Всичко от света на
модата
» » Плосък корем за седмица или как да направим чудо

Плосък корем за седмица или как да направим чудо

6-10-2014, 19:58
1319
0
Плосък корем за една седмица - това е сбъдната мечта за всички жени. Всички ние искаме да изглеждат добре, да носят неща, които ни харесват и не комплексовать от тялото си. Поскъпването на нашия външен вид, мъжете не мислят за това, колко сме весим, те гледат на пропорциите на тялото ни.
Може да се види на везни цифри четиридесет и шест килограма и по този начин да стърчи корема, който ще развалят всичко. Ето защо върху тази част от тялото трябва да се интензивно да работи.
Стегнат стомах ще Ви позволи да носите прилепнали неща и изглежда секси дори в обикновена тениска. Виждайки стройни тела на модели, водещи, актриси, ние изпитваме чувство на завист. Струва ни се, че на всички им е просто късмет да се роди с тънък плосък животиками, за разлика от нас. Всъщност за да имате перфектен корем, трябва много да работи над себе си. И всички публични жени знаят това. Приемайте с тях пример.
Наближава лятото и съвсем скоро, ще започнем да носят бански костюми, дрехи от тънки материи, които няма да могат да се скрият недостатъците на фигурата. Излишните мазнини в областта на корема не изглежда приятна в естетически план, особено ако се носят панталони или дънки не по размер.
Освен това има голям корем не е безопасен от медицинска гледна точка. Това заплашва появата на сериозни проблеми с женските полови органи, червата и стомаха. Така че, ако в този момент не може да се похвали с плосък корема, време е спешно да се вземат мерки.
Плосък корем за седмица или как да направим чудо

Ако Сте поставили си за цел: идеален корем и колкото по-бързо, толкова по-добре, трябва да знаете че ще Ви е необходимо определено време. Всичко зависи от това в какво състояние е Вашият корем е днес. Колкото повече се в него мазнини, толкова по-дълго ще трябва да работят.

Как да се направи плосък корем?Не вярвайте на рекламните слоганам в които Ви обещават плоски кореми. С помощта на съмнителни лекарства да го постигнете е просто невъзможно! Не си губете парите и без да руши здравето си!

За да направите корема идеален е необходимо: да се хранят правилно, извършване на специални упражнения, се аэробными много и се грижи за кожата. Ще се спрем на всеки един параграф повече.

Правилното хранене


Сведете до минимум употребата на мазни храни. Забравете за този метод на приготвяне на храна, тъй като жарение. Няма пържени картофи, барбекю, а още по-беляшей и пасти. Откажете се от зърнени храни, тестени изделия и бял хляб. Не пийте газирани напитки: спрайт, кока-кола и др
И, разбира се, е табу на храни богати на въглехидрати: захар, шоколад и сладкиши. Ако считате това за невъзможно, тъй като не може да си представите живота си без сладенькой печене, ще трябва да променят своите хранителни предпочитания. А още мазнините по корема се отлага поради употреба на алкохолни напитки, особено бира. Така че забравете за тях.
Плосък корем за седмица или как да направим чудо

На пръв поглед може да изглежда, че за да получите красив корем, Ще трябва да се откажа от всичко вкусно. Но това не е така. Ви просто трябва да обичаш зеленчуци и плодове, особено зеленного цвят. Краставици, маруля, спанак, зелени чушки и всякакви билки - трябва да са в основата на Вашия хранителен режим.
Ако няма проблеми с червата може да се яде боб , леща и грах. Готвя зеленчукови салати и заправляйте ги само с маслени бои. Месо и риба яжте само варенными. Всеки ден трябва да се яде най-малко един грейпфрут или портокал, цитрусови плодове стимулират изгарянето на мазнини в областта на корема.

Ефективните упражнения за


Вие никога няма да получите корема мечтите си, ако не се спортува. Само като изпълнява специални упражнения, Вие ще откриете желаните от вас форми. Предлагаме Ви да се запознаете с наистина приложими упражнения. За начинаещи препоръчвам да ги изпълни по 20-25 пъти.
1. Това отидете на пода, свийте краката и поставете ги на пода. Ръце в замъка зад главата, лактите се разтварят настрана. Придържайте се към стойките на шасито, без да вдигате при това на гърба си. Брадичката не може да забожда, шия не е подвижна.
2. Това отидете на мат, върти здраво срещу към нея, вдигна на крака и се наведете, образува ъгъл от 90 градуса. Сега потапяйте краката си: първо лявата ръка се отнася до пода, след това дясната. Това не е размыкать краката си и трябва постоянно да си ъгъл.
3. Стани прав, ръцете somknite пред гърдите, лактите дръжте свободно. Изпълнява едновременно повдигане на краката и на наклона на торса. Това упражнение се нарича хоризонтално усукване. Оформя трябва по този начин да ключалка ръка да докосне коляното. Повдигайте последователно на десния и левия крак. Изпълнява това упражнение трябва по-бързи темпове.
4. Изпълнете сто накланя корпус на всяка страна. Се огъне колкото е възможно по-долу, се опитайте с ръка да докосне коляното. Растягивайтесь бавно.
5. Легнете на мат. Повдигнете краката си, трябва да бъде прав ъгъл. Това е просто, но тежко упражнение.
Плосък корем за седмица или как да направим чудо

6. Позовавайки се на предмишницата, изправете краката и повдигнете под ъгъл от 45 градуса. Сега махнете ръцете, выпрямив ги по тялото. Трябва да се разчита само на свещеника. Въздържайте се в това положение поне 2-4 минути.
Плосък корем за седмица или как да направим чудо

7. Легнете на дясната си страна, на лявата ръка, поставете пред себе си, дясната - изправете и поставете под главата. Облегнат на лявата си ръка, вдигайте едновременно тялото и две прави крака. Направете това упражнение е за друга страна.
8. Вземи първоначалното си положение, както и в първото упражнение. Само че сега е нужно в ръце да вземат гира с тегло 15 кг., Изправете ръце над главата си, държи в тях гира, качете напълно: корема трябва да докосне коленете, с ръце да не се сгъват в лактите.

Аеробни упражнения за корема


Да се отървете от мазнините, може изпълнение на упражнения с учащенным пулс. За това е необходимо активно да се движи. За плоски мускули трябва дневно 30 минути да се отдадете на аеробна работа. Можете да изберете какво искате занимания: скачане на скакалке , бягане, каране на колело или ролки. Както можете да се включите в специален курс по аеробика. Моля, обърнете внимание, че за тези занимания Ви трябват специални обувки и дрехи. За да се получи добър преса трябва да се редуват аеробика и фитнес.

Средства за грижа за кожата


Чрез премахване на мазнини в тази област, кожата Ви може да започне да обвисать. За да се избегне това е необходимо да се ползват със специални средства. Към тях се отнасят: ексфолианти, маски, лосиони и кремове.

Всяка козметична фирма Ви предлага серия от средства за плосък корем. Така че, изборът Имате огромен. Можете да се насладите на народни средства за защита. Например, за кожата на корема полезно да се правят глинени маски. Използвайте синята и черната глина.
Препоръчваме Ви да приготвите домашен лосион, го основата на маслиново масло (150-200гр), добавете в него десет капки на витамин е и витамин А (пет капки), и пет капки масло от розмарин. Тази смес втирайте в кожата. Това е не само подтянет кожата на корема, но и ще ви предпази от стрии. Вземайте контрастен душ, всеки ден правете масаж на корема и се уверете, че кожата Ви не е суха.

Перфектен корем Вие накачаете само тогава, когато научете как да се справят всеки ден и силно. Не пропускайте занимания, придържайте се към правилното хранене, губите калории. И съвсем скоро ще Можете да се гордеят с резултатите от своята работа!