Всичко от света на
модата
» » За домашни маски за отслабване

За домашни маски за отслабване

6-10-2014, 19:55
1241
0
Домашни маски за отслабване - това е прекрасен начин да се въвеждат на вашето тяло в тонус, без много разходи. В края на краищата, за да изглеждат добре не е достатъчно занимания фитнес три пъти в седмицата. Всяка жена трябва да се грижи за състоянието на кожата не само на лицето, но и на тялото.
За домашни маски за отслабване

Преди да започнете провеждане на процедура тайна трябва да разбера някои моменти. Първо решете с изглед тайна, разберете, че за него трябва да си купя, какви са противопоказанията.

Всички тайна обединява едно нещо - те оказват положителен, ободряващ ефект върху кожата и помага за намаляване на проява на целулита.

Предимства на • спомага за ускоряване на процеса на възстановяване и почистване на кожата;

 • показва значителни запаси от токсини под формата на течност;

 • засилване на кръвообращението;

 • прави кожата по-подтянутой, стегната, еластична;

 • има успокояващ и релаксиращ ефект върху целия организъм.


 • Как правилно да


  Всички маски се разделят на два вида: такива, които помагат за отслабване и намаляване на обеми (те се наричат топли), и студени, те са предназначени за това, което прави кожата по-привлекателни и по-здравословни. Така че първо решете какъв резултат искате да видите в резултат на това.

  Да се започне процедура за нужда от почистване на кожата търкане. Не е задължително да прекарва твърд пилинг, всичко зависи само от личните особености на вашата кожа.

  Сместа се нанася върху подготвената тялото равномерно. Ако маска за тайна се превърна течност и ви е трудно да я нанесете, просто добавете малко нишесте или брашно.
  Обвиване на тялото е невъзможно без храна филм. Това е следващия етап в тази процедура. Я се наложи голямо количество (всичко зависи от вашите габаритных параметри). След нанасяне на сместа в кожата, трябва да обмотаться с фолио. Благодарение на нея се създава "парников ефект" и маска действа по-ефективно.
  Ако се стремите да отслабнете, трябва да изберете горещо приключи . Затова трябва да мислим пот. За това непременно трябва да се носят отгоре-топли неща (затопляне шорти или колан, може да се постави върху плътен спортен костюм).
  По-нататък идва време за активни движения: танци, бягай, скачат на скакалке. От този ефект ще бъде просто страхотно. Бъдете готови за това, което ще стане буквално мокри от пот, тялото ви ще изгори, и най-вероятно ще изпитате лек дискомфорт. Но, резултата, който ще видите в крайна сметка определено се хареса.
  В идеалния случай обвивка трябва да се провежда от 30 мин до час. Ами всичко зависи от това колко сте търпеливи, защото не всеки може дълго да издържи, когато тялото изгаря на огъня.
  За да се получи желания ефект препоръчваме провеждане на процедура чрез един-два дни.

  Противопоказания • чувствителна кожа;

 • разширени вени;

 • по време на бременност;

 • проблеми със сърцето;

 • висока температура и ВЗЕМАНИЯ.


 • Домашни маски рецепти


  Водорослевое. Нейната основа са водорасли водорасли или морски водорасли. Може да се използва като сухи водорасли, така и пресни. Да се подготви маска просто: в необходимото количество водорасли (зависи от обема на тялото) се добавят 2 л. вода. Оставяме на тридесет минути, след това се парцел в тялото.
  Медово-синапено. Помага да се отървете от 3-5 см в цялост само за 10 процедури тайна. Вземете две супени лъжици прах от горчица, 4 супени лъжици мед. Разтопете меда, междувременно добавете горчица на прах и малко топла вода, сега смесете мед с горчица смес и смело нанасяйте на тялото. Тази маска е доста твърда, кожата буквално ще горят.
  Кафе. Не си струва да се вземат готови мляно кафе. По-добре мелене на зърно, се добавят 3 супени лъжици сметана и маската е готова.
  За домашни маски за отслабване

  Шоколадово. Едно от най-популярните потребителите в изложбена зала - това е шоколад. Тя ще ви даде много положителни впечатления, защото освен красива кожа, можете да се насладите на прекрасни аромати. Тъй като шоколад сега струва не е евтин, може да го замени с какао.
  Тази процедура можете да направите във всеки удобен за вас момент. Така че е задължително да се поглезите.

  Интересен по темата
  Маска от кафе: изберете най-добрата
  Маска от кафе: изберете най-добрата
  Маска от кафе: ефективно и много хубаво Днес все голяма популярност се ползват маските от естествен смляно кафе. В рамките на тези цели се
  Тайна за отслабване в домашни условия с мед
  Тайна за отслабване в домашни условия с мед
  Тайна за отслабване в домашни условия с мед: вкусно и полезно На никого не си струва още веднъж да напомня за лечебните свойства на меда. Освен
  Маска за лице от роза глина
  Маска за лице от роза глина
  Маска за лице: розова глина - това е най-добрата грижа за най-нежната кожа Козметична глина - това е уникално природно средство за грижа за
  Тайна за отслабване в домашни условия с горчица
  Тайна за отслабване в домашни условия с горчица
  Тайна за отслабване в домашни условия с горчица - това е хубаво и ефективно! Синапено обвивка представлява козметична процедура, която се
  антицелулитни маски в домашни условия
  антицелулитни маски в домашни условия
  Антицелулитни маски в домашни условия В преследване на идеалната фигура си струва да опитате популярно средство за отслабване, което не изисква
  Приключи и за отслабване в домашни условия - не е трудно!
  Приключи и за отслабване в домашни условия - не е трудно!
  Приключи и за отслабване в домашни условия: отслабвам с удоволствие! В домашни условия е много удобен и приятен за провеждане на такава
  Водорослевое приключи и в домашни условия
  Водорослевое приключи и в домашни условия
  Как да водорослевое обвивка на къщата: красотата на морските дълбини Водорослевое приключи и в домашни условия - лесна за прилагане и достъпна