• (12-03-2015, 08:44)   
  •   0   
  •  637 
Фотосесия с кучето

Радост от присъствието в дома си домашен любимец, те обзема всеки път, когато тискаете или чешете за ухото на любимата си куче? Разходки и игри ви съвсем не е в тежест и се гордеем с това да бъде господар на вашето кученце да изглежда великолепно? Тогава ще трябва да помислите за съвместна фотосесия! Смятаме, че да, защото ще бъде във възторг.

Идеи за фотосесия с кучето


Тъй като тези енергични животни е трудно да се задържи дълго на едно и също място, тогава най-доброто решение за фотосесия ще се превърне в разходка. На открито пространство кучетата се чувстват свободно, тичат, играят, веселие, така че дайте им малко време да изпуска пара и едва след това да се пристъпи към снимки. Много сладък на снимките изглеждат децата с кучета, особено малките кученца. Децата винаги трепетно се отнасят към домашни любимци и често между тях има съвсем други отношения, ако имате домашни любимци и с възрастни. Обикновено кучета с голямо търпение се отнасят към шалостям деца, което позволява на вылазить към себе си главата в истинския смисъл на думата. Просто попитайте детето си прегръдка на кучето, а останалата част ще направи своя фотограф. А ако искате забавни снимки, и кучето е носител на чаровната мордочки, рассмешите на бебето или да му кажа покривляться пред обектива на камерата. Вие още дълго ще се смеят на тези снимки.
Като участва в фотосесия с кучето, чувствайте се расковано, и избор на поза за теб ще престане да бъде от първостепенно значение. Най-добре изглеждат седящи пози, тогава и вие, и вашият любимец ще попаднат в кадър напълно и в близък план.
Снимат с кучето си по всяко време на годината. През лятото може да се играе във вода, през есента ефектно изглеждат снимки на фона на разноцветни листа, ами и зимата - време за приказки, особено магически изглежда образ на красива момиче с куче в фотосесия на снега .
Фотосесия с кучето

Фотосесия с кучето

Фотосесия с кучето

Фотосесия с кучето

Фотосесия с кучето

Фотосесия с кучето

Фотосесия с кучето

Фотосесия с кучето

Фотосесия с кучето
Заедно с"Фотосесия с кучето" също четат: