Всичко от света на
модата
» » Летни поли 2013 г. (19 снимки)

Летни поли 2013 г. (19 снимки)

5-10-2014, 20:08
2425
0
Когато навън е топло и грее ярко, добре дошло слънцето е изключително трудно да се накара да седне дома. Защото самата природа ни призовава да извършат подвизи и да изпълват живота положителни емоции. Красиви дрехи е в състояние да вдигне настроението ви, трансформира външния си вид и дори да промените мнението на хората за нас. Така че за момичетата е важно предварително да се подготвите за сезона на почивка, и за това трябва да се актуализира летен гардероб . В него задължително трябва да се появи модни летни поли 2013.
Летни поли 2013 г. (19 снимки)

Жените могат да бъдат разделени условно на тези, които буквално всеки ден се поставят различни фасоны прагове и тези, които за последен път полата, които се носят в по-ниските класове на училището. Може с увереност да се каже, че поли се носят трябва всички жени. Те преображают нас и се променят в по-добра посока. Така че ако вие се отказвате да носите такива дрехи, поради несигурност и комплекси, незабавно спирайте да правите това. За всяка фигура може да се намери идеалната пола. Лятото е създаден, за да ни променя към по-добро. А сега има такова многообразие от модели поли, че можете да ги съчетаете тъй като в любимия си спортен стил, така и в класически.

Какви фасоны прагове ще бъдат модерни през 2013 г.?


Достойнство на всяка поли е, че на нея спокойно може да се счита за основна нещо. Това е само благодарение на една пола ще можете да създадете една дузина различни образи. Както разбирате, купуват поли дори е изгодно. Това е особено важно през лятото, когато на всички ни се иска да купят колкото се може повече вещичек.
Летни поли 2013 г. (19 снимки)

През лятото на 2013 година ще бъдат модерни няколко странни за нас фасоны и цветове прагове. Но, в края на краищата, лятото е най-подходящото време за експерименти, така че го използвайте в максимална степен. Эпатаж тръгва на втори план, класически фасоны се връщат, така че дори и най-строгите дами ще могат да се намерят нещо интересненькое за себе си.

Класическа пола-молив: лято 2013


За съжаление, през лятото ние сме принудени да ходят на работа. Това са няколко засенчва живота ни, особено ако по това време, приятели и познати, които се радват на празника. Но откъде да си настроение могат да бъдат закупени чисто нов годишната пола-молив, която можете да носите и в работа, и за романтични разходки. Това лято ще са модерни дълги класически поли. Обърнете внимание на светлите цветове на тази пола: бежово, бяло, пудровые. Между другото, полата-молив през лятото на 2013 г. не е задължително да се носят с блузами и ризи. Много по-интересно ще изглежда подобна пола с ярък топ без ръкави.
Летни поли 2013 г. (19 снимки)

Летни поли 2013 г. (19 снимки)

Летни поли 2013 г. (19 снимки)

Летни прави поли


Ако по някаква причина не искат да носят пола-молив можете да си закупите дълга пола директно намаляване. Само че не трябва да се омаловажава. Просто приятелка трябва да бъде преображен красива кърпа, например коприна и прозрачен шифоном. Това там можете да получите някакъв микс от класически, намаляване и откровени прозрачност. Разбира се, "са хранителните пликчета" по време на работа обувки не си струва, а тук гордо се разхожда по улиците на града е напълно допустимо.
Летни поли 2013 г. (19 снимки)

Летни буйни поли 2013


Отдавна този стил прагове не е популярна. Това лято всички пищни и въздушното ще бъде от значение. Обемът и високомерие прагове може да бъде постигнато благодарение на фасону (например, пола-камбаната или лале) или с помощта на рюши, голям брой слоеве поли. Жабо, дантели, ресни - всичко това е присъщо на подобен юбкам. Тя трябва да се проследяват на талията с широк колан и към дъното да се разширява. Цветът трябва да е кротък и спокоен. Не забравяйте, че този стил не е много подходящ пълен с момичета, тъй като тя е в състояние няколко пъти увеличаване на свещеника.
Летни поли 2013 г. (19 снимки)

Летни поли 2013 г. (19 снимки)

Летни поли 2013 г. (19 снимки)

Летните дълги поли


Разбира се, някои хора са скептично настроени към подобни фасону прагове, тъй като те напълно се крият съблазнителни крака момичета. Лятна пола трябва да бъде лесна, така че няма деним дълги поли в гардероба ви не трябва да бъде. Може би единствената нова функция, която се появява в дълги поли 2013 година, в сравнение с миналата година е асиметрия. Къси поли с дълъг влак изглеждат елегантни и женствени. Особено в комбинация с отворени летни босоножками. Бране до такава пола елегантен топ, вие ще получите луксозна облекло за посещение на официалното събитие.
Летни поли 2013 г. (19 снимки)

Летни поли 2013 г. (19 снимки)

Летните поли с мирис на


Това лято миризмата на заема почетното място на много фасонах прагове. Поли с аромат придават сексуалност, тъй като са в състояние да се подобри имиджа на крака. Тези прагове не трябва да бъдат тесни, е допустимо присъствието на гънки. Да пола с мирис на смотрелась луксозно, тя не трябва да бъде кратък. Понякога подобна пола може нещо да напомня на ориенталски кимоно. И задължително тя трябва да има заниженную на талията.
Летни поли 2013 г. (19 снимки)

Летни поли 2013 г. (19 снимки)

Летни поли 2013 г. (19 снимки)

Дантелени летни поли 2013


Дантелени поли изглеждат необичайно. Те могат да се носят не само кралски личности, но и обикновените жени. Такива луксозни дрехи могат да се носят буквално всеки ден. Най-интересно ще изглежда поли, в които се съчетават от дантела и прозрачен гипюр. Ами, просто мега секси елемент в гардероба. Цвят на подобни прагове може да бъде, както е спокоен и ясен. А ето и от комбинацията в една пола два контрастни цвята е по-добре да се откаже, поне до следващото лято.
Летни поли 2013 г. (19 снимки)

Къси поли


Лятото трябва да се крачета парадират. Да, и в горещо време, ни се иска да носите минимално количество неща. Така че ультракороткие поли отново не излезе от мода. Особено предизвикателно ще изглежда кожени къси поли. Разбира се, с по фасоном поли си струва да бъдат изключително предпазливи, тъй като една неправилна детайл начин може да ви направи пошлой. Мини полата трябва да бъдат най-различни, може би употреба на грах и клетка като чертежи.
Летни поли 2013 г. (19 снимки)

Летни поли 2013 г. (19 снимки)

Летни поли 2013 г. (19 снимки)

Характеристики на летните юбочек


Въпреки факта, че повечето поли, представени в колекциите на дизайнери, представени в светлата цветова гама, това лято няма да бъдем лишени от безумия. Апликация, змия кожа, дантела, пайетки и народна бродерия - това са основните декоративни елементи, които могат да се използват за декорация на поли. Между другото, не забравяйте за цветарски принте. На поли той изглежда много сладка.
Летни поли в състояние да помогне на жените да реши проблема с монотонността гардероб. Добрата пола, едно сако, няколко различни потници и вие ще получите желаното разнообразие. Следете модата и се наслаждавайте на лятото.