Всичко от света на
модата
» » Топ 10 на най-страховитите атракции на света (фото и видео)

Топ 10 на най-страховитите атракции на света (фото и видео)

5-10-2014, 13:15
3623
0
А обичате ли вози? Ако смятате, че е детска радост, то със сигурност, просто не знаете, че има толкова ужасни атракции, че разчитам на тях ще се реши само смел.

Най-страшните атракции: топ 10


1. "Над покрива на света" . В Лас Вегас има много висока наблюдателната кула "Stratosphere", височината на които достига 350 метра, и това е втората наблюдение на наблюдателна кула на височина на западното полукълбо. Какво трябва да се отбележи и това невероятно място? В действителност, тя съчетава в себе си наведнъж три атракция не е за хора със слаби сърца.
Първо - кула "Big Shot". Името се превежда като "голям удар" и говори само за себе си. Вас усадят на платформа и облечен, а след това ще се издигнат на височина, равна на 329 метра, със скорост 70 километра в час. Открито е мястото беше през 1996 година, и то е "най-висш" на "Стратосферата".
Топ 10 на най-страховитите атракции на света (фото и видео)

Втората атракция, намира се тук - това е въртележка "Лудост" (което се превежда като "лудост"). Може би си мислите, че това е най-проста и обикновена въртележката, но тя се намира на височина от 300 м почти над пропаст, а още на 20 метра премахната от ръба на покрива. Вас раскрутят с доста значително ускорение, а след това ще бъде поставен с лицето надолу.
Топ 10 на най-страховитите атракции на света (фото и видео)

И накрая, вагонче "X " Scream". В него ви разгонят и насочват почти в бездната. Носа ремарке се срива над пропаст, и ще изглежда, че е на път да падне. Искат се возите в такъв луд вагончике, между другото, по-малко.

2. "Гигантски каньон" намира се в щата Колорадо в Америка. На самия ръб на скалата (да падне с него трябва да е не по-малко от 400 метра) са разположени люлки с дълги пръти. На Вас и на още трима души безумци усадят на тези суинг и ще се търкаля със скорост 80 километра в час над самата пропаст.
Топ 10 на най-страховитите атракции на света (фото и видео)

Между другото, за да посетите тази атракция, трябва да подпише документ, в който е посочено, че ски може да доведе до нараняване, падане и смърт. Заслужава да се обмисли!

3. "Катапулт" в увеселителен парк "Чудо остров" в Санкт-Петербург. До две огромни колоннам закрепени въжета, които осигуряват голямо напрежение и да позволи на капсула (тя е привързана към това най-тросам) да се издигат нагоре на височина 54 метра с огромна скорост. След това можете да се върнете назад, но след това отново взлетаете вече под въздействието на собственото си тегло и инерцията.
Топ 10 на най-страховитите атракции на света (фото и видео)

При тази капсула е в състояние да се върти около оста си, така че главозамайваща (в буквалния смисъл на думата) емоциите ще ви осигури. Подобна атракция има и на друго място, тя се нарича "Летящият Холандец", но на височина на повдигане по-долу и е само на 35-40 метра, но има фееричная осветление. А още можете да поръчате на видео и след това да видите своето уплашените лицето.

4. Зона за свободно падане в Парамаунте (Охайо) . Искате ли да проверите, страхуваш ли се на височина? Посетете този атракция. Той представлява стълб на височина около 100 метра и публикуваните в него платформа.
Топ 10 на най-страховитите атракции на света (фото и видео)

Първо вас ще се издигнат на върха на колоната, за да сте в състояние да проучи околността и да да се насладите на гледки, а след това буквално ще отправи надолу, за да сте усетили и разбрали, какво е свободното падане. Между другото, да падне вие ще бъдете със скорост от около 100 километра в час.
5. "Формула Рос" в "Ферари парк", намиращ се в Абу Даби (Обединени Арабски Емирства). Това е наистина най-бързите влакчета в света. Така, само за 5 секунди се развива скорост, равна на 240 километрам в час, което е изключително много. Претоварване почти сравними с тези, които изпитват астронавтите.
Топ 10 на най-страховитите атракции на света (фото и видео)

А тъй като скоростта на непосилни, всички катающимся се издават специални очила, които предпазват очите. Ще взмывать в небето на височина над 50 метра, а след това почти в състояние на свободно падане, изпратени надолу. Впечатляващо? Вижте видеото и ще разберете, какви емоции може да изпитате на този возите.

6. Също така в списъка влиза атракция "Smiler" , който е влакче в увеселителен парк, но не са съвсем обикновени. Първо, тук рекорден брой на мъртвите линии, а именно 14.
Топ 10 на най-страховитите атракции на света (фото и видео)

На второ място, най-високата линия се намира на височина от 30 метра. На трето място, може атракция инженери, под ръководството на психолози, на които е възложена задачата за подобряване на фактора страх.

Затова освен висока скорост (около 85 километра в час) и внушенията на височина можете да се наслаждавате на реалистични оптични илюзии: ярък слепящий светлина, лети в скиори спринцовки и др. Невероятно, но цялото пътуване отнема само 165 секунди, но впечатления ще останат за цял живот.
7. Влакче в увеселителен парк "Kingda Ka" . Тяхната уникалност се състои в запредельной височина, равна на 139 метра. Хидравличен механизъм разгонит ви за 35 секунди до 206 километра в час. Само си представете: огромна скорост и непосилни височина! За съжаление, през май 2009 г. в конструкцията поразени от мълния, която повредени механизъм.
Топ 10 на най-страховитите атракции на света (фото и видео)

Но е направен основен ремонт, който ще позволи напълно да се възстанови атракция и да се гарантира правилното и безопасно функциониране. Между другото, ако вие разглеждате снимка "Kingda Ka", можете да сте сигурни, че това е наистина изумително.

8. Влакче в увеселителен парк "Takabisha" разположен в Япония, са известни с това, че имат най-голям ъгъл на наклона, който е 121 градус. Първо ще се потопите в тунела, но първо ще отида толкова бавно, че ще забележите, като удари на сърцето си. След това двигателите разгонят кабина. Достигайки приблизително на средата на пътя, буквално се паднете с височина 43 метра надолу и само за няколко секунди разгонитесь до скорост от 100 километра в час.
Топ 10 на най-страховитите атракции на света (фото и видео)

След това още няколко виражей рязък завой и в края на пътя. Общата дължина на влакче в увеселителен парк е на около 1 километър, но такова разстояние ще бъде преодоляно невероятно бързо. В някакъв момент може да изглежда, че вие мишката в безтегловност, но сриват, буквално ще ви върне в реалността и ще се изплаши.

9. В близост до една от малки бразилски градове Форталеза намира уникален воден парк. Колкото той е известен? Това, че в него се намира най-високата в света водна пързалка. Между другото, записа все още не е победен. Височина е около 40 метра, а това се равнява на височина 14-етажна сграда.
Топ 10 на най-страховитите атракции на света (фото и видео)

Само си представете, какъв мащаб! Когато стигнаха до върха, може да се насладите на невероятната гледка, гледки пред вас е морето, палми, пясъчен плаж. Спускане с влакче в увеселителен парк - това е най-вече свободното падане, което трае само една 4-6 секунди. Но за толкова кратък период от време човек може да развие значителна скорост и ускори до 100-110 километра в час.

Между другото, атракция носи изговаряне на името "Insano" , което се превежда като "лудост". И това е наистина най-вече на лудост. Ако искате емоции, тест при спускането, за отпечатък за цял живот, тогава закупете видео с вашето спускане. Тези кадри могат да бъдат много забавни.
10. И още една атракция, влезли в класацията на най-лошите в света - това е "Zip World" в Бетесде (Северен Уелс, Великобритания). Той представлява длиннейшую в света зип-линия по целия Северното полукълбо, чиято дължина е около 1700 метра. Въжето е разположен над красив гранд каньон и над кристално чисто езеро, минава между планините.
Топ 10 на най-страховитите атракции на света (фото и видео)

Смелчаци първо завезут високо в планината, след това да им бъдат издадени костюми и екипировка, а след това се прикрепят към въже. В процеса на полет ще бъде поставен с лицето надолу, така че да може да се оцени красотата на природата, но и да изпитате страх от огромна височина. Хубаво по въже човек може да развие скорост, достигаща 160-170 километра в час. Атракция отвори през 2013 г., но той вече стана известен по целия свят и е обикалят главата хиляди смелчаци.

А вие бихте решили да разчитам на едно от изброените по-горе атракции?