Всичко от света на
модата
» » Упражнения за вътрешната част на бедрата

Упражнения за вътрешната част на бедрата

6-10-2014, 19:55
1507
0
Упражнения за вътрешната част на бедрата помогне да се справят с най-тежката проблемна зона по тялото на жената. Ако искате да носите мини поли, рокли, бански костюми и при това не е пълна, защото от краката си - да започне да действа.
Спорт обичат далеч не е всичко. И напразно, защото никоя диета в света, нито едно гладуване няма да могат да премахване на мазнините и стягат кожата. За нашето тяло е тънък и годни, на мускулите е необходим тонус и натоварване. Колкото по-интензивно ще е натоварването, толкова по-бързо ще получите перфектно тяло.
Упражнения за вътрешната част на бедрата

Ще се съгласите, е хубаво да има възможност да носите абсолютно всички неща, без да се замисляме за това, че в тях се смотритесь грозно. За да имате пълна свобода в избора на дрехи, от вас се изисква едно - перфектното тяло. Да му е възможно само чрез aligners правилно хранене и фитнес.

За съжаление, в тялото на жената много проблемни зони, е особено трудно да се справят с излишните сантиметрами в областта на бедрата и краката. А нали искате да се носят моден бански костюм и виж стройни крака. Вашето желание може да се въплъти в живота си, но за това трябва да работим.
Днес ние с вас да разгледаме комплекс упражнения за вътрешната част на бедрата. Трябва да знаете, че мускулите в тази зона се стягат трудно. За да се постигне резултат, ще ви се наложи редовно да се прави, за предпочитане е 4 пъти в седмицата. Работя на тази зона е необходимо в рамките на тридесет минути.
Упражнения за вътрешната част на бедрата

Упражнения за предпочитане всеки ден да изпълнява различни. За да мускули, не привыкали. Тогава резултатът ще можете да видите много по-бързо.
Извършване на всяко упражнение, винаги напрежение на мускулите, не може да извършва физически на товара в пода на сила.

Комплекс упражнения за вътрешната повърхност на бедрата


Всеки вид спорт започва с загрявка, така че в никакъв случай не пренебрегвайте него. Мускулите на вътрешната повърхност на бедрата може много лесно да се дръпне, за да се избегне това, трябва да се затопли мускулите.
За загрявка подходящ бягане или скачане на скакалке в продължение на пет минути. След това може със спокойна съвест да пристъпи към общия комплекс упражнения.

 • Това отидете на мат, върти здраво срещу към пода, краката под ъгъл от 90 градуса повдигнати над пода. Сега бавно се разрежда с крака до друго. Без резки движения, 20 пъти по-малко.

 • Изходното положение е същото. Само сега на краката трябва да се прави. Вдигаме нагоре и постепенно се разрежда. Както винаги правим всичко бавно, като за начало спри 20 пъти.

 • Дойде време да треперя. Вярно е, че не е съвсем обикновено. Ставаме по-точно, на гърба е прав, петите заедно, чорапи врозь. И в това опасно положение започваме да треперя. Ако ви е трудно да запазите равновесие, може да се придържаме с ръка на стола.

 • Добре подтянет вътрешната повърхност на бедрата следващото упражнение. Ставаме директно, на ръка се придържа към една маса, на стол или стена. И започваме да се взимат крак напред, надясно и назад. Същото правим и за другата страна. Само на един крак трябва да се изпълни с най-малко 100 махов.

 • Това отидете на капитан на дясната си страна. Правим махи краката си до ъгъл от 45 градуса. Мускулите трябва да бъдат обтегнати. По сто пъти за всеки крак.

 • Изходното положение е същото. Само сега на парламентарно крак согнутую в коляното. По 50 пъти.

 • Следващото упражнение е най-ефективно. Това отидете на дясната си страна. Десният крак прави, лявата согнута в коляното и се отнася им пол, покриване на една пряка се справи. От тази позиция започваме да вдигне десния си крак. Поне трябва да направите 30 пъти. За утяжеления може на поднимающуюся крак сложи гантелю. Повтаряме упражнението за левия крак.

 • За следващото упражнение ще ви се наложи топката, като например футболен. Вашата задача е да задържите го между краката си и играе с него в това положение 5 минути.

 • Ставаме прави, краката са широко разтварят настрана. Приседаем в това положение 50 пъти.

 • Ставаме на четири крака, се разпределят на десния си крак настрана, така че той е с тяло на 90 градуса. Сега отрываем крак от пода и повдигнете я нагоре. Поне на един крак трябва да се направи с 15 пъти. • След изпълнение на всички упражнения трябва да отпуснете мускулите. За целта можете да седнете в поза лотос или просто раздвинув крака към участък един по един към всяка.
  Упражнения за вътрешната част на бедрата

  Упражнения за вътрешната част на бедрата изпълнява лесно. След две седмици тренировка ще видите страхотни резултати, важното е да не се правят с тялото си.

  Интересен по темата
  Как да се научите да седне на влакното
  Как да се научите да седне на влакното
  Как да се научите да седне на кордата: ефективно разтягане на всяка възраст Научете всичко за това как да се научите да седне на влакното. Не
  Упражнения за разтягане на гръбначния стълб
  Упражнения за разтягане на гръбначния стълб
  Упражнения за гръбначния стълб в домашни условия: правилната поза и здравословно обратно Болка в гръбначния стълб е способна да наруши ритъма