• (6-10-2014, 19:59)   
  •   0   
  •  1479 
Повечето от мъжете първо гледат в очите жените си, а на гърдите й. Ето и мечтата на всички дами, без изключение, за най-красивата, еластична гърдите. Упражнения за еластична гърдите си да накарат всички мъже, без изключение, се възхищават от Вашите форми.
Упражнения за нашата еластична гърдите

В днешно време най-бързият и най-разпространеният начин за промяна на формата и размера на гърдите е пластична хирургия. Силиконовата гърдите могат да се срещнат по-често, отколкото реален. Но не винаги трябва да се хвърля в крайности и си под ножа. Трябва с благодарност да възприемат всичко, което Ви е дала природата, и на гърдите, включително. Дори ако гърдите са малки по размер, по силите Си да я красива форма и да направят такава, че всяка силиконовата дама ще се завижда. В края на краищата, че няма да се говори гланц таблоидите, мъжете все пак предпочитат природна красота.
Така че, ако Ви е писнало от срамежлив и пълна по отношение на гърдите, ако искате през лятото да се направи без моделирующего сутиен, ако просто искате да подобрите тялото си, тогава веднага да започне да работи.

Комплекс упражнения за гърдите


1. Махи ръце. Разтварят се ръцете встрани, след което бързо се сближете с плъзгане по този начин, първо да са отгоре е дясната ръка, след това на лявата. 30 пъти.
Упражнения за нашата еластична гърдите

2. На всички ни още в училище насила отжиматься. След това, разбира се, ние мразеше това упражнение, но по-добре сега да преразгледа отношението си към отжиманиям, защото те са чудесен начин влияят на състоянието на гърдите и ръцете. За тези, които са забравили, как да отжиматься, помнете: приемаме акцент в легнало положение (поставете дланите на пода, ръцете си прав, краката се разпределят обратно и ставаме за носочки). Трябва да се създаде пряка линия, никаква выпяченной свещеници и болтающейся на главата. Ако правилно са приели първоначалната си позиция, може смело да пристъпи към знания ръце. Определено ще бъде трудно. Лицеви опори, между другото смятат за един от най-трудните упражнения, но резултатът си струва. Опитайте се да се наведе колкото е възможно по-долу, тялото е в този момент трябва да бъде стресиращо. Направете 10-20 пъти за начало. Ако за Вас това е много, не е проблем! По-добре отожмитесь 5 пъти правилно, от 20 само да как.
Упражнения за нашата еластична гърдите

3. Стани изправени, съединете длани пред гърдите и със силата на сдавливайте ги в продължение на 20 секунди, след това отпуснете ръцете си и повторете упражнението отново. При това не прогибайтесь в долната част на гърба, раменете дръжте расправленными. 10 подходи.
Упражнения за нашата еластична гърдите

4. За допълнителни упражнения ще ни трябват дъмбели с тегло 1-2 кг., Така че, стават точно, крака малко по-широко от раменете, вземете в ръка гира. Сгибаем ръце, образувайки ъгъл 90градусов, повдигат до нивото на гърдите и выталкиваем нагоре (издигането), докато се оправям. Спускане на ръце, отново ги сгибаем. Направете 20-30 пъти.
5. Това отидете на пода. Краката се постави върху подложка, така че петата докосна задните части. Върти прилепен към пода. Разредете с ръка гири образува между корпуса и ръцете си на 90 градуса. След това поставяме ръце над главата си. За да подкачать гърдите, правете упражнението бавно, 20-30 пъти.
Упражнения за нашата еластична гърдите

6. Стани прав. В ръцете с дъмбели, поставя ги до нивото на очите. Сега свита ръка, пускайки на лактите встрани. Трябва да гири докосват гърдите. 20 пъти.
7. Изходно положение, като при отжимании. Само сега, Вие трябва да се огъват на ръцете в лакътната става. Краката си прав, на гърба също. Замрите в това положение. Опитайте се да застане на толкова, колкото се може по-дълго. Желателно е до 3 минути.

Упражнения за тази мускулна група няма да отнеме много от времето Си. Колкото по-рано започнете да тренирате мускулите в тази област, толкова по-добре. Гърдите ни се пада да преживеят много: по време на отслабване, тя става по-малко, след хранене на децата, губи формата си и привлекателността си. Ако искате да избегнете всички тези проблеми, или да се определи тъжна ситуация, която вече е налице, се пристъпи към изпълнение на този комплекс упражнения!


Заедно с"Упражнения за нашата еластична гърдите" също четат: