Всичко от света на
модата

Спортна диета за отслабване

6-10-2014, 19:55
969
0
Ако сте решили да доведе тялото си в пълен ред и при това да не навреди на организма, спортна диета за отслабване е това, което ви трябва!
Най-сигурният и евтин изглед спортни натоварвания по право се счита за спортно ходене. И нищо чудно - за нея не трябва нито от допълнително пространство, нито специална екипировка. Най-трудната задача ще бъде да намерите достатъчно мотивация, преодоляване на собствените си мързел и привикне към идеята, че е необходимо да се прави ежедневно. Е, добро самочувствие и стройна фигура ще е награда за вашите произведения! Влизам всеки ден поне по половин час такова ходене, вие значително подкачаете седалището и прасците, подарете прес.
Спортна диета за отслабване

Диета тази е идеална за всички хора, които избират спортния стил на живот. Той е напълно балансиран, и се състои от 55 % от въглехидрати, на 15 - от белтъчини, и на 30 - от мазнини. От въглехидратите и мазнините, тялото може да събере енергия, а белтъците са необходима основа за увеличаване на мускулната маса.
Нека да разгледаме като пример няколко възможности за избор от менюто спортни диета за една седмица.

Меню спортни диета за момичета


Първи Вариант:
Закуска: чаша нискомаслено прясно мляко, 100 гр. мюслей, на пара, варени яйца и няколко плодове по ваш избор
Втора закуска: чаша сок от моркови или сок от ябълка, малко обезмаслено извара
Обяд: парче варено пиле (може задушени), 1 картоф в униформа, 1 плод
Следобедна закуска: нискомаслено натурален кисело мляко плодове в неограничени количества
Вечеря: 200 гр. Пече риба, една шепа сварен боб, лека зеленчукова салата
Втори Вариант:
Закуска: 1 плод, 100 гр.геркулеса, чаша обезмаслено мляко
Втора закуска: плод, шепа див непреработен ориз
Обяд: парче се пече пиле, малко див ориз
Следобедна закуска: чаша зеленчуков сок, чаша натурален обезмаслено кисело мляко
Вечеря: парче говеждо месо малко варена царевица
Трети Вариант:
Закуска: ябълка, омлет в двойно дъно , шепа гречи
Втора закуска: грейпфрут, ниско съдържание на мазнини извара
Обяд: варено говеждо месо, зеленчуци смес на вкус или зеленчукова салата
Следобедна закуска: кисело мляко
Вечеря: пилешко, салата от зеленчуци във всякакви количества
Спортна диета за отслабване

Спортна диета една от малкото диети, на които е позволено да се яде бял хляб и картофи, при условие, че други мазнини от животни, ще бъдат изключени. Те дават на организма необходимото количество калий, което е най-полезно начин влияе върху укрепването на сърдечния мускул, помага за облекчаване на напрежението с кръвоносната система, нормализира налягането.
Също по безспорен плюс е това, което ядете вие ще можете в рамките на 20 минути след тренировка . Диетолози и фитнес-треньор препоръчват лека закуска купа обезмаслено сирене със сушени плодове, или постно варено месо със зеленчукова гарнитура. Ако се чувствате след тренировка уморени и измотанным, можете да си позволите сирене, банани, черен шоколад авокадото. Всички тези продукти се считат за естествени природни антидепресанти. Те са много полезни и се приема, че те съдържат в себе си така наречения хормон на щастието.
В почивките между храненията можете да пиете шейкове със съдържание на всички необходими полезни вещества. Трябва да се пие поне за няколко часа преди тренировка или по време на спортни натоварвания ще бъде зает, за да утирать пот, а не да се концентрира върху натоварвания. А след тренировка можете да си позволите да пиете колкото искате течност. Това ще предотврати обезводняването на организма. Пият всякакви сокове, в идеалния случай пресни, зелен чай с всички добавки, плодови плодови напитки, плодови напитки, просто вода.
Спортната диета е отлично допълнение към всеки спортен програма, и в комбинация от тези два фактора ще ви помогнат да доведе фигурата и здравето си в перфектно състояние!
p.s. вие също така ще бъде полезно да прочетете за английска диета за 21 дни и за яйчената диета за отслабване.

Интересен по темата
Средиземноморската диета за отслабване
Средиземноморската диета за отслабване
Средиземноморската диета за отслабване: гаранция за по-здравословен и дълъг живот Средиземноморската диета е призната от диетолози от цял свят.
Диета Инны Воловичевой скокове
Диета Инны Воловичевой скокове
Диета Инны Воловичевой скокове: тайните на участниците "Дом-2" Отслабване по метода на Воловичевой - модерна и ефективна диета, резултатите от
Диета при дисбактериозе червата
Диета при дисбактериозе червата
Какво да ядем при дисбактериозе: продукти за подобряване работата на червата При дисбактериозе червата диета е основен принцип на лечение.
Ползи от нар за отслабване
Ползи от нар за отслабване
Ползи от нар за отслабване: невероятни плодове Гранат и неговите свойства. Ползи от нар за отслабване и прочистване. Система на хранене, на
Боб за отслабване
Боб за отслабване
Ястия от боб за отслабване: стройность с помощта на бобови Боб диета е добре, защото позволява без остро чувство на глад и свързаните с него
Доматен сок при намаляване на теглото
Доматен сок при намаляване на теглото
Отслабнете с доматен сок: домати срещу калории Основното предимство на диетата на доматен сок - по възможност без стрес да се разделите с
Шипка за отслабване
Шипка за отслабване
Шипка за отслабване: ползите организма Отслабване с помощта на шипка включва в себе си различни видове диети в шипка и употребата на различен