Всичко от света на
модата
» » Как да стане гъвкава и пластичной?

Как да стане гъвкава и пластичной?

6-10-2014, 19:54
930
0
Всяко момиче мечтае да бъде гъвкава и пластичной, защото благодарение на него може да стане по-грациозной и изтънчени. Така че върху развитието на тези качества трябва да се работи постоянно.
Някои момичета могат да се похвалят с естествена гъвкавост, те наистина голям късмет. Защото те, дори да е вече по-възрастните хора могат без проблеми да седне на канап. Въпреки че научно не е доказано, че гъвкавостта може да бъде наследствен.
Как да стане гъвкава и пластичной?

Гъвкавостта се изразява не само във възможността да смаже крака зад главата си, това е способността да чувстват и да управлява всяка клетка от тялото си. В природата най-гъвкави същества са всички представители на котки. Само една котка може да безшумно се промъква към жертвата си, само тя може леко гладиться цялото си тяло за крака на собственика и само котка може да остане цяла след падане от височина. Всичко това благодарение на супер развити способности изгибать тялото си.
Гъвкаво тяло е доказателство за здравето на ставите и гръбначния стълб, така че всеки човек трябва усилено да работи върху него.
Повечето мъже са сигурни, че гъвкавите жени безумно секси, и в леглото са истински богинями. Това се дължи на факта, че гъвкавостта позволява в максимална степен да реализират всичките си фантазии.
Най - пластични спортове са художествена гимнастика и танци. Особено гимнастки са в състояние заворожить своите движения. Понякога възниква усещането, че профессионалок просто няма на костите, толкова умело, те могат да се огъват и собственото си тяло.
Как да стане гъвкава и пластичной?

Всеки човек трябва да разбере, че гъвкавостта е нещо, което има всеки от нас в детството. Просто някои родители веднага започват да се справят със своите бебета и все още развиват тези способности, а други - не обръщат внимание на гъвкавост и в крайна сметка си дете на 10 години вече не е реално седна на канап .
Да станат пластични е възможно във всяка възраст и условия. Извършване на правилните упражнения дом, вече съвсем скоро ще могат да седне на влакното, се превърне somersaults и могат да стигат пръстите на ръцете до краката.

Как да стане гъвкава и пластичной дома?


Преди да се пристъпи към растяжкам всеки човек трябва да овладеят основни правила за безопасност.
Опитайте се у дома извърши няколко прости упражнения: станете прави, докоснете пръстите на краката. Ако не ви излиза това, тогава уникално трябва да развие гъвкавост, само не си мислете, че след една седмица да изпълнява упражнения можете да седна на напречната канап.
Упражнения за развитие на пластичност трябва да се изпълнява постоянно. За удобство е по-добре график.
Наистина добри резултати могат да станат очевидни вече месец, но с гъвкавостта на всички поотделно. Така че не се обезкуражавайте и не се потапяйте ръцете си.
Как да стане гъвкава и пластичной?

За стрии трябва да имате специално облекло, тя може да бъде в няколко размера по-голяма.
Всички упражнения трябва да се изпълняват бавно, плавно и без надрывов. Вие не трябва да изпитват болка, всичко трябва да бъде комфортно. В края на краищата, вие искате да станете по-пластичной, а не да получите олимпийски медал.
Упражнения по-добре в добро настроение и сутрин. Вие ще получите голям заряд от положителни емоции, които ще бъдат достатъчни за през целия работен ден.
В тренировки трябва да се обърне внимание на всички мускулите. Гъвкавост - това е взаимодействието на всички мускулни групи, така че не може да дръпне краката си, и напълно изоставя ръце.
За разтягане в продължение разработени цели на програмата на различни специалисти. Възползвайте се от тях.

Комплекс от упражнения за развитие на гъвкавост и пластичност


Това отидете на пода, ръцете, които имаме на разположение под 90 градуса от тялото, краката са прави. Десния крак сгибаем в коляното и се опитваме да я докосне пода с лявата ръка. Същото правим втори мач. По този начин се разтягат мускулите на краката, гърба и страничните мускули на пресата.
Седнете на пода, краката си прав, просто тянемся ладошками до пальчикам на краката. Не прегъвайте колене и не халтурьте. Вие растягиваетесь за себе си, така че правете упражнения честно. 20 пъти.
Как да стане гъвкава и пластичной?

Седнете на пода, коленете под попой, ръцете зад главата, лактите се разтварят. Бавно започваме да се изправи, след това плавно опускаемся обратно. 30 пъти.
Това отидете напълно на пода, ръцете са директни в горната част на главата, краката са прави. Повдигнете единия си крак до прав ъгъл, обхватываем си ръка и ние издърпайте в посока на главата. 20 пъти за всеки крак.
Как да стане гъвкава и пластичной?

Ставаме направо, десния крак е поставен напред и сгибаем си. Опитваме се подмазвам колкото е възможно по-долу. За всеки крак по 15 пъти.
Изходно положение, както и преди. Крауч закопчалката на стъпалото и се опитайте да не вдигате ръцете напълно да се изправи. Това са така наречените сложни., изм. 25 пъти.
В домашни условия за развитие на гъвкавостта на достатъчно просто. Необходимо е само вашето желание и готовност да стане по-добре.

Видео за това как да развиват гъвкавост в домашни условия:


Интересен по темата
Как да се научите да седне на влакното
Как да се научите да седне на влакното
Как да се научите да седне на кордата: ефективно разтягане на всяка възраст Научете всичко за това как да се научите да седне на влакното. Не
Стрипластика в домашни условия
Стрипластика в домашни условия
Как да се стрипластикой: убеждава упражнения Стриптийз пластмаса - това е чувствен танц, съблазняване техника и управление на тялото.
Упражнения за разтягане на гръбначния стълб
Упражнения за разтягане на гръбначния стълб
Упражнения за гръбначния стълб в домашни условия: правилната поза и здравословно обратно Болка в гръбначния стълб е способна да наруши ритъма