Всичко от света на
модата
» » Плуването е полезно за отслабване

Плуването е полезно за отслабване

6-10-2014, 19:58
849
0
Плуване за отслабване има много важно значение. В стремежа си да възвърне перфектната фигура ние сме готови да се отдадете на всичко, само за да отслабнете. Ако все още не можете да намерите подходящия за вас вид тренировки, предлагаме ви да се занимават с този спорт.
Плуването е полезно за отслабване

Повечето от нас обожава водата: ние обичаме да плува в моретата, реките и езерата. Може би това се дължи на факта, че нашият сезона за къпане се пада точно навреме за лятото. А лятото винаги води до приятни емоции: слънце грее и дългоочакваната почивка не може да не зарадва. Когато навън грее жаркото слънце и стои силна топлина, всички ние мечтаем само за това, за да с глава се потопи в хладка водичку. Ако докато сте във водата не стои на едно място, може да е хубаво, за да отслабнете.

Казано на прост език, плуване - това е умение да се задържи на повърхността на водата, без да докосвате с това дъно.

При това, тялото трябва да бъде в хоризонтално положение и на вас не трябва да вървят в дълбочина.
Плува трябва да може! На първо място, ще можете пълноценно да почиват (непрекъснато да се четат газетку на брега, докато вашите приятели лудуват във водата, не е най-забавно занимание). На второ място - това е физически натоварвания, а това значи, че с тяхна помощ ще можете да отслабнете. Трето, тя влияе благоприятно на нашия гръбначен стълб.
Плуването е полезно за отслабване

За да отслабнете с плуване, ви естествено трябва да бъде в състояние да направи това. Обикновено първите уроци в този спорт, ние получаваме в детството. Ако той е бил пропуснат, и все още не могат да плуват, но много искате ли да запишете се към инструктора. Долу всички комплекси, да учат, никога не е твърде късно.
Сега да преминем директно до решаване на проблеми с наднормено тегло. Казват, че процесът на отслабване е най-удобно, трябва да се занимават с това спорт, до които имате почива душата. Така че защо да не опитате плуване?
През лятото ще отслабвам, това се дължи не само на факта, че през лятото апетит лош заради топлината, просто по това време на годината сме много плаваем. Ето някои от причините, защо трябва да се занимават с този спорт:

 • гори прилично количество калории, около 400 половин час;

 • на този спорт могат да участват всички, без никакви ограничения по здравословни причини (например, симулатори са противопоказани за хора с болен гръб, а плуването не);

 • къпане във водата ще ви избави от целулита, вода изглаждат кожата;

 • вие ще станете по-издръжливи и силни;

 • благодарение на плуване, ставите ще бъдат гъвкави и подвижни;

 • водата успокоява, така че вие ще стрессовоустойчивость.


 • Плуването е полезно за отслабване

  За това, че гмуркане много добродетели, мислим вече сте разбрали. Ако искате да отслабнете с помощта на плуване, не правете ги само лятото, запишете се в басейн. Факт е, че самостоятелно плуване в басейн или море може, разбира се, можете да отслабнете няколко килограма, но в този случай съществува известен риск.
  На първо място, в естествени водни извори, голяма е вероятността да се заразят с инфекциите и бактериите, а в басейна водата дезинфекцирани. На второ място, вие най-вероятно ще халтурить и не можете да плава около 30-40 мин, като се постулира. Трето, тя е сезонно, през зимата едва ли искате да плуват в близкото езеро. За да отслабнете, трябва да си постоянно, така че ви препоръчваме да намерите подходящ басейн.

  Какво е необходимо за плаване


  1. Вашето желание, без него няма да се постигне резултат.
  2. Липсата на комплекси. Това означава, ленти, а тъй като си помисля в този момент е далеч от съвършенството, това може да предизвика у вас стягане . Трябва да се отървете от него, защото се стреми да направи тялото си по-добре, в това няма нищо срамно.
  3. Добър бански . По-добре да купя сдельную модел и размер. Не е добре, ако имате по време на тренировка постоянно ще падне на гърдите. Плат трико трябва да бъде здрава и еластична, така че не се скъпя.
  Плуването е полезно за отслабване

  4. Шапка за плуване просто ви е необходима! От хлорирана вода, косата ви ще бъде в отвратително състояние. Предпочитам шапочкам от силикон, специалист в магазина ще ви помогне да изберете подходяща.
  5. Очила и тапи за уши. Първите предпазват очите ни, а вторите - на ушите си.

  Как да плуват, за да отслабнете


  Преди всичко човек трябва да плува, а не да стои във вода. Само активните движения ще накарат тялото ви да работи и да отслабнете. Седейки във водата, пет минути посвети на загряване. Изпълнете махи крака, ръце, направете въртене на движение на таза. Как трябва да се затопли тялото и привыкнув към температурата на водата, може да започне да плува. По-добре ако до вас ще има инструктор.
  Плуването е полезно за отслабване

  За да отслабнете възможно най-бързо, трябва да плува различни стилове: кролем, брасом, баттерфляем. Всеки от тях има свои характеристики, но всички те стягат всички мускулни групи. Може би си спомняте колко е трудно, поплавав 15 минути на море, да отидете на плаж. Това се случва, тъй като вашите крака са получили сериозна тежест. В басейна ефектът ще бъде още по-добре. Първо плуват далеч от 20-30 мин, а с течение на времето това занимание ви толкова го харесват, че можете незабелязано за себе си ще плуват десетки километри.
  Отслабване чрез плуване - наистина! Освен това можете да се отървете не само от 2-4 кг, но и от 20 и повече. Всичко е във вашите ръце!