• (12-03-2015, 08:45)   
  •   0   
  •  755 
Фотосесията с хъски

Сибирското хъски е една от най-старите породи кучета, отгледани за езда в Далечния Изток на Русия. Сега тази порода е придобила почти повсеместен модел на популярност, и да се срещне с нея по улиците на техния град се превърна в често срещано явление. Може да се каже, че хъски - това е модерна порода кучета.
Ако вие сте щастлив домакин на такова чудо, то със сигурност ще искам да се похвали с вашия домашен любимец, не само пред минувачите по улиците, но и остави дълга памет чудесни снимки.

Новородените момичета с хъски


Планираната фотосесия с кучето се извършва най-добре на открито - в парка, площада, на брега на река или море. На разходка кучето ще бъде удобно да се бутам в неограничени количества, за да играят и да лудуват, а вие ще можете спокойно да се присъединят към вашия домашен любимец, в крайна сметка получаване на отлични динамични снимки. Вземете със себе си любимите играчки хъски и стреляй куче "в полет". След известно време, когато силата на кучета ще изтече, вие можете да използвате този миг и да направите снимки, седнало или легнало положение, например. За целта може да използвате настилка или просто се хранят с трева. Ако кучето разбира командата "седни" или "лъжа", възползвайте се от тях и го поставете на домашния любимец до себе си. Фотограф да може да вика домашен любимец на име, след това работят прекрасни портретна снимка.
Отлична идея ще се превърне в новородените деца с кучета хъски. В края на краищата децата са същите енергични и жизнерадостни и с радост ще се съгласят с всички искания, свързани с играта с домашен любимец. За да получите най-различни подвижни снимка, достатъчно ще бъде да стреля бебето и кучето в специален режим, където камерата улавя всяко движение и след това да изберете най-успешните. Но и статични фотосесия с хъски на снимката изглежда много впечатляващо, особено, ако сте подготвили някакво интересен реквизит.
Фотографируйтесь с любимия хъски по всяко време на годината, във всеки сезон има моменти, които могат да бъдат от полза победи в една фотосесия.
Фотосесията с хъски

Фотосесията с хъски

Фотосесията с хъски

Фотосесията с хъски

Фотосесията с хъски

Фотосесията с хъски

Фотосесията с хъски

Фотосесията с хъски

Фотосесията с хъски
Заедно с"Фотосесията с хъски" също четат: