Всичко от света на
модата
» » Как да премахнете мазнините от страните в домашни условия

Как да премахнете мазнините от страните в домашни условия

6-10-2014, 19:54
537
0
Как да премахнете мазнините от страните в домашни условия? Въпросът е доста актуален. Милиони жени ежедневно страдат от проблеми в тази зона. Какво да правите, ако искате да се отървете от двете страни, но няма време за посещение на фитнес? Отговорите ще намерите в нашата статия.
В желанието си да премахне в тялото си проблемную зона, трябва да се разбере, че това е дълъг и усърден труд. Истински резултата не се появи в рамките на три ден или седмица. Вашата задача е внимателно да изпълнява всички препоръки и да не се пропуснат ръце.
Как да премахнете мазнините от страните в домашни условия

За да можете да носите прилепнали неща и при това не комплексовали поради окачени на мазнини, вие трябва да спазвате три правила. Първото нещо - спорт и физически упражнения, и второ - правилното хранене и диета, а третото - на тяло. Помислете за всяко правило по-подробно.

Как да премахнете мазнините от двете страни с помощта на физически упражнения


Женското тяло изградени по такъв начин, че да отслабна в двете страни, много трудно. Освен това, проблемът с група може да бъде не само при страдащи от пълнота, но и худеньких момичета. Не забравяйте едно много важно нещо - да променят своето тяло могат да бъдат винаги. Достатъчно е просто да забравите за мързела и да започне да действа.
Най-популярният начин за намаляване на бока, е обръч. Всички го знаят още от училищните години. Когато бяхме деца, обръч е за нас забавление, а сега трябва да стане твой приятел в борбата за перфектното тяло. Избора си в hula-обръч, имайте предвид, че той трябва да бъде тежко и завъртете му трябва един час на ден.
Освен това върти обръч трябва всеки ден. С оглед на дневна натовареното можете да кажете, че не разполагате с цял час за обръч. Но, в действителност това не е така. Вие лесно може да се обърне в hula-обръч, гледането на любимата си предаване по телевизията.
Ще помогне за премахване на бока упражнения за наклонени мускули на корема. Това отидете на дясното рамо, дясната ръка, директен отделена настрана, образувайки с тялото на 90 градуса. Лявата ръка сгибаем в лакътя и го постави пред себе си. При това положение, приподнимаем корпус, позовавайки се на лявата си ръка. Изпълняваме по 40 пъти на всяка страна.
Друго полезно упражнение, за да се отстрани. Това отидете на мат, върти здраво срещу към пода. Краката са сгънати, стои на пода. Сега трябва да приподняться и в това положение докосване на дланта на крака. На всяка страна правим по 40 пъти.

Почистваме бока с помощта на доставка


Искат да се отървете от выпирающих отстрани, вие не трябва да се гладува. Това е погрешно схващане, че човек, седнал на диета няма проблем в тази зона. Само правилната храна може да направи тялото си здраво и красиво.
Как да премахнете мазнините от страните в домашни условия

В двете страни съдържа много мазнини, тялото му съхранява в случай на глад. Така че изнуряя себе си диета, ще доведе до това, че всяка малка част от храната ще бъде отложено във формата на жирка на двете страни.
За да избегнете това, яжте здравословна храна. Всеки ден трябва да яде пресни зеленчуци и плодове. От месото по-добре да се предпочитат варени курятине. Не забравяйте за нежирных видове риба. Е, и разбира се, млечни продукти отлично помага в борбата с мазнините в двете страни.
В желанието си да намалят обема, вашият организъм ще получи всички необходими за нормалното функциониране. В противен случай вие не похудеете без вреда за здравето. Някои хора могат да ви съветва диети, които гарантирано ще ви спаси от двете страни. Но, това едва ли ще се случи.
Откажете се от вредните храни, спазвайте режим, и вие сте длъжни да похудеете в двете страни.

Как да премахнете бока с помощта на масаж


Масаж може би не по-малко ефективен за премахване на страните от физически натоварвания. Той е в състояние да загрее и да засили процеса на изгаряне на мазнините в двете страни. Масаж на двете страни трябва да бъде трудно, бъдете готови за това, което ще бъде много болезнено.
Как да премахнете мазнините от страните в домашни условия

За да извърши процедурата може да бъде самостоятелно, въпреки че от посещение на специалист резултат, който ще видите по-бързо. Особено масаж е полезен за тънка момичета, които все още има проблеми със страни.
Ако сте решили да се провежда масаж със собствените си ръце, ще дойде по-удобно разогревающий крем и труден масажна ръкавица. Само не забравяйте, че масажът трябва да бъде силен, не пощади себе си.
Както виждате премахване на бока в домашни условия съвсем наистина. Просто трябва да се въоръжите с търпение и да работят върху себе си редовно.