Всичко от света на
модата

Бързо горят калории (12 начина)

6-10-2014, 19:58
996
0
Горят калории, ние, за да ни фигурка накрая да придобие желаната форма. Защото без този процес отслабване невъзможно. За това, как да се науча да го бързо, да се учим заедно.
Без активен начин на живот тялото ни се превръща в бесформенную маса. За да отслабнете, трябва да се ежедневно изгаряне на много калории. И така, какво е калория?
Бързо горят калории (12 начина)

Като цяло организмът ни все още това, което ядем, всички храни, той използва само с една цел - като енергийно гориво. Друго нещо е, че всеки продукт може да даде различно количество енергия. Ето защо е важно да се ядат правилните храни.

Калория е единица за измерване на енергийния на гориво, получен от преработката на храната.

За да функционира нормално всеки организъм трябва да "си" брой калории . Разбира се, има средни стойности за мъже и жени на определена възраст. Но, за броене на правилното количество трябва да се вземат предвид индивидуалните особености на организма. Например, хората, които ежедневно се занимават с тежка работа (строители, хамали, работници фабрики) е необходимо много повече на енергийно гориво от офиса на служителите със заседнал начин на живот.
Бързо горят калории (12 начина)

За какво ги изгаря


За да отслабнете трябва да накараш тялото взема енергия от мастните депа. Това означава, че всеки ден давате на организма-малко прясно гориво и той нито остава нищо друго, освен за това, как да започнат да се разграждат вече съществуващите запаси.
Ако всеки ден се консумират повече калории, отколкото изгарят, това неминуемо ще доведе до затлъстяване. Така че единственият спорт, физически натоварвания и активен начин на живот ще ви помогнат да контролирате теглото си.
Унищожи калории може във всеки момент от време, така че не се притеснявайте, ако не можете ежедневно да посещават фитнес.

Топ-12 начина за изгаряне на калории


1. Бързо ходене пеша. Колкото повече километри ще мине пеша, толкова повече калории ще изразходвате. Един час ще се отървете от 300ккал.
2. Баскетбол, волейбол. Повече от 400 ккал.
3. Аеробика. Сред всички разновидности на фитнес, аеробика по отношение на изгаряне на калории е една от най-ефективните. Час - 450ккал.
4. Почистване в апартамента. Обичайно за всяка жена процедура също така помага да отслабнете. Само за 20 минути активно почистване на помещението, ще изгори 100ккал. Не е зле, нали?
Бързо горят калории (12 начина)

5. Вила и градина. Докато ние пропалываем или се изсипва зеленчукова градина, успяваме една дузина пъти крауч, към участък и повишаване на определено тегло. Така че по отношение на изгаряне на калории тази дейност е много ефективна. Петнадесет минути и сто калории като не се е случило.
6. Танци в нощен клуб. Весела парти в нощен клуб, при условие че там няма да преяждат и да се напие в боклуци, ще ви помогне да забравите за 200 ккал за 40 минути, Така че често двигайте бедрата под горещи ритми.
7. Каране на колело. Този екологичен вид транспорт не само не вреди на природата, но и прави нашата фигурата по-добре. Четиридесет минути път с кола ще ви спаси от 200ккал. Така че, спомни си детството си и дойде на колоездене по-често.
8. Плуване. Само на 15 минути престой във вода, способни на изгаряне на 100ккал. Само при това е необходимо или да плуват, или да изпълняват различни упражнения. Колкото по-интензивно ще бъдат вашите движения, толкова повече калории ще отделите.
9. Спи. Странно е, когато ние се потопи в сън, ние не само почивка, но и отслабвам. За една нощ може да изгори 100ккал.
10. Пийте вода. За да се активира процеса на изгаряне на калории, трябва да се пият всеки ден достатъчно вода. Затова при всяка възможност пийте чиста водичку и худейте.
Бързо горят калории (12 начина)

11. Ремонт на апартамент. Ако прекарате цял ден за боядисване на пол, самозалепващи се тапети и миене на прозорци, можете да отслабнете с няколко килограма.
12. Игри с детето си. Такъв начин да се отървем от калории ще се хареса на вашето мъгла. Съвместните игри не са само сблизят вас с детето си, но и ще накарат тялото ви да губите пени.
Да се отървете от калориите трябва да е постоянно. Не прекалявайте с диети, просто вече трябва да се движат. Не забравяйте, че движението е най-добрият начин да отслабнете.

Интересен по темата
Колко калории, варени макаронах
Колко калории, варени макаронах
Колко калории, варени макаронах: има или няма да има? За пример приготвяне на Спагети със сос карбонара показва изчисляването на калории,
Правилният ежедневието за отслабване
Правилният ежедневието за отслабване
Правилният ежедневието за отслабване: распредели всички границите Препоръча еднакъв ежедневието за отслабване не е полезно, но ако се
Колко калории трябва да загубят, за да отслабнете
Колко калории трябва да загубят, за да отслабнете
Колко калории трябва да загубят, за да отслабнете: точни изчисления За да получите идеалното тяло, трябва да се хранят правилно, да спортуват и
Как да се намали апетита за да отслабнете
Как да се намали апетита за да отслабнете
Как да се намали апетита за отслабване: точно измерване на калории За да получите идеалното тяло, трябва да се хранят правилно, да спортуват и