Всичко от света на
модата
» » Пролетни якета 2013-2014 13 снимка

Пролетни якета 2013-2014 13 снимка

5-10-2014, 20:13
2878
0
Ще мине малко време, и всички красиви жени ще могат да въздъхне с облекчение и да се носят леки пролетни якета вместо тежки и обемни палта и пуховиков. В тях момичето веднага се чувстват по-изтънчени, женствени и красиви. А в крайна сметка, няма нищо по-красиво от щастливи жени, които могат да носят това, което ги прави по-красиви и по-щастливи. Мода пролетни якета през 2013-2014 г. ще имат множество функции, за основните от тях сме говорим в статията.
Пролетни якета 2013-2014 13 снимка

В гардероба на жените има неща, без които просто не може да съществува нормално. Ако без още един рокля вие ще можете да излезете на улицата, без якета едва ли. Тя е нужна не само за създаване на стилни модели, но и за елементарна опазване на здравето. Затова пролетно яке трябва да заемат своето достойно място сред основния гардероба на всяка момичета.
През пролетта на всяко момиче, особено ако тя е налице напрегната ситуация и в личния си живот, не искам да си седя у дома и носталгия, така че те гордо вдигат глава и тръгват за среща, приключение. Защото, когато вървиш по улиците на града, на душата става по-лесно, освен това, улавя в себе си възторжени погледи на мъжете много хубаво. Но за разходки продължи колкото се може по-дълго и не слегли с температура след следващото посещение на пролетния парк, важно е да се облича топло.
Пролетни якета 2013-2014 13 снимка

Не си струва, разбира се, да забравяме, че момичетата често поставят модни страна на нещата по-висок от техния комфорт и полезни свойства. Въпреки че при правилния подбор на дрехи в своя гардероба могат да се научат да купуват качествени и в същото време модерни неща. Хубаво пролетно курточка може да се превърне в първата наистина универсална нещо, което ще ви подхожда по всички критерии.

Какви жилетки ще бъдат модерни през пролетта на 2013-2014 година?


От скоростта на промяна на модните тенденции може да започне кружиться главата. Определен стил на нещата може да бъде модерен в продължение на максимум една година, а след това, дори и ако външния вид на дрехи остана абсолютно нов, да го носят вече няма смисъл. Така че как ще изглежда модерно, а това подкопава репутация, както сред жените, така и сред потенциалните рицари и фенове. Така че ще трябва да актуализирате гардероба си достатъчно често, въпреки, че там да се скрие, на жените това доставя голямо количество положителни емоции.

Пролетни кожени якета 2013-2014


Може би на защитниците на целия живот на Земята са отишли на почивка, тъй като на изделия от кожа сега са актуални, модерни и търсени. Пролетни якета не е безопасно "кожена треска". Естествено предпочитание към по-добре даде естествени материали, тъй като те изглеждат къде по-интересно, отколкото изкуствени. Ако преди на мода бяха кожени якета приталенного силует, но сега ще трябва да спре своя избор на насипни, преки курточках, с големи яки и широки ръкави. Тази доста необичайна оригинално яке ще се слее с класически рокля - молив и с окъсани дънки.
Пролетни якета 2013-2014 13 снимка

Пролетни якета 2013-2014 13 снимка

Пролетни якета колоездачи


Както вече споменахме по-рано, кожата отново се оказа на върха на модата. Байкерские якета по-рано можеха да се осмелят да носят всички момичета. Тъй като тези дрехи са винаги изглеждаше агресивно и предизвикателно. Но сега дизайнерите са решили да облагородява този вариант подложка. Ключов елемент в тези якета ще бъде наклонена на замъка. Без него е просто невъзможно да връхни дрехи колоездачи. Но освен обичайната черен цвят, можете да изберете пролетта курточку на бежово, кафяво, сиво и бяло. Вие не може да се обърка, ако купи "косуху" от велур. В нея вие ще бъдете много стилен.
Пролетни якета 2013-2014 13 снимка

Пролетни якета 2013-2014 13 снимка

Къси якета 2013-2014


Едва ли този модел на яке ще спаси вашата долната част на гърба в студено и ветровито време, но въпреки това, къси якета ще бъдат в сила в скоро време. Такава прическа изглежда необичайно и веднага се казва, че собственикът на тази неща знае експерти в областта на модата. Може би, якета с дължина до кръста не може да се нарече практични, но за това, че те изглеждат красиво и интересно да се спори, не си струва. Съкратен пролетни якета приличат на болеро, така че те спокойно могат да се носят както за разходка, така и за вечеря в ресторант. Само не забравяйте, че тези неща трябва да умееш правилно да събере под функции на тялото. Жените с голям корем и големи бедрата е по-добре да избират по-дълги якета.
Пролетни якета 2013-2014 13 снимка

Пролетни якета 2013-2014 13 снимка

Пролетни якета 2013-2014 13 снимка

Дълъг вариант сака


Модерно момиче, особено тийнейджърите, по никакъв начин не искат да разберат, че е красиво изглежда не само ультракороткой дрехи. Дълго яке в 2013-2014 г. трябва да бъде украсена с необичайно яка, големи и ярки копчета, голяма цип и обемни джобове. За справяне с ежедневните задачи, т.е. ходене на работа и разходка такова яке вписва безупречно. Да, и за сигурност на женското здраве дълга пролетна курточка е това, което трябва.
Пролетни якета 2013-2014 13 снимка

Спортни пролетни якета


Пропаганда в спорта внася своите корекции в модерен вее. Спортни якета по-рано рядко можеше да види в колекциите на известните дизайнери. Но сега те призовават жените какво да правите себе си. А това е най-добре със спортно яке. Тя трябва да бъде права, без дъвка. Добре дошли наличието на ивици. Цвета трябва да бъдат сочни и ярки, но не неонови осветена.
Пролетни якета 2013-2014 13 снимка

Пролетни якета 2013-2014 13 снимка

"Сафари" отново е на мода


Ако обичате активно да прекарват време през пролетта и прогуливать в парка, въпреки дъжда и вятъра, а след това ще трябва да се обърне внимание на този вариант якета. Нейният цвят трябва да бъде свързана с природата, т.е. на пясък, златисто, зелено и кафяво - това е нещо, което трябва да бъде. Материалът трябва да бъде лек, тънък, плащевая плат ще пасне идеално.
Пролетни якета 2013-2014 13 снимка

В пролетни курточках трябва да присъстват всеки един ярък акцент. Това може да е яка, джобове, замък или качулка. Като цяло по-добре да изберете лаконичен модели якета без крещящи акценти под формата на комбинация от кожа и дантела, бродерия и така нататък.
А ето с цвета на пролетните сака може да експериментирате от душата. В своя начин на достатъчно да се постави акцент върху курточку наситен цвят, и вие ще бъдете неустоими. Следете най-новите модни тенденции на нашия сайт и да бъдете красиви.