Всичко от света на
модата
» » Упражнения във вода за отслабване

Упражнения във вода за отслабване

6-10-2014, 19:55
2692
0
Водата - това е не само източник на живот, но са и перфектен помощник в създаването на перфектното тяло. Сега е лято, а това означава, че пред вас се разкрива различни възможности. Не пропускайте своя шанс и доведете най-накрая тялото си в ред. Изпълнение на някои упражнения във вода, лесно можете да отслабнете толкова силно, че като се върнете от почивката си, на вашите колеги и познати завидят не само тен, ами и точеной фигурке.
Упражнения във вода за отслабване

Тренировка във вода няколко пъти по-ефективни от всички останали физически натоварвания. Всичко е въпрос на свойствата на водата. Изпълнение на упражнения под вода, на практика ние не се уморяваме, и следователно можем да правим по-дълго време. Освен това водните упражнения отлично тонизират и стягат обвисшую кожата . Както можете да видите, водна физическо възпитание, има много добродетели, така че спри което се насладите на плажа - отиваме във водата и да отслабвам.
Упражнения във вода, може да изпълнява абсолютно всички хора и дори тези, които не могат да плуват. Всичко, което ви е необходимо за такава тренировка е наличието на големи количества вода, удобен бански и желанието си да стане по-добре.
За да отслабнете във вода, трябва да се правят редовно и колкото може по-дълго да изпълнява едно упражнение. За един манш във водата изпълнява 5 упражнения, като се започне от десет до сто пъти. За да се появи в резултат от правенето на вода ви е достатъчно просто да се движат, а не да лежи върху надуваем дюшек.
Упражнява във вода можете да работя по абсолютно всички мускулни групи. Предлагаме ви да се запознаете с подбрани някои упражнения.

Ефективните упражнения за


Бягане на място. Да се устои във водата на едно място е изключително трудно. Но трябва да опитаме. Влезте във вода до кръста и започнете да избяга. Ако не успее да щракне на едно място, не се притеснявайте. Важното е да не се спират и бягай колкото се може по-дълго. Не се притеснявайте, че в очите на околните изглежда смешно, просто отидете до водата по-дълбоко и никой няма да забележи с какво се занимавате.
Махи краката. За изпълнение на това упражнение вие трябва да отидете на такава дълбочина, че водата докосна гърдите си. Вземи удобна позиция и последователно повдигнете десния крак, след това левия до прав ъгъл. За постигане на максимален ефект от упражнения докосвайте с ръка вдигната на крак.
Упражнение за ръце. По принцип плуването е най-ефективното упражнение. Но тя може да изпълнява само тези, които умеят да го правят. Ако не можете да се похвали с успехи в завладяването на водните простори, не се отчайвайте, специално упражнение ще направи вашите ръце подтянутыми и силни, без кроля и брасса. Влизайте във водата до шията, се разрежда ръцете настрана (тъй като че ли искате да прегърне целия свят) и соединяйте дланите пред себе си. Това упражнение се плашат не само ръцете, но и на гърба.
Упражнение във вода за пресата. По-безопасно да го извършват на малка дълбочина. Отида по гръб, поставете ръцете пред себе си, дланите гледат надолу. Издишване - натиснете колене до гърдите си, на вдишване - да се връщаме в изходна позиция.
За да горят колкото се може повече калории, попрыгайте във водата. Въпреки липсата на въжета, повярвайте ефектът ще се забележи. Още повече, скочи на морски вълни безумно забавно.
Крутим под наем. За по-лесно изпълнение на упражнения ви се наложи надуваема възглавница. Отида по гръб, поставете възглавница под главата си и крутим в това положение вертикални педали. По този начин, вие нагружаете не само мускулите на краката, но и натиснете с гърба си.

Определено, плуване в различни стилове е най-ефективно упражнение за отслабване. Ако знаете как да го направите, плуват далеч колкото е възможно по-дълго. Тренирайте своята издръжливост, да овладеят нови стилове и вече в края на почивката си ще видите как се е променило вашето тяло.

Да се отдадете на вода не само е полезно за тялото и здравето, но и забавно. Тренировка под вода през лятото е чудесна алтернатива на занимания във фитнес залата.

Интересен по темата
Оформяне уроци за бързо отслабване
Оформяне уроци за бързо отслабване
Упражнения за шейпинга: ритмическая гимнастика за съблазнителна фигура Един от най-полезните занимания при намаляване на теглото е оформяне.
Упражнения с обръч за отслабване
Упражнения с обръч за отслабване
Обръч за красива фигура: ценен инструмент в действителност отслабване Отивам да отслабнете без изтощителни упражнения и тренировки, е хубаво да
Упражнения за разтягане на гръбначния стълб
Упражнения за разтягане на гръбначния стълб
Упражнения за гръбначния стълб в домашни условия: правилната поза и здравословно обратно Болка в гръбначния стълб е способна да наруши ритъма