ще визуално изглеждат по-дълги.
  Панталони могат да бъдат изгорени и от коляното. Такива панталони подходящи за жени с фигура с ниски задните части. Тук трябва още да се обърне внимание, за да джоба си на панталоните бяха в центъра на бедрата и са без допълнителни шевици и други украшения, притягивающих поглед към попе.
  Видове дънки

  Дънки от тъмен деним. Прави дънки, скроенные от тъмен плат, ще могат да се обърне на всяка фигура. Този модел има много преимущества пред много руса или съвсем вываренными дънки. Тя по същество стройнит и добре визуално удължава краката. Освен това, с тъмна класически джинсам може да носи такива сака. Така че, ако във вашата фирма е добре дошъл стил casual, дънки в тъмен цвят със сигурност ще бъде в гардероба си.
  Видове дънки

  Дънки участък. Това е най-често срещан проблем при жени с широки бедра - се опита да ги намали с помощта на широки дънки. В крайна сметка, такива широки пъхтя крака ще направят краката си, подобни на две колони. Много по-добре в такъв случай ще изглеждат по-тъмни дънки от еластична тъкан. Както е тънка и лека, малко дълъг суитчър подчертае талията и ще ви помогне да скриете бедрата. Най-добрият вариант за вашата фигура ще бъде точно това е вид панталони.
  Дънки-участък трябва да се носи и на жени с не много изпъкнали задните части. Освен това големи джобове ще добави задните си части округлости.
  Видове дънки

  Дънки дудочки. Такива дънки, все пак, добре ще изглеждат само на перфектна фигура. Не си струва веднага да се разстрои, и съвсем да се откажат от това да носят такива дънки. Трябва да се опитате да нося такива панталони с широк свитером или дълъг пиджаком, а на краката е по-добре да се носят ботуши. Тогава ще ви е доста свободен и широка отгоре може да се компенсира и вашата фигура и фигурата ви ще изглежда много хармонично.
  Избор любимите си всички дрехи просто е огромен. Така че изберете подходящ фасончик и носите дънки с удоволствие.